- Reaksiyon puanı
- 1,317
Şu tapatalk yüzünden bir gün tableti telefonu kıracağım.![]()
Bunun manası çok derin [emoji1]Şu konu ismi beni benden aldı
Tüm tıkanıklıklar teknolojik cihazlarla kırmadan açılır [emoji23]
3 haftalık yazılı maratonu bugün biter
Matematikte ilk yazılım 70 2. Si 23 ortalama 46.50 sizce geçermiyim![]()
Seçim keşke 1-1.5 ay sonra olsaydı
Şu telafi denilen sistem çok değişik berbat birşey. İyi yani da var kotu yanida. İyi yani su ilk iki yazılı da iyi notlar aldiysan 3. Sınav stresine girmiyorsun kafan rahat oluyor nasıl olsa girmicem bitti artik diye. Ama ilk iki yazılı kotu geçtiyse ve sınırda kalmissan veya 50 nin altında kaldıysa ort. girmek zorunlu oluyor.Benim kardeşin durumu da kritik notlardan sınıf tekrarında şuan 3 4 zayıfı var. Telafi sınavlarına giriyor ortalama için ama pek iyi gitmiyor durum çok moralimi bozuyor.
Sen işsiz gibi yazdn ben de işsiz gibi cevap veriyorum lise derslerina kafayı takma çok belge takıntında olmasın 9 ve 10. Sınıfta hatta 11 de bile doya sıya eğlen kafanı derslerle yorma 12 de de üniversite odaklı çalış okul derslerine hiç takma geçmeye bak derim benŞu telafi denilen sistem çok değişik berbat birşey. İyi yani da var kotu yanida. İyi yani su ilk iki yazılı da iyi notlar aldiysan 3. Sınav stresine girmiyorsun kafan rahat oluyor nasıl olsa girmicem bitti artik diye. Ama ilk iki yazılı kotu geçtiyse ve sınırda kalmissan veya 50 nin altında kaldıysa ort. girmek zorunlu oluyor.
Daha kötüsü bazı hocalar bu telafi sınavını su şekilde değerlendiriyor. "Diğer arkadaslariniz çalışmış yapmış siz niye yapamiyorsunuz".. Üçüncü sınavda garip bir kafayla acayip zor soruyor ve ort iyice düşüyor. Mesela gecen donem tarihte ort. 48 di. Performans notumuda baya düşük verdi( derse katılmama rağmen) telafi sınavından düşük aldım ort 45 e düştü. Al sana dert.
Bazıları zor sınav hazırlayıp sureyi 40 dk yapması gerekirken 20 dk yapıp farklı bir fanteziye giriyor. O da değişik bi kafa tabi.
10. Sinifim bugüne kadar sayisallarim kötüydü sozeller daha iyi geldi. Ama sayısal okumak istediğim için sayısal derslere asildim. Hepsi iyi güzel derken edb. Engeli çıktı. İlk sınav 21 ikinci sınavda ayni olucak gibi. Performans notumuda düşük vericek eminim.
Bunları yazarken de yarınki coğrafya sınavına daha hic çalışmadığımı farkettim. Stresten ağlıyorum artik. Çalışmama rağmen sınıfın hep en düşük notunu alan kişi olmak çok koyuyor. Halbuki zekiyimdir (etrafimdakiler hep öyle der ve sevdiğim derslerde en yuksek notu alan ben olurum) ama ders dinleme gibi bir huyum yok bu yüzden konu eksiklerim var tek basimada halledemeyince sonuç hüsran..
Niye yazdimki bunları, neyse silmeye usendim köşeden göndere basiyim da gidiyim ben..
Sen işsiz gibi yazdn ben de işsiz gibi cevap veriyorum lise derslerina kafayı takma çok belge takıntında olmasın 9 ve 10. Sınıfta hatta 11 de bile doya sıya eğlen kafanı derslerle yorma 12 de de üniversite odaklı çalış okul derslerine hiç takma geçmeye bak derim ben
Doya sıya eğlen derken sınıfta kalmamaya dikkat et tabi [emoji16]
Geçmiş olsun.Neyse biraz ağlayınca kendime geldimbu gece coğrafyaya sıkıca çalışıp finali güzel kapatiyim bari. Haftasonuda telafi için çalışır yaz tatilinde matematik ve fizikteki eksikleri giderip 11. sınıfta yeni bir sayfa açarım. Ne plan ama
[MENTION=332512]Kaand12[/MENTION] bende genelde sınav öncesi aksam çalışırım ama dersi dinlemedigimden bütün yük o aksama kalıyor ya konuyu anlamıyorum ya da yetistiremiyorum. Neyse bakicam çaresine![]()
Bu avatar sorunu hala çözülmemiş galiba.Gözükmediği gibi tuhaf bi çirkinlik yaratıyor.
Dostum sana şunu söyliyim 4 senelik lise hayatımda (üniversite sınavı hariç) sınavdan 1 gün önce bile ders çalışmadım okulda çalışıp sınava girerdim kalma gibi bir durumumda olmadı hiç belki birazda karakterle alakalı hayatı takan bi tip olmadığım için[emoji16]O kadar kolay olmuyor 9. Sınıfım ama hep belge almaya çalışıyorum gelecek yıl seviye sınıfları olacak ortalamamı yükselfmeye uğraşıyorum nasıl olsa geçerim dediğim derslerden kalıyorum dayım sayısal mezunu onunla matematik çalışıyoruz annemin lise arkadaşı lisemde matematik öğretmeni yazılıdan sonra yanına gitmem lazımdı ama gidemiyorum hayatımdaki en kolay matematik yazılısından 23 aldım yazılı aşırı basitti heyecandan herşey karıştı en az 60 alabileceğim sınavdan 23 aldım hocanın yanınada gidemedim kızacağından korkuyorum haklıda ingilizce sınavıda öyle oldu o soruları 1 gün önce çözmüştüm sınava geldim aynı soruları görünce heyecanlandım sonuç 57
Aynen bende de sorun yok.resmi yükle ile yükle o zaman sorun yok benim ki öyle.
3-4 defa yenileyince kendi kendine düzeldi. Teşekkürler.resmi yükle ile yükle o zaman sorun yok benim ki öyle.