bloodyslash
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Sistemi gelsede flashlasak temayla idare etcez.![]()
nasıl yaptın bunu
Sistemi gelsede flashlasak temayla idare etcez.![]()
G4 temanasıl yaptın bunu
Nerden buldu Iste?G4 tema
Launcher la yapabilirsin mesela go launcher yada herhangi bir tanesi indirin google play den g4 theme yazın icon pack uygulayınNerden buldu Iste?
https://mega.co.nz/#!r0hTEZrB!wzcbZStaVyjKj5vgG8ynMSr3cZAJX5wM37IWd3tYcNUNerden buldu Iste?
Lalipopdan kitkata nasıl döndün?kardeşim video iyi bakın 2 dakikada %1 şarj yiyor lolipop yüklemeyin jealy bean kral kitkat bıraktım jealy bean döndüm [video=youtube;1Ly8p3lV_go]https://www.youtube.com/watch?v=1Ly8p3lV_go&feature=youtu.be[/video]
Bende 3 aşşa 5 yukarı aynı değerleri alıyorum telefonu alalı 2 ay olucakAndroid 4.4.2 kullananlar ortalama ekran sureleri ne kadar soyleyebilirmi.Benim 5~6 saat arası oluyor genelde bazen 4 oluyor mobil veriyi cok kullaninca.Normal mi ?
Benim 5 ay falan oldu. Memnunum telefondan da merak ettim ekran sureleriniziBende 3 aşşa 5 yukarı aynı değerleri alıyorum telefonu alalı 2 ay olucak
Benim lg l5e jealy bean yükledim şarj boşta bile fazla gidiyodu ıcs ye dönmek için önce downgrade.kdz dosyası buldum onu yükledim ıcs ye döndü sonra ics firmware indirdim lg sitesinden onu yükledim çok mu uzun bi yol izlemişimHocam kdz dosyalarını Lg fireware den indirdim cihazım 32 gb sonra onu flashladım eğer bilmiyorsanız cihazı brick yapma riskiniz yüksek servise götürün ben lolipop yaptım cihazın pili 1 günü çıkarmıyor diyin zaten hatalı bi yazılım verdiklerini biliyorlar onlar size tekrar kitkat yükleyip verirler sonuçta o telefona onca para veriyorsunuz orjinal Lg garantili ise tabi değilse google dan konuyu araştırın kaynak çok ben 10c sürümü yüklü kitkat bıraktım jealy bean kullanıyorum ilk aldığım zaman gibi cihaz
Benim su anda oyle![]()
5.0.2 vericekler stabil haline getiriyorlarmış yazılımı pil sorunu olduğunu biliyorlar onu optimasyon edip bize sunucaklar umarım şarj konusunda ve o pil dolarken o hataları giderirler cihaz %100 şarj olduğunda şimşek işareti gitmiyordu geç şarj oluyordu ben lolipopdan kitkata sonra jealy beane döndüm şarj dengesi cihazın bozuldu oda farklı farklı yazılımlardan dolayı oluyor 5 saat ekran süresi alıyorum gayet iyi 6 olsa daha iyi olur çok oyun oynamıyorum oynarsan 4 saat bile ekran süresi görenler var onlarda işin piri![]()
1 hafta bekleyip yapalimArkadaşlar cihazınız android sürüm güncellenince batarya ile yazılım uyumu yakalanıncaya kadar yani 1 hafta kadar şarj sorunu yaşayacaktır.Bunun için hemen Lollipop dan vazgeçmeyin derim.Güncellemeden sonra 1 hafta sabredin bence.Batarya düzelecektir.Bariz bir hata yoksa tabi.
Android 6 nin adi milkshake olcakmis heralde onu.bekleyelim 😂😂😂Haklısın ya 5.1.1 i verseler tüm sorunlar düzelcek zaten optimizasyona ne gerek var. Başka sürüm istemiyorum android 6 çıksada istemiyorum şu 5.1.1 i versinler cihaz fazlasıyla stabil olacak.
Cozumu yok g2 lerin bazilarinda bu sorun var.Bende de var telefon cok isininca ufak bi yerde beliriyor.Garanti varsa garantiye gonderinBende Lg G2 de sarı leke olayı başladı bunun çözümü nedir arkadaşlar ?
Paneli degistirirler.Ekranla panel birlesikse ekranda degisir tam bilgim yok.Sari leke sorunundan garantiye gonderip olumlu sonuc alan varmi onuda bilmiyorumgarantisi varmı hiç bilmiyorum bitmek üzeredir sanırım varsada ekranmı değişicek acaba ?
Lollipopta pilde azalma var sanki yaptin mi guncelleme?sağol kardeş pilde vasata bağladı zaten
Ben flashtool ile bilgisayardan yukledimbana gelmedi henüze hocam ? size geldimi