LG G2 İade

ceza1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba beyler. 31 Mart ya da 1 Nisan da LG G2 aldım teknosadan. Ama kliksa da 1300 liraya 32GB LG G3 gördüm ve pişman oldum. Telefonu iade edebilir miyiz root luydu ve unroot yapık üstelik stock ROM yükledim. Download mode de rooted yazmıyor yani supersu falanda silindi. Ayrıca cihazda geri tuşunun alt tarafında 1 tane ölü pixel var bahane olarak bunu kullanabilir miyiz
clear.png
ve üstü soyulmaya başladı cihazı 1 kere bile düşürmeme rağmen. Beyler yardımcı olursanız ne mutlu bana yeni kaydoldum ayrıca foruma

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba beyler. 31 Mart ya da 1 Nisan da LG G2 aldım teknosadan. Ama kliksa da 1300 liraya 32GB LG G3 gördüm ve pişman oldum. Telefonu iade edebilir miyiz root luydu ve unroot yapık üstelik stock ROM yükledim. Download mode de rooted yazmıyor yani supersu falanda silindi. Ayrıca cihazda geri tuşunun alt tarafında 1 tane ölü pixel var bahane olarak bunu kullanabilir miyiz
clear.png
ve üstü soyulmaya başladı cihazı 1 kere bile düşürmeme rağmen. Beyler yardımcı olursanız ne mutlu bana yeni kaydoldum ayrıca foruma
iade ve değişim için 30 gunu geçmemesi lazım sen alalı 1 bucuk ay olmuş ayrıca kliksa gibi yerler paralel ithalat satıyor yani çogu yer öyle oda garantide sıkıntıya sebep olabilir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pff. Hayır abi iade tamam da değişim ne alaka. Telefonu aldın 2 ay sonra sorun çıktı değiştirmicekler mi? 2 yıl garanti niye var o zaman. Allah allaah

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayır iade tamam da değişim ne alaka? Telefonu aldık 2 ay sonra sorunlar çıkmaya başladı değişmeyecek mi yani? O zaman 2 yıl garanti niye var kardeşim? Allah allah yaa