LG G3 Kullananlar Kamerasından Memnun Mu?

GothicWitch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G3 Almak istiyorum kamerası fiyatına göre çok iyi olduğu için ama kamera kaliteli mi merak ediyorum iyi mi kötü mü yorum yaparsa kullanıcılar çok memnun olurum Pişman eder mi etmez mi benimle paylaşırsanız görüşlerinizi sevinirim. Aynı zamanda g4 çıkacağı için g3 ün fiyatı düşer mi? Gelecek kışa alacağım çünkü fiyatının ucuzlamasını bekleyip..
Şimdiden teşekkür ederim

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
LG G3 Almak istiyorum kamerası fiyatına göre çok iyi olduğu için ama kamera kaliteli mi merak ediyorum iyi mi kötü mü yorum yaparsa kullanıcılar çok memnun olurum Pişman eder mi etmez mi benimle paylaşırsanız görüşlerinizi sevinirim. Aynı zamanda g4 çıkacağı için g3 ün fiyatı düşer mi? Gelecek kışa alacağım çünkü fiyatının ucuzlamasını bekleyip..
Şimdiden teşekkür ederim
Kamera açısından hiçbir sorunla karşılaşacağınızı sanmam. Arka kameraya değinmiyorum çünkü zaten çok güzel fotoğraflar çekiyor. Tek eksiği manuel modlar. Her şeyi otomatik ayarlıyor kamera. Eğer ayarlarla uğraşan biriyseniz canınızı sıkabilir. Ön kamera ise gerçekten işini görür. Akşamları ışık güzelse iyi selfieler çekilebilirsiniz. Gündüz ise zaten iyi çekiyor.

GothicWitch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera açısından hiçbir sorunla karşılaşacağınızı sanmam. Arka kameraya değinmiyorum çünkü zaten çok güzel fotoğraflar çekiyor. Tek eksiği manuel modlar. Her şeyi otomatik ayarlıyor kamera. Eğer ayarlarla uğraşan biriyseniz canınızı sıkabilir. Ön kamera ise gerçekten işini görür. Akşamları ışık güzelse iyi selfieler çekilebilirsiniz. Gündüz ise zaten iyi çekiyor.
Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Bir de sanırım çatlama olayı varmış o biraz canımı sıktı açıkçası alıp almama konusunda kararsızlığa düştüm. Sizin telefonunuz da herhangi bir problem oldu mu? G3 ün tüm telefonları problemler ile mi karşılaşıyor?

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
G2 değil de G3 almanın nadir ve en önemli sebebi kamerası bence. Kamera yönünden memnunum G3 ten.

GothicWitch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj durumu canını sıkabilir. Ben yedek batarya taşıyorum yoğun kullandığım için.
şarj meselesini pek problem etmiyorum oyun uygulama vs yüklemediğim için. çatlama olayı varmış o biraz canımı sıkmaya yetti sadece..

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Çatlama olay beyaz modellerinde görülüyormuş. Ben titan grey kullanıyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kameradan memnun kalırsın.
Ben de memnunum. LG bölümünde G3 ile çekilmiş fotoğraflar var. Bakabilirsin istersen.
Şarj tatmin etmeyenilir seni. Bir de alırsan beyaz alma.

GothicWitch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kameradan memnun kalırsın.
Ben de memnunum. LG bölümünde G3 ile çekilmiş fotoğraflar var. Bakabilirsin istersen.
Şarj tatmin etmeyenilir seni. Bir de alırsan beyaz alma.
Pekala bakacağım. Beyaz düşünmüyorum zaten. Hangi serisini önerirsiniz? 512K diyorlar ama bilemedim ben pek :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Pekala bakacağım. Beyaz düşünmüyorum zaten. Hangi serisini önerirsiniz? 512K diyorlar ama bilemedim ben pek :)
512k yok. Şu an 504k var.
O üç haneli sayıdaki "5" rakamı üretim yılı , "4" rakamı ise üretim ayı.
504k almaya çalışın.