LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
4000 maha geçmesi için daha bi 2 sene var bence bu sırada pil optimizasyonu falan yaparak geçirirler.3 senedir 3000 mah batarya kullanıyo LG artk 3000 mah bataryalar tükenmiştir diye umuyorum [emoji16]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
4000 maha geçmesi için daha bi 2 sene var bence bu sırada pil optimizasyonu falan yaparak geçirirler.3 senedir 3000 mah batarya kullanıyo LG artk 3000 mah bataryalar tükenmiştir diye umuyorum [emoji16]
Heralde cok fazla urettiler bitirmeye calisiyorlar 😄😄 LG 4.7 lik tele bile 2560 mAh koyabiliyor 😄

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4000 maha geçmesi için daha bi 2 sene var bence bu sırada pil optimizasyonu falan yaparak geçirirler.3 senedir 3000 mah batarya kullanıyo LG artk 3000 mahlar tükenmiştir diye umuyorum [emoji16]
Bu arada konunun ilk başında G3 üretilirken pilin fazla üretildiği sonra da G4e de konulduğu gibi espriler yapılmıştı gerçek olduğundan korkularak [emoji1] G3ün pil G4e sığmıyor pil farklı merak etmeyin [emoji1]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu arada konunun ilk başında G3 üretilirken pilin fazla üretildiği sonra da G4e de konulduğu gibi espriler yapılmıştı gerçek olduğundan korkularak [emoji1] G3ün pil G4e sığmıyor pil farklı merak etmeyin [emoji1]
Sadece espriydi 😄😄

ufuksuzbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendim S3 kullanıyorum ve dediğin doğru. Aylar önce root attım ve cyanogen mod yükledim telefonda lollipop var. Ram'in yarısı boş geziyor resmen. 4.3 kullanırken 800mb ramin 700ü hep dolu olurdu. Bu telefon aldığım ilk ve son samsung telefon. En basitinden chrome dan home tuşuyla çıkıyorsunuz sms uygulamasına girip geri tuşuyla çıktığınızda bile geri döndüğünüzde baştan yüklüyor. Yahu bu telefonda 1gb da olsa ram var sonuçta. Yokmuş gibi kullanmanın manası nedir o kadar yazılımla doldurmanın. Telefonun yandaki çerçevesinin neredeyse tamamı aşındı ezildi ekranı da çizildi. Çerçeveyi değiştirmek için görüştüğümde adi samsung üreticisinin yaptığı saçmalığı öğrendim. Çerçeve ekranla birleşikmişmiş de ikisi beraber değişiyormuş. 500 lira para istediler. Bendeki gri olanı gri nadir bulunuyormuş beyazı olursa 470 gri olursa 550. Hayatımda gördüğüm en berbat yetkili servise de sahipler. Bataryam öldü değiştirmediler. Aynı sorunla 3 kez verdim ve aynı şekilde geri yollandı. 4.kez verdiğimde değiştirmek zorundalardı. Sırf değiştirmemek için bana söyledikleri şey şuydu, telefonunuza su veya sıvı temas etmiş telefonunuzun garantisi iptal edildi. Ben bu olaydan sonra şikayetvar dan falan uğraştım yine de sonuç alamadım. Sonra yedek batarya aldım o da 3 ay sonra şişti. Ve ben telefonumun garantisinin iptal edildiğini 4.kez vermek için geldiğimde öğrendim fakat 3.kez verdiğimde iptal edilmiş çıkış yapılırken benim haberim yok. Siz söyleyin ne diyeyim ben ?
Mal telefonun mal servisi hiçbirşey söylenmez kardeşim, ben lg g3 telefonumu yazılımda ufacık bir sorun sebebi ile servise verdim, istediğim yeni yazılım güncellemesi yuklerler falan telefon düzelir diye düşünürken aldılar eskiyi verdiler yeniyi, hasta oldum verdikleri hizmete

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar xperia z3ümle havuzda foto cektim dokunmatigi hasar aldi simdi garantide. Olumsuz sonuc cikarsa diye telefon bakiyorum. Pil kullanim istatistiginse hem genel hemde ekranin acik kalma suresi bilgilerini verebilirmisiniz. Bide arayuzu nasil kasmalar olusuyomu sonradan .Ozellikle birkac haftalik telefonlar icin verin istatistikleri. Ve telefonun sarj olma suresi hizlimi quick charge 2.0 varmis kutudan cikan adaptorler destekliyomu bunu. Son olarak kamerasi iyi ama mod kismi az gibime geldi. Otomatik panoroma ve cift kamera var sadece. Xperia z3te 10a yakin mod vardi :) videonun belli bi kismini yavaslatma arka plan bulaniklastirma youtube canliyayin cekme tusuna bastiimizandan onceki 1sn ve sonraki 1sn lik anı 62 fotograf olarak gosterip birini kaydetme gibi modlar. Ve otomatik cekimde hdr flnvarmiydi ona tam bakadim standda. Manuelde illaki var. Zaten 3 tür çekim var. Temel otomtik ve manueldi sanirim. Cevaplar icin tskler ayri ayri yazarsniz tskler

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar annemin G4 ile benim G4'ü yan yana koydum, ekran parlaklığını %100 yaptım ayarlara girdim. Ayarlar kısmı bildiğiniz üzere beyaz böyle.

