Bilgisayar Açılırken Lütfen Bekleyiniz Yazısı Çıkıyor

BlueAnqel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kaspersky'i yüklemeden önce bilgisayar normal açılıyordu.(ASUS Ekranı-Hoşgeldiniz yazısı.) Kaspersky'i yükledikten sonra bilgisayar şöyle açılmaya başladı. ASUS Ekranı-Lütfen Bekleyiniz-Hoş Geldiniz yazısı. Kaspersky'i kaldırsam düzelir mi acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.. :hammer:

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bilgisayarınızın özelliklerini yaza bilirmisiniz Kaspersky iyi ama ağir bir antivirüs sisteminiz iyi değilse kasmalara yol aça bilir

BlueAnqel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Intel(R) Celeron(R) 2.16 GHz 2gb ram 64bit işletim sistemi windows 8.1

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Intel(R) Celeron(R) 2.16 GHz 2gb ram 64bit işletim sistemi windows 8.1
Sistemden dolayı kasma yapar Kaspersky eğer sürekli program indirmiyor bilgisayara flas bellek takmiyorsanız Microsoft Esentials kullana bilirsiniz Wİn 8.1 ile zaten gömülü geliyor yanına MalwareBytes kurarsınız gayet de verimli olur ama sürekli program indiriyirosanız online oyun oynuyorsanız flas bellek takıyorsanız Eset Nod 32 yada Eset Smart Securityi deneye bilirsiniz ama bu sistemde Eset de kasma yapa bilir deneyin kullanımınıza göre bakalım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
o lütfen bekleyin yazısı ne kadar ekranda kalıyor acaba?

BlueAnqel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sağ olun var lun geçti yazı hepinizde Allah razı olsun bu arada kuantuum biliyorum Defender var 8.1 de ama çok az virüs buluyor.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Sağ olun var lun geçti yazı hepinizde Allah razı olsun bu arada kuantuum biliyorum Defender var 8.1 de ama çok az virüs buluyor.
Kullanım alişlanliklarınıza göre dediğim gibi yukarıda yazdıklarımı yapmiyorsanuz defender in yanına Malwarabytes i kurun arada bu programla tarama yaptırın manuel olarak bence iyi olur pcnizdde kasmaz hem de kolay gelsin