- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 91
Bende aldım. G2 kullanıcısı olarak şu an için memnunum bir sıkıntı ile karşılaşmadım![]()
Hayırlı olsun.
Bende aldım. G2 kullanıcısı olarak şu an için memnunum bir sıkıntı ile karşılaşmadım![]()
Ekran süresi hariç cevaplarını vermiştim.Arkadaslar xperia z3ümle havuzda foto cektim dokunmatigi hasar aldi simdi garantide. Olumsuz sonuc cikarsa diye telefon bakiyorum. Pil kullanim istatistiginse hem genel hemde ekranin acik kalma suresi bilgilerini verebilirmisiniz. Bide arayuzu nasil kasmalar olusuyomu sonradan .Ozellikle birkac haftalik telefonlar icin verin istatistikleri. Ve telefonun sarj olma suresi hizlimi quick charge 2.0 varmis kutudan cikan adaptorler destekliyomu bunu. Son olarak kamerasi iyi ama mod kismi az gibime geldi. Otomatik panoroma ve cift kamera var sadece. Xperia z3te 10a yakin mod vardi videonun belli bi kismini yavaslatma arka plan bulaniklastirma youtube canliyayin cekme tusuna bastiimizandan onceki 1sn ve sonraki 1sn lik anı 62 fotograf olarak gosterip birini kaydetme gibi modlar. Ve otomatik cekimde hdr flnvarmiydi ona tam bakadim standda. Manuelde illaki var. Zaten 3 tür çekim var. Temel otomtik ve manueldi sanirim. Cevaplar icin tskler ayri ayri yazarsniz tskler
ekran paleti renk ayarlarındandır gir bak bende s4 aldıgımda karşılaştırma yapmıştım senin gibi o zaman banada farklı gelmişti fakat renk ayarlarını aynıya alınca düzeldi...Arkadaşlar annemin G4 ile benim G4'ü yan yana koydum, ekran parlaklığını %100 yaptım ayarlara girdim. Ayarlar kısmı bildiğiniz üzere beyaz böyle.
Benim telefonun beyaz rengi biraz pembeye kaçmış gibi, annemin g4'nün beyazı sarıya kaçmış gibi böyle.
Cihazlara tek tek bakınca normal geliyor ama yan yana koyduktan sonra aradaki farkı anlayabiliyorsunuz.
Şimdi aklımda ki soru şu, benim cihazmı sıkıntılı yoksa annemin cihazmı? Ekran koruyucularından dolayı olabilir diye düşündüm, ikisinide söktüm böyle ucundan ve baktım bir fark yok aynı yani.
Neden böyle acaba bu? cihazlara ayrı ayrı bakınca normal geliyor, yan yana koyunca biri pembeli beyazmış gibi diğeri sarılı beyazmış gibi geldi. Anlamadım gitti.
ekran paleti renk ayarlarındandır gir bak bende s4 aldıgımda karşılaştırma yapmıştım senin gibi o zaman banada farklı gelmişti fakat renk ayarlarını aynıya alınca düzeldi...![]()
Ekranla ilgili ayarlar olmalı. Renk sıcaklığı falan olabilir veya canlı dinamik sinema normal modlar falan olabilir ekranla ilgili. Kurcala telefonu.Nasıl renk ayarlarını aynıya alıcam?
Ekranla ilgili ayarlar olmalı. Renk sıcaklığı falan olabilir veya canlı dinamik sinema normal modlar falan olabilir ekranla ilgili. Kurcala telefonu.
G2 de dorimanx kernelini flaslayinca renk ayarlarini degistirmem icinde bir uygulama gelmisti.G4 te de vardir belki oyle bir program arastir bence.Maalesef, geliştirici seçeneklerine kadar kurcaladım öyle bir ayar yok.
G2 de dorimanx kernelini flaslayinca renk ayarlarini degistirmem icinde bir uygulama gelmisti.G4 te de vardir belki oyle bir program arastir bence.
Color controlUygulamanın adı nedir?
ekran ayarlarında renk paleti parlaklık veya renk doygunlugu ayarları var ordan aynı mod a alman lazım kendi modları var sinema yada benzeri isimleri var 2 sinide aynı renk paletine al öyle dene ....Nasıl renk ayarlarını aynıya alıcam?
ekran ayarlarında renk paleti parlaklık veya renk doygunlugu ayarları var ordan aynı mod a alman lazım kendi modları var sinema yada benzeri isimleri var 2 sinide aynı renk paletine al öyle dene ....
valla o zaman bilemicem ekran ayarlarında oluyor genelde ama yoksa bilemem.....Tamamda benim cihazda öyle bir ayar yok ki, geliştirici seçeneklerine kadar baktım maalesef yok.
