goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Koltuğa bol bol kolonya dök
Koyu renk koltuk rengini açmaz mı ve Daha da dağıtmaz mı?Koltuğa bol bol kolonya dök
Koyu renk koltuk rengini açmaz mı ve Daha da dağıtmaz mı?
Birde Leke Çıkarıcı Temizlik Ürünlerine bakayım.
Spotify gibi bişey mi?Mix Radio güzel bir uygulamaymış. Tavsiye ederim.
Aynen öyle. Pek fark yok ama daha iyi sanki.Spotify gibi bişey mi?
Bende bi deneyim bakalım.Aynen öyle. Pek park yok ama daha iyi sanki.
benim 400watt psu alamam gibi olmuş axess amca veto etmişti senin ki ne?
Almışken UE48H6290 al
@kestal https://www.technopat.net/sosyal/index.php?threads/195858/
Baskalarina da bulasmis bu. Tek degilsin.
Ben paramı aldım almasına da suçlu burada ben oldum sanki.Tam yorumlarım ayyuka çıktığı vakitte beni aradı yok telefon meşguldü filan sallıyor ne oldu bir şey mi oldu diye soruyor bilmiyor ayağına.Bende bir insan dolandırıldığını anlayınca ne yaparsa onu yapar dedim. Sonra parayı filan gönderdi foruma yazarsınız şöyle böyle diye de ben he dedim geçtim.Ama hala inanmıyordum buna ama foruma girmeye ben utanıyorum sanki suçluymuşum gibi. Oraya temsili bir yorum yazmış hop konu kapatılmış hemen.Bu ne hız dedim doğrusu.Tecnopat'da gerçek ismi filan yayınlanmış 10 yıl filan banlandı bizim burada adam kahraman oldu neredeyse...Bu sorun dün cözlmüştü sanki eleman konuya yazmıştı parasını iade ettim diye cözülmemişmi yoksa hala ?
Ben paramı aldım almasına da suçlu burada ben oldum sanki.Tam yorumlarım ayyuka çıktığı vakitte beni aradı yok telefon meşguldü filan sallıyor ne oldu bir şey mi oldu diye soruyor bilmiyor ayağına.Bende bir insan dolandırıldığını anlayınca ne yaparsa onu yapar dedim. Sonra parayı filan gönderdi foruma yazarsınız şöyle böyle diye de ben he dedim geçtim.Ama hala inanmıyordum buna ama foruma girmeye ben utanıyorum sanki suçluymuşum gibi. Oraya temsili bir yorum yazmış hop konu kapatılmış hemen.Bu ne hız dedim doğrusu.Tecnopat'da gerçek ismi filan yayınlanmış 10 yıl filan banlandı bizim burada adam kahraman oldu neredeyse...
Rast geldim. Paylasmak istedim. Dün cözüldü yoksa.Bu sorun dün cözlmüştü sanki eleman konuya yazmıştı parasını iade ettim diye cözülmemişmi yoksa hala ?
Sayin Mehmet.Yildiz,
Buradaki ozel mesaj kutunuz SDN Forum Kotanizin 90%'ina ulasmistir . Bu mesaj sizi uyarmak icin gonderilmektedir. Ozel mesaj kutunuza buradan ulasabilirsiniz:
http://forum.shiftdelete.net/private.php
Iyi gunler,
SDN Forum
Bu Milliyetin internet sayfası da iyice şaşırdı. 1-2 haftadır sağ tarafa bir video koyuyorlar. Yok ''Bu elbiseyle herkesi şaşkına çevirdi.'' Yok '' bu elbiseyle güreş tuttu.'' Videonun içeriği de abuk sabuk birşey. Tıklanma alacağız diye iyice yoldan çıktılar.
Ben paramı aldım almasına da suçlu burada ben oldum sanki.Tam yorumlarım ayyuka çıktığı vakitte beni aradı yok telefon meşguldü filan sallıyor ne oldu bir şey mi oldu diye soruyor bilmiyor ayağına.Bende bir insan dolandırıldığını anlayınca ne yaparsa onu yapar dedim. Sonra parayı filan gönderdi foruma yazarsınız şöyle böyle diye de ben he dedim geçtim.Ama hala inanmıyordum buna ama foruma girmeye ben utanıyorum sanki suçluymuşum gibi. Oraya temsili bir yorum yazmış hop konu kapatılmış hemen.Bu ne hız dedim doğrusu.Tecnopat'da gerçek ismi filan yayınlanmış 10 yıl filan banlandı bizim burada adam kahraman oldu neredeyse...
Vermesinler , vermek zorunda değiller. Ama tehdit etme boyutuna kadar gidebiliyor bu olay.Alan tercihi içim liselerde 100 Lira para topluyorlar velilerden
Vermesinler bazı yerlerde kabul görülüyor. Ama bazı yerler asla kabul etmiyor tartışma noktasına geliyor.Vermesinler , vermek zorunda değiller. Ama tehdit etme boyutuna kadar gidebiliyor bu olay.
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] ufak bi hata yaptım, en kısa zamanda düzelecektir. Özür diliyorum