LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Eğer böyle bir problem varsa ekranda, uzun süreli kullanımda çok daha büyük problemlerin habercisi olabilir. Kronik bir sorun olduğunu düşünmüyorum lakin yine de tedbiri elden bırakmamak gerek. Garantiye verdikten sonra ki süreci burada paylaşırsan sevinirim. Hem LG'nin satış sonrası hizmetini bir kere daha tatbik etmiş oluruz hem de süreci yakından takip ederiz. Saygılar.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar xperia z3ümle havuzda foto cektim dokunmatigi hasar aldi simdi garantide. Olumsuz sonuc cikarsa diye telefon bakiyorum. Pil kullanim istatistiginse hem genel hemde ekranin acik kalma suresi bilgilerini verebilirmisiniz. Bide arayuzu nasil kasmalar olusuyomu sonradan .Ozellikle birkac haftalik telefonlar icin verin istatistikleri. Ve telefonun sarj olma suresi hizlimi quick charge 2.0 varmis kutudan cikan adaptorler destekliyomu bunu. Son olarak kamerasi iyi ama mod kismi az gibime geldi. Otomatik panoroma ve cift kamera var sadece. Xperia z3te 10a yakin mod vardi videonun belli bi kismini yavaslatma arka plan bulaniklastirma youtube canliyayin cekme tusuna bastiimizandan onceki 1sn ve sonraki 1sn lik anı 62 fotograf olarak gosterip birini kaydetme gibi modlar. Ve otomatik cekimde hdr flnvarmiydi ona tam bakadim standda. Manuelde illaki var. Zaten 3 tür çekim var. Temel otomtik ve manueldi sanirim. Cevaplar icin tskler ayri ayri yazarsniz tskler

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar xperia z3ümle havuzda foto cektim dokunmatigi hasar aldi simdi garantide. Olumsuz sonuc cikarsa diye telefon bakiyorum. Pil kullanim istatistiginse hem genel hemde ekranin acik kalma suresi bilgilerini verebilirmisiniz. Bide arayuzu nasil kasmalar olusuyomu sonradan .Ozellikle birkac haftalik telefonlar icin verin istatistikleri. Ve telefonun sarj olma suresi hizlimi quick charge 2.0 varmis kutudan cikan adaptorler destekliyomu bunu. Son olarak kamerasi iyi ama mod kismi az gibime geldi. Otomatik panoroma ve cift kamera var sadece. Xperia z3te 10a yakin mod vardi videonun belli bi kismini yavaslatma arka plan bulaniklastirma youtube canliyayin cekme tusuna bastiimizandan onceki 1sn ve sonraki 1sn lik anı 62 fotograf olarak gosterip birini kaydetme gibi modlar. Ve otomatik cekimde hdr flnvarmiydi ona tam bakadim standda. Manuelde illaki var. Zaten 3 tür çekim var. Temel otomtik ve manueldi sanirim. Cevaplar icin tskler ayri ayri yazarsniz tskler
Ekran süresi hariç cevaplarını vermiştim.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar annemin G4 ile benim G4'ü yan yana koydum, ekran parlaklığını %100 yaptım ayarlara girdim. Ayarlar kısmı bildiğiniz üzere beyaz böyle.

Benim telefonun beyaz rengi biraz pembeye kaçmış gibi, annemin g4'nün beyazı sarıya kaçmış gibi böyle.

Cihazlara tek tek bakınca normal geliyor ama yan yana koyduktan sonra aradaki farkı anlayabiliyorsunuz.

Şimdi aklımda ki soru şu, benim cihazmı sıkıntılı yoksa annemin cihazmı? Ekran koruyucularından dolayı olabilir diye düşündüm, ikisinide söktüm böyle ucundan ve baktım bir fark yok aynı yani.

Neden böyle acaba bu? cihazlara ayrı ayrı bakınca normal geliyor, yan yana koyunca biri pembeli beyazmış gibi diğeri sarılı beyazmış gibi geldi. Anlamadım gitti.
ekran paleti renk ayarlarındandır gir bak bende s4 aldıgımda karşılaştırma yapmıştım senin gibi o zaman banada farklı gelmişti fakat renk ayarlarını aynıya alınca düzeldi... :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ekran paleti renk ayarlarındandır gir bak bende s4 aldıgımda karşılaştırma yapmıştım senin gibi o zaman banada farklı gelmişti fakat renk ayarlarını aynıya alınca düzeldi... :)

Nasıl renk ayarlarını aynıya alıcam?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ekranla ilgili ayarlar olmalı. Renk sıcaklığı falan olabilir veya canlı dinamik sinema normal modlar falan olabilir ekranla ilgili. Kurcala telefonu.

Maalesef, geliştirici seçeneklerine kadar kurcaladım öyle bir ayar yok.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Uygulamanın adı nedir?
Color control
19c538b9ecabea558034100e78fb2bfd.jpg

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Nasıl renk ayarlarını aynıya alıcam?
ekran ayarlarında renk paleti parlaklık veya renk doygunlugu ayarları var ordan aynı mod a alman lazım kendi modları var sinema yada benzeri isimleri var 2 sinide aynı renk paletine al öyle dene ....

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
N11 de g4 de taksit imkani varmi 1600 civari oldugunda almayi dusunuyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ekran ayarlarında renk paleti parlaklık veya renk doygunlugu ayarları var ordan aynı mod a alman lazım kendi modları var sinema yada benzeri isimleri var 2 sinide aynı renk paletine al öyle dene ....

