Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[video=youtube;YZrGqyKnIPY]https://www.youtube.com/watch?v=YZrGqyKnIPY[/video]
nereden nereye
ve buna eklenecek bir kelime yok onlar konuşur.....
[video=youtube;aonBfZUTdJs]https://www.youtube.com/watch?v=aonBfZUTdJs[/video]

Nerden nereye dimi? :mrgreen:

[video=youtube;rbtqfPnG-rs]https://www.youtube.com/watch?v=rbtqfPnG-rs[/video]

Bunlar hep fasa fiso.

[video=youtube;h2YFBVSDfWw]https://www.youtube.com/watch?v=h2YFBVSDfWw[/video]

Sonuna kadar izle :mrgreen:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
[video=youtube;2vJ3ajMe6Ao]https://www.youtube.com/watch?v=2vJ3ajMe6Ao[/video]

yorumsuz...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Eğer olay buysa bende çocuğumun cenazesini kucağımda taşıdım o acıyı bilirim.
Ancak koordinasyon eksikliği nedeniyle yaşann bu olayın siyasi argümana dönüşüp ajitasyon yapılması ne derece doğrudur takdirlerinize bırakıyorum.
Burada önemli olan çocuğun vefatıdır.İncelenmeli sorumluları cezalandırılmalıdır.Ancak burada hoş olmayan bir çocuğun vefatından siyasi rant edinme yaşanmıştır.
Kılıçdaroğlunun genel müdürlüğünde adam çocuğunun cesedinide alamıyor rehin kalıyordu.Şükürmü edelim hayır.
Unutmayın Mesleğe katılacak doktor adayları meslek odasının narhına tabidir.

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ancak koordinasyon eksikliği nedeniyle yaşann bu olayın siyasi argümana dönüşüp ajitasyon yapılması ne derece doğrudur takdirlerinize bırakıyorum.
Burada önemli olan çocuğun vefatıdır.İncelenmeli sorumluları cezalandırılmalıdır.Ancak burada hoş olmayan bir çocuğun vefatından siyasi rant edinme yaşanmıştır.
Kılıçdaroğlunun genel müdürlüğünde adam çocuğunun cesedinide alamıyor rehin kalıyordu.Şükürmü edelim hayır.
Ya arkadaşım sen neyin kafasındasın? Ne koordinasyon eksikliği? O olayın tek sorumlusu vardır o da sağlık Bakanlığı. Biraz çaktırmadan yap yaptığın şeyi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

başın sağ olsun Allah rağmet eylesin mekanı cennet olsun.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya arkadaşım sen neyin kafasındasın? Ne koordinasyon eksikliği? O olayın tek sorumlusu vardır o da sağlık Bakanlığı. Biraz çaktırmadan yap yaptığın şeyi.

Öncelikle belirteyimki ak partili değilim.Politikalarını da dini tarzlarınıda beğenmiyorum.Bize ters ancak ehven-i şer dir.Şu anda ak partinin yerini alacak bir parti olmadığı gibi ne bizlere hitap eden bir parti nede ana muhalefeti üstlenecek bir parti var.
Toplumun tümünü sarıcak hassasiyetlere dikkat edecek ve milleti keriz yerine koymayacak bir parti henüz görünmüyor.

Eğer yazılarımda ak partiye destek görüyorsan bu gizli bir şey değil sizin akla hayale gelmedik açıklamalarınıza karşı f1=f2
Ölüme engel olamazsın.Yaşananlar ancak bir vesile.Yani rızkı kesilirse ne bir dakika ertelenir nede bir dakika sonraya bırakılır.
Ancak biraz kafayı çalıştır beni köşeye sıkıştır mantıklı ol.

Dün intihar edenle birlikte vanda bu sene intihar eden kızlarımızın sayısı 21 deki buna engel olunamıyormu.Deki çocuk evliliği berdel kuma kaldırılamazmı deki bu kızlarımız mal gibi satılmaya zorla evlendirilmeye devammı edecek.
Toplasan 10 yahudi vatandaşmızın olmadığı eirnede restore edilen sinagog avrupanın ikinci sinagogu.