Benim telefonun beyaz rengi biraz pembeye kaçmış gibi, annemin g4'nün beyazı sarıya kaçmış gibi böyle.

Cihazlara tek tek bakınca normal geliyor ama yan yana koyduktan sonra aradaki farkı anlayabiliyorsunuz.

Şimdi aklımda ki soru şu, benim cihazmı sıkıntılı yoksa annemin cihazmı? Ekran koruyucularından dolayı olabilir diye düşündüm, ikisinide söktüm böyle ucundan ve baktım bir fark yok aynı yani.

Neden böyle acaba bu? cihazlara ayrı ayrı bakınca normal geliyor, yan yana koyunca biri pembeli beyazmış gibi diğeri sarılı beyazmış gibi geldi. Anlamadım gitti.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar annemin G4 ile benim G4'ü yan yana koydum, ekran parlaklığını %100 yaptım ayarlara girdim. Ayarlar kısmı bildiğiniz üzere beyaz böyle.

Benim telefonun beyaz rengi biraz pembeye kaçmış gibi, annemin g4'nün beyazı sarıya kaçmış gibi böyle.

Cihazlara tek tek bakınca normal geliyor ama yan yana koyduktan sonra aradaki farkı anlayabiliyorsunuz.

Şimdi aklımda ki soru şu, benim cihazmı sıkıntılı yoksa annemin cihazmı? Ekran koruyucularından dolayı olabilir diye düşündüm, ikisinide söktüm böyle ucundan ve baktım bir fark yok aynı yani.

Neden böyle acaba bu? cihazlara ayrı ayrı bakınca normal geliyor, yan yana koyunca biri pembeli beyazmış gibi diğeri sarılı beyazmış gibi geldi. Anlamadım gitti.
Valla ya göz yanılması ya da bildiğin gibi teknoloji şans işi.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar xperia z3ümle havuzda foto cektim dokunmatigi hasar aldi simdi garantide. Olumsuz sonuc cikarsa diye telefon bakiyorum. Pil kullanim istatistiginse hem genel hemde ekranin acik kalma suresi bilgilerini verebilirmisiniz. Bide arayuzu nasil kasmalar olusuyomu sonradan .Ozellikle birkac haftalik telefonlar icin verin istatistikleri. Ve telefonun sarj olma suresi hizlimi quick charge 2.0 varmis kutudan cikan adaptorler destekliyomu bunu. Son olarak kamerasi iyi ama mod kismi az gibime geldi. Otomatik panoroma ve cift kamera var sadece. Xperia z3te 10a yakin mod vardi :) videonun belli bi kismini yavaslatma arka plan bulaniklastirma youtube canliyayin cekme tusuna bastiimizandan onceki 1sn ve sonraki 1sn lik anı 62 fotograf olarak gosterip birini kaydetme gibi modlar. Ve otomatik cekimde hdr flnvarmiydi ona tam bakadim standda. Manuelde illaki var. Zaten 3 tür çekim var. Temel otomtik ve manueldi sanirim. Cevaplar icin tskler ayri ayri yazarsniz tskler
Pili Z3 kadar gitmez ama amiral gemileri arasında iyi gidiyor. Kullanmadığım için ekran süresine bişey diyemeyeceğim. Fotoğraf olarak bunun çektiklerine bakınca Z3 telefon muymuş diyeceksin. Çünkü Z3te yazılım kötü. Onun dışında yazılımda bi sıkıntı yok kasma donma falan. Quick charge 2.0 desteklemiyor öyle yazdığına bakma. Ama çıkan adaptör 1.8 amper oldukça hızlı şarj oluyor. Yani yine Z3 üne göre daha hızlı şarj olduğunu farkedeceksin. Kamera modu az olabilir ama manuel modu en iyi olan telefon G4.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Valla ya göz yanılması ya da bildiğin gibi teknoloji şans işi.

Göz yanılması olamaz annemde farkı anladı zaten. Annemin G4'ün beyazı sarımsıya kaçarken benim ki pembeye kaçıyor birazcık.

Yani çok rahat arada ki farkı görebiliyoruz. Şimdi benim merak ettiğim hangi cihaz sıkıntılı? LG bas bas bağırıyor ekranlar işte renkleri en doğuru gösteriyor falanda filan.

Ben kalkıp pembelimi yada annem sarılımı kullanmak zorunda? böyle saçma şans işimi olurmuş? nerden anlayacağız hangi rengin doğuru olduğunu şimdi?

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Göz yanılması olamaz annemde farkı anladı zaten. Annemin G4'ün beyazı sarımsıya kaçarken benim ki pembeye kaçıyor birazcık.

Yani çok rahat arada ki farkı görebiliyoruz. Şimdi benim merak ettiğim hangi cihaz sıkıntılı? LG bas bas bağırıyor ekranlar işte renkleri en doğuru gösteriyor falanda filan.

Ben kalkıp pembelimi yada annem sarılımı kullanmak zorunda? böyle saçma şans işimi olurmuş? nerden anlayacağız hangi rengin doğuru olduğunu şimdi?
İkisinde de sıkıntı olabilir. Dediğim gibi teknoloji şans işi. Bi servise götür istersen.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İkisinde de sıkıntı olabilir. Dediğim gibi teknoloji şans işi. Bi servise götür istersen.

Satın aldığım yere götürücem bir kaç güne iki telefonuda. Orada G4 varsa bir kaç tane onlarlada yan yana koyup aradaki farka bakıcam.

Anca hangi cihazın sorunlu olduğunu böyle anlayabilirim bakalım.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Sağol kardeşim detayları bekliyoruz.
Dünün sonucu ekran açık kalma %41 süresi 4 saat 27 dakika ve gece 2:55'de %19 ile şarja taktım kardeşim.
Bu gün işlerim var ama yarın cihaza %100 şarj ile Asphalt 8 yükleyip şarjı bitene kadar oynayacam, arada gelen maillere,mesajlara ve aramalara bakıp ekstra olarak multitaska hiç dokunmayacam.Bu kombinasyonun sonuçlarını da yarın gece buraya yazarım.
Kolay gelsin, iyi forumlar.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dünün sonucu ekran açık kalma %41 süresi 4 saat 27 dakika ve gece 2:55'de %19 ile şarja taktım kardeşim.
Bu gün işlerim var ama yarın cihaza %100 şarj ile Asphalt 8 yükleyip şarjı bitene kadar oynayacam, arada gelen maillere,mesajlara ve aramalara bakıp ekstra olarak multitaska hiç dokunmayacam.Bu kombinasyonun sonuçlarını da yarın gece buraya yazarım.
Kolay gelsin, iyi forumlar.
Ekran goruntusu alabilirsek iyi olur

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen bende kutusunu actirdim sirf sarj aleti kac amper diye 1.8yaziyodu.bu hiz iyidir demi. Z3ün 3100mah batarya ama cok gec sarj oluyodu 2.5saat civari. G4 3000mah yeter .

anmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilio.com da bu telefonun fiyatı 1930Tl (lg garantili). bence 2 ay içinde 1700-1800 arasında bu telefon rahatlıkla bulunur. herkesin s6 ya da z3+ vs.. hakkındaki görüşlerine katılıyorum. ikisi de çok iyi ama lg g4 yerine fazladan 700-800 Tl para verip bunları almaya değer mi? değiştirilebilen pil ve arttırılabilen hafıza da (gerçi bu z3+ ta da var) cabası... bence soru bu... evet lg g4 herşeyin en güzelini barındırmıyor ama fiyatı (belki de talbe bağlı olarak) ucuz ve kısa sürede daha da ucuzlama potansiyeli var. düşüncelerinizi bekliyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu telefon hepsiburada.com da bile 2000Tl, aslında tolga küçükyılmaz a sormak lazım aradaki bu fiyat farkı gerçekten kullanıma ve performansa yansıyor mu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Amerika da sadece pili şarj eden şarj aleti var bu telefon için... buraya da gelir mi LG ye sormak lazım

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Beyler Wasabee diye lanet olası bir uygulama yükledim bedava sms gönderiyor ancak pili sömürüyor pil kullanımına baktım bataryayı fena yemiş kaldırdım acilen size uyarım bu uygulama varsa acilen kaldırın ve yüklemeyin şarj kalmıyor resmen

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5

hocam telefonu nerden aldınız ? Böyle bir sıkıntı olmaması gerekiyor, daha önce 3 yıl kadar telefon tamiri ile uğraştım, dokunmatik telefonlar daha doğru düzgün piyasada yokken bu tür ekran farklılıkları tuşlu telefonlarda ekranın temassızlığı yüzünden oluyordu, bende bir mağaza lg g4 ile karşılaştıracağım inş bir sıkıntı yoktur, bende endişelendim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hocam telefonu nerden aldınız ? Böyle bir sıkıntı olmaması gerekiyor, daha önce 3 yıl kadar telefon tamiri ile uğraştım, dokunmatik telefonlar daha doğru düzgün piyasada yokken bu tür ekran farklılıkları tuşlu telefonlarda ekranın temassızlığı yüzünden oluyordu, bende bir mağaza lg g4 ile karşılaştıracağım inş bir sıkıntı yoktur, bende endişelendim.

İki telefonda Turkcell bayisinden alındı, Şengüller. Bende anlamadım yani neden böyle bir sorun var.

@Ahmt006 İki telefonunda fotoğrafını çektim g4 ile. Pcden bakınca anlaşılmıyor ama telefonları yan yana koyunca çok rahat anlayabiliyorsun yani :D

Annemin G4, Beyazı sarımsı renkte gösteren:

Buda benim, Beyazı pembemsi gösteren:

Direk erişmek için:

http://i.hizliresim.com/3D3om4.jpg
http://i.hizliresim.com/RY43Wj.jpg

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Bende aldım. G2 kullanıcısı olarak şu an için memnunum bir sıkıntı ile karşılaşmadım :)