HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 ile M9 karşılaştırması aradım ama bulamadım bu yılın favori cihazları arasında s6 edge var gerçekten çok değiştik duruyor bu arada whatsapp plus kullanan varmı aramızda

philoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M 8 de hem chrome hem de android internet brovser var. Bir hafta oldu kullanıyorum cihazı. Chrome aramalarda biraz hızlı gibi fakat yeni sekmeyi yeni pencere gibi açıyor bu nedenle biraz uyuz ediyor. Diğerinin sekme biçimi çok kullanışlı . Tek sayfada bütün sekmelere ulaşılabiliyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz, tavsiyeniz nedir?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
M 8 de hem chrome hem de android internet brovser var. Bir hafta oldu kullanıyorum cihazı. Chrome aramalarda biraz hızlı gibi fakat yeni sekmeyi yeni pencere gibi açıyor bu nedenle biraz uyuz ediyor. Diğerinin sekme biçimi çok kullanışlı . Tek sayfada bütün sekmelere ulaşılabiliyor. Siz hangisini kullanıyorsunuz, tavsiyeniz nedir?
Gündelik işler için stock tarayıcıyı tercih ediyorum. Batarya kullanımı daha minimal.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben chrome kullanıyorum 5.0.1 ile gelen bi özellik o ( özellik gibi gösteriyorlar ama tam bi saçmalık)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Corvo Attano bende yeni bi m8 kullanıcısıyım .Telefondan memnunum . Ancak bazı sorularım olacak bu arada telefonum 1 yıl garantili 0 değil. 1-şarj sanırım tamin etmiyor 10-12 saat içerisinde şarjım bitiyor . Çok fazla telefonunu kullanmama rağmen . Telefonda fazla uygulamada yok sebebi ne olabilir ne yapmalıyım 2, Whatsapp Email Gmail Messenger gibi uygulamalara mesaj bildirim dairesi gelmiyor ( şu mesaj gelince 1-2- 3 diye çıkan minik simge 3, Gmail VE Eposta gibi uygulamaları içerisine girip güncellemediğim sürece mesajları alamıyorum . 4 blinfeed ayarlarını tam olarak nasıl yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cıhızımı yenı aldım bır sorunum var . Ekran kıtlıyken gelen bıldıırmlerde bıldırım okunana kadar olan uyarı sesını ve tıtreşimini nasıl kaldırabılrırm

konuksaymurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar Htc M8 yenı kullanmaya başladım ve yardıma ıhtıyacım var.Ekran kıtlıyken gelen bıldıırmlerde bıldırım okunana kadar olan uyarı sesını ve tıtreşimini nasıl kaldırabılrırm

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Corvo Attano bende yeni bi m8 kullanıcısıyım .Telefondan memnunum . Ancak bazı sorularım olacak bu arada telefonum 1 yıl garantili 0 değil. 1-şarj sanırım tamin etmiyor 10-12 saat içerisinde şarjım bitiyor . Çok fazla telefonunu kullanmama rağmen . Telefonda fazla uygulamada yok sebebi ne olabilir ne yapmalıyım 2, Whatsapp Email Gmail Messenger gibi uygulamalara mesaj bildirim dairesi gelmiyor ( şu mesaj gelince 1-2- 3 diye çıkan minik simge 3, Gmail VE Eposta gibi uygulamaları içerisine girip güncellemediğim sürece mesajları alamıyorum . 4 blinfeed ayarlarını tam olarak nasıl yapabilirim
Cihaz stock yazılım ve kernel mi?
Öyleyse pil kullanım geçmişini yolla..

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar Htc M8 yenı kullanmaya başladım ve yardıma ıhtıyacım var.Ekran kıtlıyken gelen bıldıırmlerde bıldırım okunana kadar olan uyarı sesını ve tıtreşimini nasıl kaldırabılrırm

cıhızımı yenı aldım bır sorunum var . Ekran kıtlıyken gelen bıldıırmlerde bıldırım okunana kadar olan uyarı sesını ve tıtreşimini nasıl kaldırabılrırm
şuanda tam yerini bulamadım ama ayarlarda hatırlat gibi bişey onu kapatınca kapanması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsan ( bu özellik sır gibi birde okumuştum destek hattı bile bilmiyormuş bu özelliği)

eMReSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar günaydın. Cevapsız arama geldiğinde aramayı görmediğim zaman sesli bildirim yapıyor sürekli ve belirli zaman aralıklarında. Bunu nasıl kapatabilirim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Mesajı yazdıktan sonra farkettim. En son yazılan problem de buymuş :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Erişilebilirlik - Bildirim Hatırlatıcı --> Off ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlar menüsüne girin, erişebilirlik / bildirim hatırlatıcısını OFF yapın. Sorun çözülecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar htc m8 aldım ikinci el güzel fakat duo kamera açık olduğu halde duo kamera kapalı hatası veriyor ekranda bunu halledebilirmiyiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
corvo Attano maalesef mesajını geç fark ettim . Telefonu 20, nisan günü servise gönderdim haber bekliyorum. Bu arada dediklerinin ne olduğunu bilmiyorum kernel ve stock yazılım olayını .

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar telefonu elimden hiç düşürmedim ve zamanın büyük çoğunluğunda wifi yerine 3G açıktı. Sizce pil sürem nasıl?
bf13cad7e3421ad6a4932f590cb7918e.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bence gayet makul [emoji108]
Standart düzeyde kullandığım zaman çok rahat 20 saati buluyor ancak çok fazla oyun oynadım ve websörf yaptım.
Yinede daha iyi olmasını beklerdim. Şu uygulamaları bir gözden geçireyim.

serhat.satir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu şekilde bir uyarı aliyorum. Bu nedir arkadaşlar. Güncelleme istiyor ama en son güncelleme yüklü.

eMReSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Arama yaparken açılan siyah beyaz tuş takımının rengini değiştirmemiz mümkün mü? Bulamadım hiçbir yerde..

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Arama yaparken açılan siyah beyaz tuş takımının rengini değiştirmemiz mümkün mü? Bulamadım hiçbir yerde..
sense 7 ile gelicek bir özellik ancak sense ağustosta gelicekmiş ( çok geç )