Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Şu konu ismi beni benden aldı
Tüm tıkanıklıklar teknolojik cihazlarla kırmadan açılır [emoji23]

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
3 haftalık yazılı maratonu bugün biter
Matematikte ilk yazılım 70 2. Si 23 ortalama 46.50 sizce geçermiyim :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
0.50 için bırakan öğretmen'in öğretmenlik yapmaması gerek kanaat notunu cömert verecen elini korkak alıştırmıcan yok yapamıyorsan güle güle binlerce genç öğretmen adayı var git yerine onlardan biri gelsin.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Okuldaki bütün hocaları anlamaya çalışıyorum ancak biyoloji öğretmeni gerçekten ilginç yazılıda olimpiyat sorusu sormak nedir latince sınıflandırma sormak nedir :(

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yarin son yazılıya giricem (coğrafya) hic calisasim yok fizikten gecemiyorum matematikten de sanırım. Ve edebiyat. Hepsinin stresi var üstümde. Neredeyse 1 aydır güldüğümu, huzurlu bir şekilde arkama yaslandigimi hatirlamiyorum belge almayı planlarken birden sınıf geçmeyi planlamak koyuyor insana :(

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Benim kardeşin durumu da kritik notlardan sınıf tekrarında şuan 3 4 zayıfı var. Telafi sınavlarına giriyor ortalama için ama pek iyi gitmiyor durum çok moralimi bozuyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Benim kardeşin durumu da kritik notlardan sınıf tekrarında şuan 3 4 zayıfı var. Telafi sınavlarına giriyor ortalama için ama pek iyi gitmiyor durum çok moralimi bozuyor.
Şu telafi denilen sistem çok değişik berbat birşey. İyi yani da var kotu yanida. İyi yani su ilk iki yazılı da iyi notlar aldiysan 3. Sınav stresine girmiyorsun kafan rahat oluyor nasıl olsa girmicem bitti artik diye. Ama ilk iki yazılı kotu geçtiyse ve sınırda kalmissan veya 50 nin altında kaldıysa ort. girmek zorunlu oluyor.

Daha kötüsü bazı hocalar bu telafi sınavını su şekilde değerlendiriyor. "Diğer arkadaslariniz çalışmış yapmış siz niye yapamiyorsunuz".. Üçüncü sınavda garip bir kafayla acayip zor soruyor ve ort iyice düşüyor. Mesela gecen donem tarihte ort. 48 di. Performans notumuda baya düşük verdi( derse katılmama rağmen) telafi sınavından düşük aldım ort 45 e düştü. Al sana dert.

Bazıları zor sınav hazırlayıp sureyi 40 dk yapması gerekirken 20 dk yapıp farklı bir fanteziye giriyor. O da değişik bi kafa tabi.

10. Sinifim bugüne kadar sayisallarim kötüydü sozeller daha iyi geldi. Ama sayısal okumak istediğim için sayısal derslere asildim. Hepsi iyi güzel derken edb. Engeli çıktı. İlk sınav 21 ikinci sınavda ayni olucak gibi. Performans notumuda düşük vericek eminim.

Bunları yazarken de yarınki coğrafya sınavına daha hic çalışmadığımı farkettim. Stresten ağlıyorum artik. Çalışmama rağmen sınıfın hep en düşük notunu alan kişi olmak çok koyuyor. Halbuki zekiyimdir (etrafimdakiler hep öyle der ve sevdiğim derslerde en yuksek notu alan ben olurum) ama ders dinleme gibi bir huyum yok bu yüzden konu eksiklerim var tek basimada halledemeyince sonuç hüsran..

Niye yazdimki bunları, neyse silmeye usendim köşeden göndere basiyim da gidiyim ben..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Şu telafi denilen sistem çok değişik berbat birşey. İyi yani da var kotu yanida. İyi yani su ilk iki yazılı da iyi notlar aldiysan 3. Sınav stresine girmiyorsun kafan rahat oluyor nasıl olsa girmicem bitti artik diye. Ama ilk iki yazılı kotu geçtiyse ve sınırda kalmissan veya 50 nin altında kaldıysa ort. girmek zorunlu oluyor.

