Lg G2 32 gb - Iphone 5 32 gb

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet arkadaslar bu iki telefon arasinda kaldim iphone alirsam 2. El alabilirim bana yardimci olursaniz sevinirim.
NOT:moderatorlerden ricam konuyu kapatmayin biliyorum bu konudan var ama istedigim cevap yok.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Iphone 5 32 Gb almanız daha iyi olur. Tabi batarya ve küçük ekran hiç problem değilse.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İphone 5 öneririm. Daha bir çok güncellemeyi alıcaktır, G2 lollipop ile final yaptı. Lollipop PC Suite üzerinden verildi ve pc suite'in hatasından dolayı güncelleme geri çekildi.

Tekrar verildimi tam bir bilgim yok ne yazık ki. LG G2 güzel cihaz ama yazılım desteği olarak biraz sıkıntılı.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Evet arkadaslar bu iki telefon arasinda kaldim iphone alirsam 2. El alabilirim bana yardimci olursaniz sevinirim.
NOT:moderatorlerden ricam konuyu kapatmayin biliyorum bu konudan var ama istedigim cevap yok.
g2 daha güçlü fakat kamerada iyi değil ve iphone la kıyasla büyük ayrıca biri ios biri android ilk önce bunu seç sonra telefonlara bak iphone 5 e ios 9 gelcek muhtemelen son güncellemesi ios 10 olcak ona g2 de en son android 5.0 aldı sonrası ise muallakta daha önce ios kullandıysan iphone al derim fakat android kullandıysan g2 al hiç bişey kullanmadıysanda android al çünkü özgürlük var herşeyi yapabilirsin...

Tron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben ip 6 ve g2 kullacınısı olarak önerim iphone alacaksan eger iphone 6 al maddi gücün yoksa g2 al iphonenin butun cihazlarını kullandım 5 te batarya sıkıntısı cok cekersın 5 in orjinal sürümü ios 6 dı üzerine 2 güncelleme geldi yakında ios 9 gelirse cihazın stabilizesi cok dusecektir g2 kullanıyorum 5.0.2 güncelleme yaptım diyecek bişey yok cihaz gercekten güzel yinede tercih senindir kardeşim selametle

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kitkata her şey yeterli bir eksiğin olmuyor ayrıca batarya ve ekran açısıdan çok daha önde performansa baksan bugün hala lg g2 çok hala yeterli seviyede çok rahat bunun yanında kendine has bazı özellikleri ile de bence i5 den daha kârlı bir telefon güncelleme desteğinde kötü olabilir belki ama güncellemeler de çok büyük farklar yaratmıyor genelde.

Ayrıca i5 alanlar hep batarya sıkıntısı çekiyor alırsın lg g2 rahat bir günü çıkarırsın ne kadar iyi telefonun olursa olsun batarya dayanmıyorsa bir işe yaramaz ki lg g2 sunduğu özelikler ve androidin özgürlüğü gerçekten rahatlık.

Ben i5 tam parlaklıkta kullanan görmedim daha adamlar günü çıkarmak için uğraşıyorlar.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu ikisi arasında kesinlikle G2.

Özetle

iPhone 5 alırsan ilk bir aydan sonra soluğu Asus'un powerbankını almakta bulursun.

G2'de ise şarjım bitmiyor acaba kalibrasyon sorunu mu var da doğru değeri göstermiyor dersin. Şu an en iyi batarya performansı gösteren sayılı cihazlardan.

Lg g2 lollipopdan sonra güncelleneceğini düşünüyorum. Xperia Z bile 5.1 alabilecekse g2'nin alması gerek. Belki geç kalabilir ama geleceğinden umutluyum ben. Oldu da güncellenmedi Lollipopdaki tek sıkıntı şarjın kitkata nazaran az gitmesi. Ama bu lollipopun cihazlarda bıraktığı genel sorun stabilite alanında ise kitkatı sollayacağına eminim lollipopun. Geçişler çok iyi oldu G2'de. G3'ün arayüzünün yeterince bir kısmı bu sürüme eklenmiş.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu ikisi arasında kesinlikle G2.

Özetle

iPhone 5 alırsan ilk bir aydan sonra soluğu Asus'un powerbankını almakta bulursun.

G2'de ise şarjım bitmiyor acaba kalibrasyon sorunu mu var da doğru değeri göstermiyor dersin. Şu an en iyi batarya performansı gösteren sayılı cihazlardan.