Ben sana elli tane anlatayım.
Ancak Ak parti dışındaki partileri toplasan bir değil çeyrek partide etmez.Çözüm sürecinin tamamlanması kanın durması lazım.
Hele bunu milletini mağaralara doldurarak böcek gibi öldüren bir zihniyetin temsilcileri hiç yapamaz.Sürek avıyla halkını uçaklarla bombalayanlardan olmaz.

Partiler öncelikle geçmişin mirasını kabul ettiyse Dersim katliamına sahip çıkacak biz yaptık zulmettik katlettik deyip özür dileyecek maddi manevi tazminat ödeyecek ve oraya bir soykırım anıtı dikecek ondan sonra utanmadan bazı dik ama biraz mahçup halkın karşısına çıkacak.:thumbdown:

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet dogru millet derler tüyü bitmemiş yetimin hakkı derler PTT araçlarını Partilerinin seçim araçları yaparlar ....

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
evet dogru millet derler tüyü bitmemiş yetimin hakkı derler PTT araçlarını Partilerinin seçim araçları yaparlar ....
Şimdi tüyü bitmemiş yetim edebiyatı eskidi.Yapılan çirkin halkın emanetini yanlış yerde kullanıyorsun.Birileri yağcılık yapmıştır.
yine kıyağı ben yapayımda resim olarak değil link olarak vereyim.Ancak ak partiyi savunmak için değil kafaları aynı kafa
http://www.dunyabulteni.net/resmi-p.../328396/resmi-plakali-aracla-chp-propagandasi

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Yahu birde akepeli değilim demiyor mu bitiyorum yahu :D

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle belirteyimki ak partili değilim.Politikalarını da dini tarzlarınıda beğenmiyorum.Bize ters ancak ehven-i şer dir.Şu anda ak partinin yerini alacak bir parti olmadığı gibi ne bizlere hitap eden bir parti nede ana muhalefeti üstlenecek bir parti var.
Toplumun tümünü sarıcak hassasiyetlere dikkat edecek ve milleti keriz yerine koymayacak bir parti henüz görünmüyor.

Eğer yazılarımda ak partiye destek görüyorsan bu gizli bir şey değil sizin akla hayale gelmedik açıklamalarınıza karşı f1=f2
Ölüme engel olamazsın.Yaşananlar ancak bir vesile.Yani rızkı kesilirse ne bir dakika ertelenir nede bir dakika sonraya bırakılır.
Ancak biraz kafayı çalıştır beni köşeye sıkıştır mantıklı ol.

Dün intihar edenle birlikte vanda bu sene intihar eden kızlarımızın sayısı 21 deki buna engel olunamıyormu.Deki çocuk evliliği berdel kuma kaldırılamazmı deki bu kızlarımız mal gibi satılmaya zorla evlendirilmeye devammı edecek.
Toplasan 10 yahudi vatandaşmızın olmadığı eirnede restore edilen sinagog avrupanın ikinci sinagogu.

Ben sana elli tane anlatayım.
Ancak Ak parti dışındaki partileri toplasan bir değil çeyrek partide etmez.Çözüm sürecinin tamamlanması kanın durması lazım.
Hele bunu milletini mağaralara doldurarak böcek gibi öldüren bir zihniyetin temsilcileri hiç yapamaz.Sürek avıyla halkını uçaklarla bombalayanlardan olmaz.

Partiler öncelikle geçmişin mirasını kabul ettiyse Dersim katliamına sahip çıkacak biz yaptık zulmettik katlettik deyip özür dileyecek maddi manevi tazminat ödeyecek ve oraya bir soykırım anıtı dikecek ondan sonra utanmadan bazı dik ama biraz mahçup halkın karşısına çıkacak.[emoji107]
He yaw he sensin tamam şampiyonsun.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yahu birde akepeli değilim demiyor mu bitiyorum yahu :D
Yalan söylemeye mecburiyetimmi var.Onca kişi bir olup sözlerime cevap veremiyorsunuz ki bu benim başarım değil güneş balçıkla sıvanmaz.