Daha kötüsü bazı hocalar bu telafi sınavını su şekilde değerlendiriyor. "Diğer arkadaslariniz çalışmış yapmış siz niye yapamiyorsunuz".. Üçüncü sınavda garip bir kafayla acayip zor soruyor ve ort iyice düşüyor. Mesela gecen donem tarihte ort. 48 di. Performans notumuda baya düşük verdi( derse katılmama rağmen) telafi sınavından düşük aldım ort 45 e düştü. Al sana dert.

Bazıları zor sınav hazırlayıp sureyi 40 dk yapması gerekirken 20 dk yapıp farklı bir fanteziye giriyor. O da değişik bi kafa tabi.

10. Sinifim bugüne kadar sayisallarim kötüydü sozeller daha iyi geldi. Ama sayısal okumak istediğim için sayısal derslere asildim. Hepsi iyi güzel derken edb. Engeli çıktı. İlk sınav 21 ikinci sınavda ayni olucak gibi. Performans notumuda düşük vericek eminim.

Bunları yazarken de yarınki coğrafya sınavına daha hic çalışmadığımı farkettim. Stresten ağlıyorum artik. Çalışmama rağmen sınıfın hep en düşük notunu alan kişi olmak çok koyuyor. Halbuki zekiyimdir (etrafimdakiler hep öyle der ve sevdiğim derslerde en yuksek notu alan ben olurum) ama ders dinleme gibi bir huyum yok bu yüzden konu eksiklerim var tek basimada halledemeyince sonuç hüsran..

Niye yazdimki bunları, neyse silmeye usendim köşeden göndere basiyim da gidiyim ben..
Sen işsiz gibi yazdn ben de işsiz gibi cevap veriyorum lise derslerina kafayı takma çok belge takıntında olmasın 9 ve 10. Sınıfta hatta 11 de bile doya sıya eğlen kafanı derslerle yorma 12 de de üniversite odaklı çalış okul derslerine hiç takma geçmeye bak derim ben :)

Doya sıya eğlen derken sınıfta kalmamaya dikkat et tabi [emoji16]

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben mesela 11.sinif ogrencisiyim bu zamana kadar sinavdan 1 gece once 15 dk bakardim oyle sinava girerdim ama dersi derste dinlerdim gerisi full goy goy du sıkıldığımız derslerden kacardik 11.snif bittigi icin üzülüyorum simdi ama hedefim yok zaten 12 dede ayni sekil olucam üniversiteyi açıktan okuucam hayattan zevk almaya bakiyorum ama abartmadan tabi :D

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Mesela matematik sınavı konuları 2 ay üst üste birikmişti. Dedim acaba yetecek mi diye saat akşam 10 dan 11 e kadar aralıksız kastım kendimi al işte sınav geçen açıklandı 100. Bu sadece matematik değil her sınavda böyle :) mesela biyoloji mesela kimya mesela geometri... Evet haklısın canın çalışmak istemiyor belki hatta bıktın hayattan ama sınav akşamı kas kendini bi kaç saat gör kendin sonucunu. Ha ben nemi yapıyorum... Ben yukarıda yazdığım la beraber hiç bişey yapmıyorum ygs ye hiç çalışmasam bile 80 küsür net geliyor. Peki neden. Derslere sıkıcı gözüyle bakma. Sadece hayatını iyileştirmen için gereken bi araç gibi düşün. Evet belge takıntım yok belki ama şuana kadar full taktir getirdim. Lütfen ama lütfen dersleri hayatında bir engelmiş gibi görmeyi bırak ve bunları kendine kolaylaştırmak için de kendine bir yol bul. Yok deme illa vardır. [MENTION=385184]mic check[/MENTION]

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bu avatar sorunu hala çözülmemiş galiba. :( Gözükmediği gibi tuhaf bi çirkinlik yaratıyor.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Sen işsiz gibi yazdn ben de işsiz gibi cevap veriyorum lise derslerina kafayı takma çok belge takıntında olmasın 9 ve 10. Sınıfta hatta 11 de bile doya sıya eğlen kafanı derslerle yorma 12 de de üniversite odaklı çalış okul derslerine hiç takma geçmeye bak derim ben :)

