- Reaksiyon puanı
- 260
Tavşan kanı bir çay doldurup için. Tüm dertleri alır götürür. 

Yazdm ama avatarda yeşil motor yoktu[MENTION=383050]Virility[/MENTION] bugün BT ile 5 çayına youtubeden chat kısmına yazdın mı ? Bi motor resmi vardı yeşil modeli avatarindakine benziyordu![]()
Bu arada farkettin mi chat kısmı trol doldu soruları okumadi oradan.Yazdm ama avatarda yeşil motor yoktu![]()
Hakki abi "bilgisayarlar yüzünden çocuğunuz olmayacak"Hakkı abi fena trolledi. Nicke tıklayıp girip sayfasına baksalar fake olmadığını anlarlardı aslında.
Hakki abi "bilgisayarlar yüzünden çocuğunuz olmayacak"![]()
Durum bu zorla yaptırıyoruz çok can sıkıcı ortalama ne olur?
![]()
Evet bunlardan biride bendim [emoji41]Bu arada farkettin mi chat kısmı trol doldu soruları okumadi oradan.![]()
İyiymişEvet bunlardan biride bendim [emoji41]
Noldu şimdi [emoji14] [emoji16]İyiymişben de ışıkları açın dedim dedim dinlemediler .
Noldu şimdi [emoji14] [emoji16]
Aynen bendeBende "SDN Forum açılmıyor." yazdım sürekli. :mrgreen:
TC: Sabahtan akşama kadar GM 4G :mrgreen:Bugün yayında öğrendiğim çok değerli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. General Mobile 4G mi şu mu diye soruyorsanız her zaman cevap general mobile 4G.
Küfür kaydı tolga abimizIlk 10 dk noldu BT 5 çayinda? Suan video da yokmus o bölüm
Videosu var mi? Yayinda oldugunu bilerek mi kufur etti?Küfür kaydı tolga abimiz![]()
Video yok şu an. Yayında değil diye biseye sinirlendi. Bi arıza sanırım.Videosu var mi? Yayinda oldugunu bilerek mi kufur etti?
Orada bayanlar para verip onu alsın erkekler diğerini alsın çeşit çok olsun diye ayırmışlarGüvenemiyorum ki kardeş üzerinde bayanlar saçları şöyle böyle örnekler vermiş. Sonra kıvırcık yapmasın bizi