Ben sizinle eşit değilim anında banlanırım.Birde eşit olsam eskiler bilir size onlarca sayfayı anında dökerim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hiçbir parti/siyasetçi kusursuz değildir anlamadınız şunu. Ak Parti kötü her şeyi yapar beklenir ama Chp yapmaz değil mi? Kafaya bak sen. Her partinin doğrusu /yanlışı var, takım tutar gibi parti tutmak akla mantığa sığmıyor.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@ashabulyemin pardon haklısın ülke de yetşm kalmadı eskidi herkesin ağzına tükürdüler.....

ama yazık geçinemiyorlar ay sonunu getiremiyorlar çalmaktan doymuyorlar midesizler....

her alanda kendinden olmayanlara devamlı tehdit baskı ......

milli eğitimde emniyette yargı da her yerde ....

en çokta bu firavunların Müslümanız demeleri canımı sıkıyor ...

millette kanıyor işte ......

yapacak bişey yok ot çok yiyen de çok demek ki .....

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[video=youtube;8SosgAnaPCs]https://www.youtube.com/watch?v=8SosgAnaPCs[/video]
Dayım ne güzel söylemiş. :)

O tünellerden geçmek için Otomobil lazım... ee öpücüklede otomobil alınmıyor..

cebimde para yoksa otomobilim yoksa banane o tünelden.... bu düşüncem 3.köprü içinde geçerli... o köprü için araba lazım.. araba içinde para...

kaldıki bende de araba alacak para yoksa köprüden banane...

madem icraate bakacağız oyum cebimi dolduracak olan partilere gidecek..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
O tünellerden geçmek için Otomobil lazım... ee öpücüklede otomobil alınmıyor..

cebimde para yoksa otomobilim yoksa banane o tünelden.... bu düşüncem 3.köprü içinde geçerli... o köprü için araba lazım.. araba içinde para...

kaldıki bende de araba alacak para yoksa köprüden banane...

madem icraate bakacağız oyum cebimi dolduracak olan partilere gidecek..

akıllı olmak için de akıl lazım!

2002 de yılda 90 bin araç trafiğe çıkarken şimdi yılda 587 bin araç satılıyor. kim alıyor bu kadar arabayı? memurun bile kapısında 2 araba var yahu.

istanbulda işe gidiş dönüş süreleri 3 yıl sonra 2 kat artacağı tahmin ediliyor. üstelik bu kadar yol çalışması yapılmasına rağmen. avcılardan mecidiyeköye 4 saatte gidilecek 3 senen sonra. sen hala araba almaya milletin gücü yok diyorsun. el insaf

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
yok ki para alalım onu elektrikliye çevirelim de araba için bütçe yok hdd içinde yok.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
akıllı olmak için de akıl lazım!

2002 de yılda 90 bin araç trafiğe çıkarken şimdi yılda 587 bin araç satılıyor. kim alıyor bu kadar arabayı? memurun bile kapısında 2 araba var yahu.

istanbulda işe gidiş dönüş süreleri 3 yıl sonra 2 kat artacağı tahmin ediliyor. üstelik bu kadar yol çalışması yapılmasına rağmen. avcılardan mecidiyeköye 4 saatte gidilecek 3 senen sonra. sen hala araba almaya milletin gücü yok diyorsun. el insaf

senin anlamanda sıkıntı var galiba... ben milletten mi bahsetmişim kendi durumumdan mı bahsetmişim .. başkasından banane..

kaldıki millet araba alıyorsa kredi ile alıyor hazır para ile mi alıyor.. borçlanarak araba almaktansa hiç almam.. bu benim kişisel görüşümdür... özelden genele yayma...

bide bu kadar matematik işlemi yapmışsın araştırmışsın... şunu araştır...

