• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tavşan kanı bir çay doldurup için. Tüm dertleri alır götürür. :)

Herkese iyi geceler yazılısı olanlara başarılar , dilerim ki yüksek notlar alırsınız hoş sohbetler dilerim hepinize

Beyindeki nöronlar arasındaki ilişkilerin artırılması herkesin kendi elindeydi. Yani herkes kendi beyninin mimarıydı.
Esas olan öğrenmeyi ve düşünmeyi öğrenmekti.

f43965f7f07724e96b27d5d7e4732596.jpg

Çok güzel fakat Android seviyorum. Ama çok güzel.

[MENTION=383050]Virility[/MENTION] bugün BT ile 5 çayına youtubeden chat kısmına yazdın mı ? Bi motor resmi vardı yeşil modeli avatarindakine benziyordu :)

Hakkı abi fena trolledi. Nicke tıklayıp girip sayfasına baksalar fake olmadığını anlarlardı aslında.

Durum bu zorla yaptırıyoruz çok can sıkıcı ortalama ne olur?

L4aKTlY.png

Android M duyuruldu. Nexus sahipleri prewiew sürümü deneyebilecek :D

Bugün yayında öğrendiğim çok değerli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. General Mobile 4G mi şu mu diye soruyorsanız her zaman cevap general mobile 4G.

Bu arada ceza bizim buraya (forum istanbul'a) imza gününe geliyormuş. Orda d&r dan albümü kapıp imzalatmak gibi bir planım var :D bakalim parayı ayarlayabilicem mi.

78fadc0f68b55b17668b84ee0c504732.jpg

Güvenemiyorum ki kardeş üzerinde bayanlar saçları şöyle böyle örnekler vermiş. Sonra kıvırcık yapmasın bizi
Orada bayanlar para verip onu alsın erkekler diğerini alsın çeşit çok olsun diye ayırmışlar
Bayanlara özgü olanlar biraz daha hacim verici ve yağanmaya karşı
Erkekler daha çok kepeğe karşı oluyor
Ama hangisini kullanırsan kullan ölmezsin temizler rahat ol :D

Canlı yayını kaçırdım bir olaylar mı bişeyler olmuş sanırım biri çıtlatsın bakalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...