HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Önerdiğiniz süpürge çözümü işe yaramadı fazla çekmedi ve tıkanıklar kaldı. Yaptığım araştırmalar sonucu güzel bi yöntem buldum internetteki videolarda m7/m8 hoparlörlerini dış fırçası ile temizliyorlardı bende evi yokladım yumuşacık diye bileceğimiz yüz temizleme fırçası gibi bişey buldum uçları sivride değil. yavaşca fazla sokmadan sürttüm aynı anda da süpürge ile çektim bir kaç delik dışında hepsi açıldı [emoji1] [emoji1] [emoji108] [emoji108]
Ben hiç fırça kullanmadım. Demekki seninki fena tıkanmış[emoji4] heleki kuruduysa toz zaten süpürge fayda etmez

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerdiğiniz süpürge çözümü işe yaramadı fazla çekmedi ve tıkanıklar kaldı. Yaptığım araştırmalar sonucu güzel bi yöntem buldum internetteki videolarda m7/m8 hoparlörlerini dış fırçası ile temizliyorlardı bende evi yokladım yumuşacık diye bileceğimiz yüz temizleme fırçası gibi bişey buldum uçları sivride değil. yavaşca fazla sokmadan sürttüm aynı anda da süpürge ile çektim bir kaç delik dışında hepsi açıldı [emoji1] [emoji1] [emoji108] [emoji108]

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hiç fırça kullanmadım. Demekki seninki fena tıkanmış[emoji4] heleki kuruduysa toz zaten süpürge fayda etmez
Aldığım süreden beri hiç temizlenmedi. ( 7 ay gibi bi süre) fırca ilede biraz uğraşmam gerekti baya içlerine beton dökmüş gibi olmuş [emoji1]

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kulaklık arayışındayım marley conq düşünüyorum ses+/- tuşları çalışmıyor birtek sizlerin önerisini varmı?

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sense 7 nezaman gelicek ya tema uygulamasını falan getirdi heycanlandırdı bizi htc sense 7 bekliyoruz şimdi [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Islatmak? En yapılmayacak şey

Hiç bir şey olmuyor hocam hafifçe nemlendirin ve fırçalayın kesin çözüm olacaktır :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fırçalamak direk çözüm oluyor hocam. Eski xperia sp'me de yapardım bunu hem temiz görünüyor hem açıyor delikleri hafifçe nemlendirip de uygulamak gerekiyor :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hiç bir şey olmuyor hocam hafifçe nemlendirin ve fırçalayın kesin çözüm olacaktır :)

Fırçalamak direk çözüm oluyor hocam. Eski xperia sp'me de yapardım bunu hem temiz görünüyor hem açıyor delikleri hafifçe nemlendirip de uygulamak gerekiyor :)
Öyle diyorsunuzda şöyle bir şey var fırçaladığınız zaman o toz dışarı çıkmaz içeride kenarlara gider yani bir zaman sonra hepten tamamı tıkanabilir.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle diyorsunuzda şöyle bir şey var fırçaladığınız zaman o toz dışarı çıkmaz içeride kenarlara gider yani bir zaman sonra hepten tamamı tıkanabilir.
Bence ıslatmak zararlı olabilir o yüzden fırçalarken süpürgenin en düşük ayarında çekin tozları

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Islatmanın sebebi bu tozlar fırçaya yapışıyor :) fırçalanan dişlerin tıkandığını gördünüz mü? :D Bu çok uzun yılların çözümü diyeyim tabi kullanmak size kalmış :)