+ 2002'den bankalara borçlu kişi sayısı ile 2015'te bankalara borçlu olan kişileri
+ 2002'de bankalara olan kredi tutarı ile 2015'te bankalara olan kredi tutarını araştır bana öyle gel..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
senin anlamanda sıkıntı var galiba... ben milletten mi bahsetmişim kendi durumumdan mı bahsetmişim .. başkasından banane..

kaldıki millet araba alıyorsa kredi ile alıyor hazır para ile mi alıyor.. borçlanarak araba almaktansa hiç almam.. bu benim kişisel görüşümdür... özelden genele yayma...

mantıklı bana 1700puan vermişler kredi puanı kullanmıyorum tansu teyzem yok ki...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
psu için de para yok hdd+ psu 200+100=300 notebook almak gibi...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İstanbulumuzda arabaa almak değil o araabayla bir yere varmak mesele.boğaz köprülerine karşı olan zihniyet utanmadan köprüyü kullanıyor.Bizzaat şahidimki marmaraya binmiş 3 saatte geçemeyeceği karşıya 10 dakikada geçiyor ve hala marmarayı eleştiriyor.Yok şu kadar yenmiş yok ülkeyi satmışlar.

Yakında Üsküdarda tünelle birbirine bağlanacak iki kıta akabinde üç katlı sistemle yeniden ve görünmeden birleşecek tabi bunada karşılar.

Dünyanın ilk üçe giren havaalanı açılırken Almanya telaşta almanya ile birlikte alman mandacılarıda telaşta.Ya onlar yırtınıyor büyük bir imkan ellerinden gidiyor ya siz niye yırtınıyoruz.''ağanın malı marabanın canı gider''

İzmit hayallerdeki gibi otobanla birbirine bağlanıyor.Yani bayramlarda saatlerce beklemeden karşıya geç.Yine sattılar denizimizi.

Kanal istanbulda çalışmalar hızla devam ediyor.

Keşke Chp de belediyeler bazında bu gelişmelere katılsa olurmu hizmet yaparsa batarlar.

Maltepe kadıköy ataşehir sokaklar sadece yamalı bohça sistemiyle yağmurdan yağmura tamir ediliyor.

Ülke bizim her çakılan çivi bizim.

Hayır onlar konuşmasın sadece ak parti yapmasın.Onlarda bir ucundan tutsun birlşikte yapılsın.Ama olurmu şu chp zihniyetini değiştiremedik.

Win Win yani kazan kazan hayır olurmu.Yaralı parmağa dahi.........hadi neyse

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
+ 2002'den bankalara borçlu kişi sayısı ile 2015'te bankalara borçlu olan kişileri
+ 2002'de bankalara olan kredi tutarı ile 2015'te bankalara olan kredi tutarını araştır bana öyle gel..
Adamlar sen dara düştüğünde tefeciye gidip 3-4 kat faizle para alma diye kredi faizlerini düşürdü. Tabii bizim lüksü yaşamayı seven, onda varda bende niye yok diyen milletim gitti 2. arabayı aldı, benim ondan neyim eksik o nasıl Mercedes'e biniyor, bende binerim deyip kredi çekti, ihtiyacı olmadığı halde ihtiyaç kredisi aldı fasa fiso şeyler için... Daha bu örnekler say say bitmez...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[video=youtube;uZxUqubH4Ak]https://www.youtube.com/watch?t=22&v=uZxUqubH4Ak[/video]
yorumsuz

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

bide bu kadar matematik işlemi yapmışsın araştırmışsın... şunu araştır...

bilader reklam seni mi baz alarak yapılmış? böyle bir düşünce olabilir mi?

biz burada toplumun genelinden bahsediyoruz. şahsi fakirliğin senin kendi durumun. buraya bu şekilde bir mesaj yazarsan genele hitaben yazdığını anlamam asıl normal olan.

2002 de bankalara borçlu kişi yoktu çünkü bankalar %20 faizlerde kredi veriyordu. bankaya borcu olmayıp hiç bir şeye sahip olamadan yaşamaktansa %1 faizlerle bankalara borçlu olup her şeyin sahibi durumunda şuan insanlar. aldığı parayla 100 yılda ev sahibi olma ihtimali olamayacak insanlar şuan hem ev hem araba sahibi. kendimizi kandırmayalım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Maltepe kadıköy ataşehir sokaklar sadece yamalı bohça sistemiyle yağmurdan yağmura tamir ediliyor.

