- Konuyu başlatan
tmmEyvallah kardeşim çok saol yardımların için yapınca yazarım buraya
download bölümünün altında GAPPS yazısına tikla ve indirhocam gapps indircemde şimdi cm 11 kurcam cm 11in 2 tane gappsı var hangısını kurucam ben ?
aşşağıdaki cm11i indiriyorum ?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535682
cwm 6.0.4.4 u indir yine cwm den bunu sec ve kur sonra dediklerimi yap rom kurulacakkardeş ya sorun çıkarıyo kopyalanmıyo disk kopyalamaya karşı korumalı diyo ? -_-
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hocam instaltation aborted status 7 hatası aldım![]()
müsait değilim maalesef ama sana tavsiyem orj. romu kur daha iyi , cwm ile uğraşmazsin ve custom rom bulman zor olacak (biraz ing lazım).Bu arada telefon eski bir model yani onda oyun vb şeyleri yapmak zor olabilirkardeş htc explore (pico) için sadece 5.0.2.8 sürümü var.başka 6.0.4.4 cwm yuklesem başka telefonun olmaz dime ?
yada müsaitsen sana zahmet bana adam gibi rom bulurmusun ?
bence bu telefonu bırak uğraştığına değmez zaten hafızası da fazla değilmişaz önce yükledim bitane rom 444android sitesinde buldum.cihazı kullandım biraz kapatıyım dedim daha açılmıyocynogenmod ekranında kalıyo nedense
çıldırcam ya
az önce yükledim bitane rom 444android sitesinde buldum.cihazı kullandım biraz kapatıyım dedim daha açılmıyocynogenmod ekranında kalıyo nedense
çıldırcam ya
çok oyun oynayacaksan , fazla muzik yukleyeceksen 32 lik daha iyi olur ama birkaç oyun ve 400 500 şarkı yeterli olur diyorsan 16 lık rahatlıkla yeter.Bu arada ext 4 işlemini bende bilmiyorumhallettim romu kurdum ama hafıza işlemini yapamadım sd kartı ext 4 nasıl yapcam bilmiyom
telefondan soğudum zaten en yakın zamanda iphone 6 alcam 16 gb yeterli gelir mi bana sence
şimdiden hayırlı olsun o zaman16 gb alcam 32lik yok 64 var oda 2850 lira veremem o kadar bütçe 16 gb olana yetiyo.ext4 hallettim cihaz kendini sifirladi ext4 yapınca bende sinirlendim cakim duvara keşke kirilsaydi sadece alt yer parcalandi.