Lg g2 lollipopdan sonra güncelleneceğini düşünüyorum. Xperia Z bile 5.1 alabilecekse g2'nin alması gerek. Belki geç kalabilir ama geleceğinden umutluyum ben. Oldu da güncellenmedi Lollipopdaki tek sıkıntı şarjın kitkata nazaran az gitmesi. Ama bu lollipopun cihazlarda bıraktığı genel sorun stabilite alanında ise kitkatı sollayacağına eminim lollipopun. Geçişler çok iyi oldu G2'de. G3'ün arayüzünün yeterince bir kısmı bu sürüme eklenmiş.

İşte Z1 alıcaksa G2'nin de alması gerekiyor diyor bişi yok ne yazık ki. G2'ye vermeyecekler, Kitkatı almak için neler yaptık üzerine lollipop zar zor aldık onuda adam akıllı veremediler ve daha güncelleme falan vermezler.

Verirseler ufak tefek sorun düzeltme verebilirler bence.

Şarj konusunda başarılı olabilir evet ama ben iphone 5 öneriyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Acaba OTA ya geldimi guncelleme onu merak ediyorum

Sanmıyorum. Pc Suite ile verilip geri çekilmişti, tekrar verildimi bilgim yok.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sonra yine verildi.

G2 kullanıcı klübüne bakabilirsiniz.

Şahsi düşüncem Apple cephesinde iPhone 5S'den ve 32 GB dahili depolamadan aşağıda iPhone tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben.

64 bit özelliği gelecekteki kilit özellik olacak tüm üreticiler için geçerli bu. Zaten Snapdragon 400//A5/A6 dışında 32 bit işlemci kalmadı piyasada faaliyetini devam ettiren. Onlar da seneye tozlu raflarda yerini bulurlar.

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Maalesef OTA ya gelmiyormus pc suite uzerinden alabiliyoruz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sonra yine verildi.

G2 kullanıcı klübüne bakabilirsiniz.

Şahsi düşüncem Apple cephesinde iPhone 5S'den ve 32 GB dahili depolamadan aşağıda iPhone tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben.

64 bit özelliği gelecekteki kilit özellik olacak tüm üreticiler için geçerli bu. Zaten Snapdragon 400//A5/A6 dışında 32 bit işlemci kalmadı piyasada faaliyetini devam ettiren. Onlar da seneye tozlu raflarda yerini bulurlar.

Orası öyle elbette ama İp 5 G2'den daha uzun süre dayanıcağını düşünüyorum. Hem malzeme kalitesi olsun, ios olsun işte app store olsun kısaca androide karşı bir çok üstünlüğü var.

Şimdi İphone 6 plus ile LG G4 yada Galaxy S6 Edge falan karşılaştırmıyoruz ama ip 5 ile g2 arasında benim tercihim 5 olurdu.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Orası öyle elbette ama İp 5 G2'den daha uzun süre dayanıcağını düşünüyorum. Hem malzeme kalitesi olsun, ios olsun işte app store olsun kısaca androide karşı bir çok üstünlüğü var.

Şimdi İphone 6 plus ile LG G4 yada Galaxy S6 Edge falan karşılaştırmıyoruz ama ip 5 ile g2 arasında benim tercihim 5 olurdu.
Yanlış düşünüyorsunuz bence malzeme kalitesi olarak belki i5 daha iyi olabilir ama bu onu sağlam yapmıyor sağlamlık açısından bakacak olursak bence ikisi de eşit alüminyum da plastikte kırılmaz ön camlarda gorilla glass 2 bildiğim kadarı ile daha dayanıklı i5 in camına göre.

Bunun yanında güncelleme desteği lg g2 nin eksik olsa bile 4.4.2 en az bir 4 sene daha gider çünkü piyasa 4.4.2 cihazlarla dolup taşıyor en yüksek kullanılan android sürümü hala 4.4.2. Hee zamanı geçerse 5.0.2 ye geçersin zaten o zamana kadar telefonun garantisi bitiyor atarsın bir rom en son sürüme gelirsin
.
Ayrıca lg g2 nin bataryası 3000 mah i5 ise 1440 2 katından fazla ve bunun yanında lg g2 nin batarya kolay kolay eskimiyor yani ilk zaman ki performansını çok fazla kaybetmiyor 1.5 senedir kullanıyorum lg g2 telefonu garanti yüzü görmedi ve bataryası hala çok iyi normal kullanımda 5 saat ekran süreleri alıyorum.

Bunun yanında köşeli tasarımlar genelde ele güzel oturmuyor yani elde rahat durmuyor kavisli kasalar ise elde çok daha rahat duruyor ayrıca 5.2 inç ekran çok rahat kullanılıyor lg g2 de.

App store, google play olayına gelecek olursak belki app store da uygulamalar genelede daha erken çıkıyor olabilir ama bunun yanında app store da uygulamalar daha pahalı yada google play de ücretsiz olan uygulamalar app store da para ile satılıyor.