hocam şu söylediğin tablo o kadar sabit ki. 25 sene şişlide oturdum, bu süre zarfında ülke pakistan ayarından almanya ayarına geldi, şişli ve mecidiyeköy daha geriye gitti. kaldırımlarda yağmur yağdığında seksek oynuyor insanlar. istanbulun en varoş semtlerinin sokakları bu çevreleri geldi geçti. ve her seçimde Sarıgül en az %70 oy alırdı.

istemezuk zihniyeti bunlar hocam. b.kunda boğulsa da yönetim kendi zihniyetindense gıkını çıkarmaz. bak şuan inönü seçildi şişli belediyesine. mustafa sarıgül elinde silahla bekliyor belediye önünde. içeri giremiyor inönü. bunlar parsayı götürme kavgasında. ama gel de anlat. nato mermermer nato kafa.

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[H=1]Davutoğlu, HPG'liden Oy İstedi![/H]

Batman'da milletvekili çıkartma umudunu yitiren AKP, Başbakan Ahmet Davutoğlu adına 3 yıl önce yaşamını yitiren HPG gerillası Hakan Tezel'den "Ak Parti'ye oy ver" mektubu gönderildi.

Batman'da milletvekili çıkartma umudunu yitiren AKP, Başbakan Ahmet Davutoğlu adına 3 yıl önce yaşamını yitiren HPG gerillası Hakan Tezel'den "Ak Parti'ye oy ver" mektubu gönderildi. Mektubu teslim alan HPG'li Tezel'in annesi Saniye Tezel, acısını tazelendiğini ifade ederek, AKP'ye öfke yağdırdı.

Barış sürecinin başladığı 31 Aralık 2012 yılında Amed'in Lice kırsalında kış kamplarına yönelik Türk ordusunun başlattığı operasyonda 9 arkadaşı ile birlikte yaşamını yitiren HPG gerillası Hakan Tezel'in (Masiro) ailesi bugün yeni bir şok ile uyandı. AKP Genel Merkezi'nden Başbakan Ahmet Davutoğlu adına HPG'li Tezel'e gönderilen mektupta partilerine oy verilmesini istiyor.

Ailenin diğer fertlerine gelmeyen ancak yaşamını yitiren HPG'li Tezel'e gelen mektubun manidar olduğunu söyleyen anne Saniye Tezel, AKP Hükümeti'nin emri ile barış sürecinde oğlunun katledildiğine de dikkat çekerek, "sabah AKP Genel Merkezi'nden ve Ahmet Davutoğlu'nun resminin de olduğu oy isteme mektubu acımı bir daha tazeledi. Evde 5 çocuğum var ama sadece AKP Hükümetinin emri il barış sürecinde katledilen oğlum Hakan adına gelmesi manidardır. Bu mektup bilinçli gönderilmiş, neden diğer çocuklarıma böylesi bir mektup gönderilmemiş? Annelerin yüreğini 10 yıldır dağlayan bu zihniyete lanet ediyorum. Siz çocuklarımızı katlettiniz halen içimizi acıtan çirkin uygulamalar peşindesiniz" diye konuştu.

Resimler için; ANF

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
AKP’den dev proje: 4 metrekarelik temel

21/05/2015 17:15

Genel seçimlere sayılı günler kala AKP’liler seçim çalışmaları da hızlanıyor. AKP’liler tarafından seçim çalışmaları kapsamında yapılan açılış ve temel atma törenleri ise oldukça ilginç görüntülere sahne oluyor.

1174.jpg

Geçen hafta Ekonomi Bakanı ve AKP Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekçi’nin temel atma törenine katıldığı bir alanın 4 metrekarelik görüntüsü CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran tarafından paylaşıldı. Kütahya’nın Emet ilçesine yapılması planlanan bir Kız Öğrenci Yurdu’nun temel atma töreni olarak geçen hafta Zeybekçi’nin katılımıyla yapılan açılış, AKP’nin seçim propagandasına dönüşmüştü. Zeybekçi, seçim propagandası kapsamında 4 metrekarelik bir alanın açılışını basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirmişti.
280.jpg

Kaynak: Birgün
http://www.birgun.net/haber-detay/akp-den-dev-proje-4-metrekarelik-temel-81406.html
http://direnisteyiz.net/haber/akpden-dev-proje-4-metrekarelik-temel/

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
AKP’den dev proje: 4 metrekarelik temel

21/05/2015 17:15

Genel seçimlere sayılı günler kala AKP’liler seçim çalışmaları da hızlanıyor. AKP’liler tarafından seçim çalışmaları kapsamında yapılan açılış ve temel atma törenleri ise oldukça ilginç görüntülere sahne oluyor.