Tamamda benim cihazda öyle bir ayar yok ki, geliştirici seçeneklerine kadar baktım maalesef yok.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar erişilebilirlik ayarlarından görünüme girdim ekran rengi ayarına tıkladım, taşlar var taşların üzerinde parmağımızı kaydırınca kontrast oynuyor.

Her iki g4'üde varsayılan ayara getirdim ( zaten öylelerdi ) hiç bir değişim olmadı.

Hala sorun devam ediyor, bir cihaz beyaz kısımları pembemsi beyaz olarak gösterirken, diğer cihaz sarımsı beyaz gösteriyor.

Anlamadım gitti ya. Birazdan çıkıcam Turkcell'e götürücem bakalım sorun neymiş.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İki telefonda Turkcell bayisinden alındı, Şengüller. Bende anlamadım yani neden böyle bir sorun var.

@Ahmt006 İki telefonunda fotoğrafını çektim g4 ile. Pcden bakınca anlaşılmıyor ama telefonları yan yana koyunca çok rahat anlayabiliyorsun yani :D

Annemin G4, Beyazı sarımsı renkte gösteren:

Buda benim, Beyazı pembemsi gösteren:

Direk erişmek için:

http://i.hizliresim.com/3D3om4.jpg
http://i.hizliresim.com/RY43Wj.jpg

Sarımtırak olduğu belli seninkini pek göremedim fakat annenizinkinde bayağı belli oluyor, akıllı telefon olduğu için arkadaşların da dediği gibi renk ayarları olabilir bende bayağı bir kurcaladım fakat bulamadım, uzun kullanımda ekranda sıkıntı oluşabilir gerçekten, bence lg nin teknik servisine götürmelisin veya remote call services diye bir uygulama var lg nin menüye girdiğinde görebilirsin ordan da yapabilirsin hemde lg nin dediği bu uygulama gerçekten işe yarıyor mu gerçekten uzaktan servis sorunu çözebiliyor mu görmüş oluruz, google playdan falan bunu düzeltmek için program indirme çünkü programı kaldırdığında yine eski haline dönebilir veya arka planda çok şarj yiyebilir, çok geçmeden ikisinide götürmeni durumu göstermeni tavsiye ederim, gelişmeleri bizimle paylaşırsan lg nin kalitesini öğrenmiş ve görmüş oluruz, inş büyük bir sıkıntı yoktur geçmiş olsun

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Memnunmusun porttan hata cok mu kullanilabilir mi?
Hata var o kadar cok oldugu soylenemez ama mesela bi uygulamadasin biraz uzun sure onda takildin sonra home a geri donunce biraz takiliyor benim canimi tek sıkan bu arayuz cok puruzsuz deil bence bekleyin cloudy yapcak cok daha iyi olacak.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sarımtırak olduğu belli seninkini pek göremedim fakat annenizinkinde bayağı belli oluyor, akıllı telefon olduğu için arkadaşların da dediği gibi renk ayarları olabilir bende bayağı bir kurcaladım fakat bulamadım, uzun kullanımda ekranda sıkıntı oluşabilir gerçekten, bence lg nin teknik servisine götürmelisin veya remote call services diye bir uygulama var lg nin menüye girdiğinde görebilirsin ordan da yapabilirsin hemde lg nin dediği bu uygulama gerçekten işe yarıyor mu gerçekten uzaktan servis sorunu çözebiliyor mu görmüş oluruz, google playdan falan bunu düzeltmek için program indirme çünkü programı kaldırdığında yine eski haline dönebilir veya arka planda çok şarj yiyebilir, çok geçmeden ikisinide götürmeni durumu göstermeni tavsiye ederim, gelişmeleri bizimle paylaşırsan lg nin kalitesini öğrenmiş ve görmüş oluruz, inş büyük bir sıkıntı yoktur geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Hazırlandım 10-15 dakikaya çıkıyorum. LG'nin servisine götüremeyeceğim şimdi ama Turkcell bayisine götürüp orada ki elemanlara danışıcam.

Hiç yoktan orada bir kaç tane g4 varsa yan yana koyup bir bakmak istiyorum, hepsinin ekranı bana benziyorsa annemin, hepsinin ekranı annemin telefona benziyorsa benim telefon arızalı demektir.

Ona göre servise götürürüm artık. Bakalım ne olucak, yardım ve bilgi için teşekkürler arkadaşlar iyi günler dilerim.

Gelişmeleride buradan aktarıcam.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hata var o kadar cok oldugu soylenemez ama mesela bi uygulamadasin biraz uzun sure onda takildin sonra home a geri donunce biraz takiliyor benim canimi tek sıkan bu arayuz cok puruzsuz deil bence bekleyin cloudy yapcak cok daha iyi olacak.
Cloudy port mu yapacak ? Cloudy g2 2.3 te arayuz ve kamera portlayacagini yazmis twitterdanda ayrica port yapacagindan haberim yok

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Turkcell'e gittim 2 tanesinide götürdüm yan yana koydum sorunu anlattım. Orada çalışan bir bayan da g4 kullanıyormuş geldi yan yana koyduk üç telefonuda, benim telefon annemden, orda çalışan bayanın telefonu benim telefonumdan daha parlak. Renkler doğuru olay parlaktıktamı neymiş.

Aydınlatmak için kullanılan ampüllerden kaynaklıymış. Bu bir sorun değilmiş normalmiş dedi, servislik veya değişimlik bir durum yok dediler.