Aynen yok öyle bir ayar sadece siyah beyaz yapma filan var G4'te.valla o zaman bilemicem ekran ayarlarında oluyor genelde ama yoksa bilemem.....
Taksit imkanı hiçbir yerde yok sadece ticari kartlara şirket kartlarına taksit var hediye çeki falan da yok kardeşim. Ya kredi ya da peşin.N11 de g4 de taksit imkani varmi 1600 civari oldugunda almayi dusunuyorum
benim bildigim g2 ve g3 de var ama demekki g4 de kalkmış...Aynen yok öyle bir ayar sadece siyah beyaz yapma filan var G4'te.
G2 dede yok 😄 kullanıcısıyim ve G4 port kullaniyorum 😄 sadece soyle birsey var oda alakasızbenim bildigim g2 ve g3 de var ama demekki g4 de kalkmış...
tamam kardeş o zaman yanlış hatırlıyorum yada senin kullandıgın portta yokG2 dede yok  kullanıcısıyim ve G4 port kullaniyorum  sadece soyle birsey var oda alakasız![]()
İki telefonda Turkcell bayisinden alındı, Şengüller. Bende anlamadım yani neden böyle bir sorun var.
@Ahmt006 İki telefonunda fotoğrafını çektim g4 ile. Pcden bakınca anlaşılmıyor ama telefonları yan yana koyunca çok rahat anlayabiliyorsun yani
Annemin G4, Beyazı sarımsı renkte gösteren:
![]()
Buda benim, Beyazı pembemsi gösteren:
![]()
Direk erişmek için:
http://i.hizliresim.com/3D3om4.jpg
http://i.hizliresim.com/RY43Wj.jpg
Memnunmusun porttan hata cok mu kullanilabilir mi?G2 dede yok 😄 kullanıcısıyim ve G4 port kullaniyorum 😄 sadece soyle birsey var oda alakasız![]()
Hata var o kadar cok oldugu soylenemez ama mesela bi uygulamadasin biraz uzun sure onda takildin sonra home a geri donunce biraz takiliyor benim canimi tek sıkan bu arayuz cok puruzsuz deil bence bekleyin cloudy yapcak cok daha iyi olacak.Memnunmusun porttan hata cok mu kullanilabilir mi?
Sarımtırak olduğu belli seninkini pek göremedim fakat annenizinkinde bayağı belli oluyor, akıllı telefon olduğu için arkadaşların da dediği gibi renk ayarları olabilir bende bayağı bir kurcaladım fakat bulamadım, uzun kullanımda ekranda sıkıntı oluşabilir gerçekten, bence lg nin teknik servisine götürmelisin veya remote call services diye bir uygulama var lg nin menüye girdiğinde görebilirsin ordan da yapabilirsin hemde lg nin dediği bu uygulama gerçekten işe yarıyor mu gerçekten uzaktan servis sorunu çözebiliyor mu görmüş oluruz, google playdan falan bunu düzeltmek için program indirme çünkü programı kaldırdığında yine eski haline dönebilir veya arka planda çok şarj yiyebilir, çok geçmeden ikisinide götürmeni durumu göstermeni tavsiye ederim, gelişmeleri bizimle paylaşırsan lg nin kalitesini öğrenmiş ve görmüş oluruz, inş büyük bir sıkıntı yoktur geçmiş olsun
Cloudy port mu yapacak ? Cloudy g2 2.3 te arayuz ve kamera portlayacagini yazmis twitterdanda ayrica port yapacagindan haberim yokHata var o kadar cok oldugu soylenemez ama mesela bi uygulamadasin biraz uzun sure onda takildin sonra home a geri donunce biraz takiliyor benim canimi tek sıkan bu arayuz cok puruzsuz deil bence bekleyin cloudy yapcak cok daha iyi olacak.
Xda kopuyor herkes surekli soruyor cloudy yazdi zaten twitter hesabinada yazdi g3 icin yapti sirada g2 var diye.Cloudy port mu yapacak ? Cloudy g2 2.3 te arayuz ve kamera portlayacagini yazmis twitterdanda ayrica port yapacagindan haberim yok
InsallahXda kopuyor herkes surekli soruyor cloudy yazdi zaten twitter hesabinada yazdi g3 icin yapti sirada g2 var diye.
Az kaldı zaten 😄Insallahg2 icin g3 portuda ramazanda gelmisti sanirim buda oyle olursa iyi
![]()