1174.jpg

Geçen hafta Ekonomi Bakanı ve AKP Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekçi’nin temel atma törenine katıldığı bir alanın 4 metrekarelik görüntüsü CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran tarafından paylaşıldı. Kütahya’nın Emet ilçesine yapılması planlanan bir Kız Öğrenci Yurdu’nun temel atma töreni olarak geçen hafta Zeybekçi’nin katılımıyla yapılan açılış, AKP’nin seçim propagandasına dönüşmüştü. Zeybekçi, seçim propagandası kapsamında 4 metrekarelik bir alanın açılışını basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirmişti.
280.jpg

Kaynak: Birgün
http://www.birgun.net/haber-detay/akp-den-dev-proje-4-metrekarelik-temel-81406.html
http://direnisteyiz.net/haber/akpden-dev-proje-4-metrekarelik-temel/

milyonlar sığar oraya karıncalara hayırlı olsun.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
han'i yagma bu sofracik, efendiler - ki iltikaama
muntazir
huzurunuzda titriyor - bu milletin
hayatidir;
bu milletin ki mustarip, bu milletin ki
muhtazir! fakat sakin çekinmeyin, yiyin, yutun
hapir hapir... yiyin efendiler yiyin, bu han-i istiha
sizin,
doyunca, tiksirinca, çatlayincaya kadar
yiyin efendiler pek açsiniz, bu çehrenizde
bellidir
yiyin, yemezseniz bugün, yarin kalir mi
kim bilir?
bu nadi-i niam, bakin kudumunuzla
müftehir! bu hakkidir gazanizin, evet, o hak da
elde bir... yiyin efendiler yiyin, bu han-i istiha
sizin,
yiyin! bütün bu nazli beylerin ne varsa
ortalikta say
haseb, neseb, seref, oyun, dügün,
konak, saray,
bütün sizin, efendiler, konak, saray,
gelin, alay; bütün sizin, bütün sizin, hazir hazir,
kolay kolay... yiyin efendiler yiyin, bu han-i istiha
sizin,
yiyin! büyüklügün biraz agir da olsa hazmi
yok zarar
gurur-i ihtiiami var, sürur-i intikaami
var.
bu sofra iltifatinizdan iste ab u tab
umar. sizin bu bas, beyin, ciger, bütün su kanli
lokmalar... yiyin efendiler yiyin, bu han-i istiha
sizin,
yiyin!
verir zavalli memleket, verir ne varsa,
malini vücudunu, hayatini, ümidini, hayalini
bütün ferag-i halini, olanca sevk-i balini
hemen yutun düsünmeyin haramini,
helalini... yiyin efendiler yiyin, bu han-i istiha
sizin,
yiyin!
bu harmanin gelir sonu, kapistirin
giderayak! yarin bakarsiniz söner bugün çitirdayan
ocak!
bugünkü mideler kavi, bugünkü
çorbalar sicak,
atistirin, tikistirin, kapis kapis, çanak
çanak... yiyin efendiler yiyin, bu han-i istiha
sizin,
yiyin!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Söylemek ıstediklerimizin tümünü soylemis anlayana.

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçilen Yargıtay Cumhuriyet Başsavscısı Mehmet Akarca'ya cübbesini giydiren ve görevi devreden eski Başsavcı Hasan Erbil dünkü mazbata törenine ilginç sözleri ile damga vurdu: Birilerini fazla rahatsız etmeden görev yap.

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maliye Bakanı Şimşek: Makam araçlarına harcanan paralar, Türkiye'nin milli gelirinde ve bütçesinde çerez parası bile değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...