LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hangi uygulama ve özellik çalışmıyor?
Galeride toplu silme toplu paylasma yani toplu toplu yapinca durduruldu hatasi veriyo sorun deil tek tek de silinir // google play den uygulama indirirken yanndaki seye tiklayip indire bascan uygulamaya tiklarsan durduruldu hatasi alirsin // bazı simgeler yazılar %10 dan az bir kısım fake gibi gozukuyor // g4 te olan kilit ekrani efektlerinin 2 tanesi yok yani yeniler yok // kamera arayuzu manuel modda sadece zoomu ayarlayabiliyosun galiba ayarlamak sacma olurdu bilmiyorum zoomu cok arttirincada (manuel modda) kapaniyor. Bunlar hep kucuk buglar hic sorun yasamadim gibi.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Galeride toplu silme toplu paylasma yani toplu toplu yapinca durduruldu hatasi veriyo sorun deil tek tek de silinir // google play den uygulama indirirken yanndaki seye tiklayip indire bascan uygulamaya tiklarsan durduruldu hatasi alirsin // bazı simgeler yazılar %10 dan az bir kısım fake gibi gozukuyor // g4 te olan kilit ekrani efektlerinin 2 tanesi yok yani yeniler yok // kamera arayuzu manuel modda sadece zoomu ayarlayabiliyosun galiba ayarlamak sacma olurdu bilmiyorum zoomu cok arttirincada (manuel modda) kapaniyor. Bunlar hep kucuk buglar hic sorun yasamadim gibi.
Ha arka tusa 2 kere hizlica basnca cekmiyor // ve smart noticede tam olarak calismiyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ha arka tusa 2 kere hizlica basnca cekmiyor // ve smart noticede tam olarak calismiyor.
35e5366207608234a942ec9a8c12ae97.jpg

Mesela ses kisma acma fake gibi siyah yapmislar.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Beyler lollipop için dorimanx kerneli deneyen varmı ? Sırf bu kernel için rootlamayı düşünüyorum

ankebux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba; lolipop güncellemesinden sonra radyo gitti. sırf radyo için root yapmak istemiyorum. (cihazım 309k) spirit ul ve spirit2 kurdum çalışmadı. başka bir yolunu bilen/bulan varmı? Yoksa yine root yaparak mı çıkarmak zorundayım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
merhaba; lolipop güncellemesinden sonra radyo gitti. sırf radyo için root yapmak istemiyorum. (cihazım 309k) spirit ul ve spirit2 kurdum çalışmadı. başka bir yolunu bilen/bulan varmı? Yoksa yine root yaparak mı çıkarmak zorundayım.
Dostum bi yolu vardı diye hatırlıyorum ama nasıl yapılır hiçbir fikrim yok xda ya bi göz at.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim telefonda ekranda ölü pixel var ekranin etrafindaki ince nikelaj kaplama dökülüyor ve sim kart girisinin yaninda kasada catlak olustu telefonu sürekli kilifli kullandim ve hic darbe almadi servise göndersem garantiden islem görür mü

Hardwell QQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar rehber sorunum var lanet olsun şu lg nin rehberine şimdi şöyle diyelim benim bir arkadaşım var sim e kayıtlı ama whatsapp ve viber kişisi olarakta bulunuyor tamam bunda sorun yok ama mesela ben o arkadaşımı siliyorum sonra tekrar sime aynı numarayı kaydedip farklı isim koyuyorum güncelliyorum senkronize ediyorum her şeyi yapıyorum isim benim yeni koyduğum oluyor onda sorun yok ama eski isim kalmış siliyorum bakıyorum 4 saniye sonra tekrar geri geliyor kafayı yiyecem artık o derece sinir etti ha bir de silerken sunucudan silinmeyecek diyor bunu da açıklarsanız sevinirim bir diğer problemde şu telefona ya da sim e kayıtlı herhangi bir kişiyi siliyorum whatsapptan kalkıyor ama rehberde bir tanesi yine kalıyor biraz önce yazdığım gibi siliyorum sonra bir bakıyorum yine geri gelmiş yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
arkadaşlar rehber sorunum var lanet olsun şu lg nin rehberine şimdi şöyle diyelim benim bir arkadaşım var sim e kayıtlı ama whatsapp ve viber kişisi olarakta bulunuyor tamam bunda sorun yok ama mesela ben o arkadaşımı siliyorum sonra tekrar sime aynı numarayı kaydedip farklı isim koyuyorum güncelliyorum senkronize ediyorum her şeyi yapıyorum isim benim yeni koyduğum oluyor onda sorun yok ama eski isim kalmış siliyorum bakıyorum 4 saniye sonra tekrar geri geliyor kafayı yiyecem artık o derece sinir etti ha bir de silerken sunucudan silinmeyecek diyor bunu da açıklarsanız sevinirim bir diğer problemde şu telefona ya da sim e kayıtlı herhangi bir kişiyi siliyorum whatsapptan kalkıyor ama rehberde bir tanesi yine kalıyor biraz önce yazdığım gibi siliyorum sonra bir bakıyorum yine geri gelmiş yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.

Rehberde gösterilecek kişiler kısmına bir bakın bakalım hepsi mi işaretli. Sunucudan kastı sanırım aldığı yedekten bahsediyor. Eski sevgilimin numarasını silmeme rağmen gmail hesabıma yedek aldığı için silinmiyordu hiç.

Hardwell QQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam tüm kişiler seçili , ama gmail hesabımı hiç senkronize etmedim telefonu aldığım tarihten bu yana ayrıca hiç google hesabı olarak rehberime kişi eklemedim hep telefon ya da sime kaydettim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hardwell QQ ilk önce rehberden kişiyi silin. Daha sonra whatsappa girin kişiler bölümünde yenile yapın. Sonra rehbere yeni kişi ekleyin. Yine whatsappda kişiler bölümünde yenile yapın. Olmadı whatsappı silip yeniden kurun dediklerimi tekrarlayın bide böyle deneyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bi sorunum var.
tele hard reset atmam gerekiyodu.
lg backup dan yedek alıp hard reset attım sonrasında yedeği yüklemek isterken alttaki hatayı alıyorum, neden kaynaklanıyodur bu ? daha önce önce böle bişeyle karşılaşan var mı ? lütfen yardım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Driverları kur ve yüklenmesini bekle sonra tekrar dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar acil bi yardim edebilir misiniz telefonu dun lollipopa guncelledim facebookda gezinirken bile felaket isiniyor telefon ne yapabilirim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Biraz hataları olsada dori kernel ile şarj ve performans süper :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Var ama o kadarda guzel deil yani kullanilabilir ama biraz bekleyin iyisi cikacak ben haberdar ederim sizi 😄
Güzel haber 😄😄 cloudyfa 2 gun icinde yani en gec sali bitiminde romu yayinlayacakmış ve yarın dogum gunu yarın yaynlama olasılıgı yuksek (rom bitmis tamamlandı).

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel haber 😄😄 cloudyfa 2 gun icinde yani en gec sali bitiminde romu yayinlayacakmış ve yarın dogum gunu yarın yaynlama olasılıgı yuksek (rom bitmis tamamlandı).
Yarın dogum günü ve geçen senede g3 romunu 15 haziranda yayınlamıştı bence yarın yayinlayacak

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakalım 15'inde yayınlaması güzel olur. Bir de ilk sürümünde çok fazla hata olmaz inşallah, yükledikten sonra pişman ediyor yoksa. :D