Bence ıslatmak zararlı olabilir o yüzden fırçalarken süpürgenin en düşük ayarında çekin tozları

hocam hoparlörün içine su dökün demiyorum fırçayı su altında tutup elinizle suyu süzdürün en son nemi kalsın öyle fırçalayın. Hiç bir zararı yok bu senelerin çözümü :)

serhat.satir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar. One m8 telefon kullanıyorum android 5.0.2 guncellemesi bir çok ürüne gelmesine rağmen ki m8 lere de verildi kendi cihazima yukleyemedim son olarak 5.1 de kaldım ve sorgulama yapınca telefon güncel halde görünüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Telefon yurtdışı girişli olduğundan kaynaklana biliyormu... Facebook grubundaki htc sağolsun bu konularda çok bilgili :) desteğinizi rica ediyorum.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Selamlar. One m8 telefon kullanıyorum android 5.0.2 guncellemesi bir çok ürüne gelmesine rağmen ki m8 lere de verildi kendi cihazima yukleyemedim son olarak 5.1 de kaldım ve sorgulama yapınca telefon güncel halde görünüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Telefon yurtdışı girişli olduğundan kaynaklana biliyormu... Facebook grubundaki htc sağolsun bu konularda çok bilgili :) desteğinizi rica ediyorum.
5.0.2 global olarak dağıtılmadı henüz. Herhangi bir problem yok.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Desire eye taiwan da 5.0.2 almaya başlamış neden hala bize yok

Deffinitly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alacağım.Note 4 ve m9 arasındayım.Ekranının büyük ve canlı olması,S pen beni note4'e itiyor.Ancak malumunuz Samsung :D Htc kullananların hepsi çok memnun.Gayet stabil çalışıyormuş.Ancak m9 ısınıyormuş.Sizce hangisinin oyun performansı daha iyidir? Hangisini tercih etmeliyim?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar telefon alacağım.Note 4 ve m9 arasındayım.Ekranının büyük ve canlı olması,S pen beni note4'e itiyor.Ancak malumunuz Samsung :D Htc kullananların hepsi çok memnun.Gayet stabil çalışıyormuş.Ancak m9 ısınıyormuş.Sizce hangisinin oyun performansı daha iyidir? Hangisini tercih etmeliyim?
Kardeş M8 al keyfine bak. Snapdragon 810 sorunlu bir chipset. Bu nedenle ısınınca performansı kısıyor o yüzden M8 ile aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Ayrıca Sense 7 çok kısa bir süre sonra OTA üzerinden dağıtılacak ve stabillik ve performans dahada artacak.
1800 e bulabilirsin. Ancak M9 2700 şu an o paraya hiç değmez.
Paran cebinde kalmış olur.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen ısınıyor. Yazılımla falan halledilebilir falan diyorlar ama hiç sanmıyorum. Isınınca antutu gibi testlerde m8 miktarına düşüyor. Karar cebine ve kameradan beklediklerine kalıyor. Bu arada m8 kamerası kağıt üzerinde yazılan ve kullanmayanlar anlattığın kadar kötü değil ben gayet memnunum ama fotoları bir yerlere basacaksan yüksek çözünürlük işine yarar.

philoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 9873

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır m8 kullanıyorum, çok memnunum. Yalnız kafama takılan bir ayar var. Ayarlar > erişilebilirlik > 360 güvenlik cihazın performansını ve şarjını arttıracağı yazıyor. Bu telefonun özelliği mi, androidin özelliği mi? Kullanan var mı?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır m8 kullanıyorum, çok memnunum. Yalnız kafama takılan bir ayar var. Ayarlar > erişilebilirlik > 360 güvenlik cihazın performansını ve şarjını arttıracağı yazıyor. Bu telefonun özelliği mi, androidin özelliği mi? Kullanan var mı?
Böyle bir ayar yok.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bende de öyle bir ayar yok

philoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler cevaplar için. Simdi tekrar telefonu inceledim, 360 security adlı virüs program yüklemiştim. Sanırım program androide iliştirmiş bu ayarı.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Çok teşekkürler cevaplar için. Simdi tekrar telefonu inceledim, 360 security adlı virüs program yüklemiştim. Sanırım program androide iliştirmiş bu ayarı.
Evet bazı özel uygulamalar anahtar erişimi isteyebiliyor.
Bende bunlar yüklü mesela.
306468a05a7095b758bdc70fe6914cb0.jpg