LG G2 Kullanıcıları Kulübü

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1686a5bcc69222f2268f91f9e71ba131.jpg
Sistemi gelsede flashlasak temayla idare etcez.

nasıl yaptın bunu

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Android 4.4.2 kullananlar ortalama ekran sureleri ne kadar soyleyebilirmi.Benim 5~6 saat arası oluyor genelde bazen 4 oluyor mobil veriyi cok kullaninca.Normal mi ?

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kardeşim video iyi bakın 2 dakikada %1 şarj yiyor lolipop yüklemeyin jealy bean kral kitkat bıraktım jealy bean döndüm [video=youtube;1Ly8p3lV_go]https://www.youtube.com/watch?v=1Ly8p3lV_go&feature=youtu.be[/video]
Lalipopdan kitkata nasıl döndün?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hocam kdz dosyalarını Lg fireware den indirdim cihazım 32 gb sonra onu flashladım eğer bilmiyorsanız cihazı brick yapma riskiniz yüksek servise götürün ben lolipop yaptım cihazın pili 1 günü çıkarmıyor diyin zaten hatalı bi yazılım verdiklerini biliyorlar onlar size tekrar kitkat yükleyip verirler sonuçta o telefona onca para veriyorsunuz orjinal Lg garantili ise tabi değilse google dan konuyu araştırın kaynak çok ben 10c sürümü yüklü kitkat bıraktım jealy bean kullanıyorum ilk aldığım zaman gibi cihaz

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam kdz dosyalarını Lg fireware den indirdim cihazım 32 gb sonra onu flashladım eğer bilmiyorsanız cihazı brick yapma riskiniz yüksek servise götürün ben lolipop yaptım cihazın pili 1 günü çıkarmıyor diyin zaten hatalı bi yazılım verdiklerini biliyorlar onlar size tekrar kitkat yükleyip verirler sonuçta o telefona onca para veriyorsunuz orjinal Lg garantili ise tabi değilse google dan konuyu araştırın kaynak çok ben 10c sürümü yüklü kitkat bıraktım jealy bean kullanıyorum ilk aldığım zaman gibi cihaz
Benim lg l5e jealy bean yükledim şarj boşta bile fazla gidiyodu ıcs ye dönmek için önce downgrade.kdz dosyası buldum onu yükledim ıcs ye döndü sonra ics firmware indirdim lg sitesinden onu yükledim çok mu uzun bi yol izlemişim

gercekmanyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ve bir kac kisi dedim kac kere geç sarj oluyor, ram kullanımı fazla ve bunun gibi önemli sıkıntılar var;bu guncelleme sıkıntılı diye. Allaha şükür lg firması bunu farketmiş ve geri çekmiş guncellemeyi. Insallah 5.1.1 seklinde tamamen sorunsuz tam güncelleme yaparlar. ...!

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
a5MvNQ.jpg

5.0.2 vericekler stabil haline getiriyorlarmış yazılımı pil sorunu olduğunu biliyorlar onu optimasyon edip bize sunucaklar umarım şarj konusunda ve o pil dolarken o hataları giderirler cihaz %100 şarj olduğunda şimşek işareti gitmiyordu geç şarj oluyordu ben lolipopdan kitkata sonra jealy beane döndüm şarj dengesi cihazın bozuldu oda farklı farklı yazılımlardan dolayı oluyor 5 saat ekran süresi alıyorum gayet iyi 6 olsa daha iyi olur çok oyun oynamıyorum oynarsan 4 saat bile ekran süresi görenler var onlarda işin piri :)

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazınız android sürüm güncellenince batarya ile yazılım uyumu yakalanıncaya kadar yani 1 hafta kadar şarj sorunu yaşayacaktır.Bunun için hemen Lollipop dan vazgeçmeyin derim.Güncellemeden sonra 1 hafta sabredin bence.Batarya düzelecektir.Bariz bir hata yoksa tabi.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
a5MvNQ.jpg

5.0.2 vericekler stabil haline getiriyorlarmış yazılımı pil sorunu olduğunu biliyorlar onu optimasyon edip bize sunucaklar umarım şarj konusunda ve o pil dolarken o hataları giderirler cihaz %100 şarj olduğunda şimşek işareti gitmiyordu geç şarj oluyordu ben lolipopdan kitkata sonra jealy beane döndüm şarj dengesi cihazın bozuldu oda farklı farklı yazılımlardan dolayı oluyor 5 saat ekran süresi alıyorum gayet iyi 6 olsa daha iyi olur çok oyun oynamıyorum oynarsan 4 saat bile ekran süresi görenler var onlarda işin piri :)
Benim su anda oyle

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar cihazınız android sürüm güncellenince batarya ile yazılım uyumu yakalanıncaya kadar yani 1 hafta kadar şarj sorunu yaşayacaktır.Bunun için hemen Lollipop dan vazgeçmeyin derim.Güncellemeden sonra 1 hafta sabredin bence.Batarya düzelecektir.Bariz bir hata yoksa tabi.
1 hafta bekleyip yapalim :D yorumlari okuruz ona gore guncelleriz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Haklısın ya 5.1.1 i verseler tüm sorunlar düzelcek zaten optimizasyona ne gerek var. Başka sürüm istemiyorum android 6 çıksada istemiyorum şu 5.1.1 i versinler cihaz fazlasıyla stabil olacak.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Haklısın ya 5.1.1 i verseler tüm sorunlar düzelcek zaten optimizasyona ne gerek var. Başka sürüm istemiyorum android 6 çıksada istemiyorum şu 5.1.1 i versinler cihaz fazlasıyla stabil olacak.
Android 6 nin adi milkshake olcakmis heralde onu.bekleyelim 😂😂😂

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
5.1.1 vermezler boşuna beklemeyin 6 gelir belki

EHN1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Lg G2 de sarı leke olayı başladı bunun çözümü nedir arkadaşlar ?

EHN1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
garantisi varmı hiç bilmiyorum bitmek üzeredir sanırım varsada ekranmı değişicek acaba ?

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
garantisi varmı hiç bilmiyorum bitmek üzeredir sanırım varsada ekranmı değişicek acaba ?
Paneli degistirirler.Ekranla panel birlesikse ekranda degisir tam bilgim yok.Sari leke sorunundan garantiye gonderip olumlu sonuc alan varmi onuda bilmiyorum

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pc suite in bağlandığı site çökmüş yada kendileri kapatmış ondan o hatayı alıyorsun,.