Doya sıya eğlen derken sınıfta kalmamaya dikkat et tabi [emoji16]

O kadar kolay olmuyor 9. Sınıfım ama hep belge almaya çalışıyorum gelecek yıl seviye sınıfları olacak ortalamamı yükselfmeye uğraşıyorum nasıl olsa geçerim dediğim derslerden kalıyorum dayım sayısal mezunu onunla matematik çalışıyoruz annemin lise arkadaşı lisemde matematik öğretmeni yazılıdan sonra yanına gitmem lazımdı ama gidemiyorum hayatımdaki en kolay matematik yazılısından 23 aldım yazılı aşırı basitti heyecandan herşey karıştı en az 60 alabileceğim sınavdan 23 aldım hocanın yanınada gidemedim kızacağından korkuyorum haklıda ingilizce sınavıda öyle oldu o soruları 1 gün önce çözmüştüm sınava geldim aynı soruları görünce heyecanlandım sonuç 57

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hıç sınıfta kalma dururum olmadı şükür.Hep belge aldım.
Ama 9-10-11'de düşük alınca yazılıdan çok koyuyordu. 12'de hocalar yardım ediyor zaten. Bu sene ikinci dönem sadece 1 yazılı olduk tüm derslerden.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Neyse biraz ağlayınca kendime geldim :) bu gece coğrafyaya sıkıca çalışıp finali güzel kapatiyim bari. Haftasonuda telafi için çalışır yaz tatilinde matematik ve fizikteki eksikleri giderip 11. sınıfta yeni bir sayfa açarım. Ne plan ama :D
[MENTION=332512]Kaand12[/MENTION] bende genelde sınav öncesi aksam çalışırım ama dersi dinlemedigimden bütün yük o aksama kalıyor ya konuyu anlamıyorum ya da yetistiremiyorum. Neyse bakicam çaresine :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Neyse biraz ağlayınca kendime geldim :) bu gece coğrafyaya sıkıca çalışıp finali güzel kapatiyim bari. Haftasonuda telafi için çalışır yaz tatilinde matematik ve fizikteki eksikleri giderip 11. sınıfta yeni bir sayfa açarım. Ne plan ama :D
[MENTION=332512]Kaand12[/MENTION] bende genelde sınav öncesi aksam çalışırım ama dersi dinlemedigimden bütün yük o aksama kalıyor ya konuyu anlamıyorum ya da yetistiremiyorum. Neyse bakicam çaresine :)
Geçmiş olsun.

Coğrafyadan tırstığımdan TM seçmedim. Fizikden daha zor bence.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
9. Sınıf öğrencisiyim ve Türkiye'de ekonomiye bakınca adam gibi bir hayat için çalışıp iyi bir üniversiteye gitmem gerekiyor. Bu yüzden ne kadar dersleri sevmesem de (fizik Hariç) mecburen çalışıyorum ve sonucunu alıyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
O kadar kolay olmuyor 9. Sınıfım ama hep belge almaya çalışıyorum gelecek yıl seviye sınıfları olacak ortalamamı yükselfmeye uğraşıyorum nasıl olsa geçerim dediğim derslerden kalıyorum dayım sayısal mezunu onunla matematik çalışıyoruz annemin lise arkadaşı lisemde matematik öğretmeni yazılıdan sonra yanına gitmem lazımdı ama gidemiyorum hayatımdaki en kolay matematik yazılısından 23 aldım yazılı aşırı basitti heyecandan herşey karıştı en az 60 alabileceğim sınavdan 23 aldım hocanın yanınada gidemedim kızacağından korkuyorum haklıda ingilizce sınavıda öyle oldu o soruları 1 gün önce çözmüştüm sınava geldim aynı soruları görünce heyecanlandım sonuç 57
Dostum sana şunu söyliyim 4 senelik lise hayatımda (üniversite sınavı hariç) sınavdan 1 gün önce bile ders çalışmadım okulda çalışıp sınava girerdim kalma gibi bir durumumda olmadı hiç belki birazda karakterle alakalı hayatı takan bi tip olmadığım için[emoji16]
Şimdiki üni sınavını ise motor alabilmek için çalışıyorum ders çalışmak doğamda olmasada ders çalışıyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...