Age Of Empires 3 Skirmish Modu Yardım

asplus10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaslar aoe 3 te skirmish(çarpısma) modunda düşman ne saldırıyor ne üretim yapıyor öylece duruyor yardımlarınızı bekliyorum. tesekkürler.

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Adamın team'ini belirlerken kendine verdiğin rakamı vermişsindir. Ne bileyim kont. et böle basit bir sorundur muhakkak :)

asplus10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
team de kendi takımımdan yapsam bile üretim yapmıyorlar köylüler öylece duruyor düşman dost farketmiyor yani.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Arkadaşlar ne olur cevaplayin age of empires de skirmish modunda kişla çikaramiyorum kartlar envanterimde gözükmüyor yardimmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOOB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki oyun modu var:
Supremacy: Ekonomini geliştiriyorsun
Deathmach: Düşmanlarını yok ediyorsun
Oyun modunu deathmatch yap. Olmazsa zorluk seviyesini değiştir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar ne olur cevaplayin age of empires de skirmish modunda kişla çikaramiyorum kartlar envanterimde gözükmüyor yardimmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaş baya bir et kas. Sonra kasaba binasına tıkla. İki adam çıkıyor birine bas. Sonra bekle. Çağ atlıyorsun. Sonra kışla açılıyor. İstediğin yere inşa et

Anill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
iki oyun modu var:
Supremacy: Ekonomini geliştiriyorsun
Deathmach: Düşmanlarını yok ediyorsun
Oyun modunu deathmatch yap. Olmazsa zorluk seviyesini değiştir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaş baya bir et kas. Sonra kasaba binasına tıkla. İki adam çıkıyor birine bas. Sonra bekle. Çağ atlıyorsun. Sonra kışla açılıyor. İstediğin yere inşa et

hahahah resmen nick ve mesaj uyumu olmuş. 3 senelik konu bu yahu. age of 3 oynayıpta bunları bilmeyen kalır mı bu kadar zamanda :lol: