CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Güzel kafaymış, güle güle kullan.Yumuşak kıllı diş fırçasını hafifçe ıslat sonra yavaşça fırçala delikleri
Güzel kafaymış, güle güle kullan.Yumuşak kıllı diş fırçasını hafifçe ıslat sonra yavaşça fırçala delikleri
Islatmak? En yapılmayacak şeyYumuşak kıllı diş fırçasını hafifçe ıslat sonra yavaşça fırçala delikleri
Ben hiç fırça kullanmadım. Demekki seninki fena tıkanmış[emoji4] heleki kuruduysa toz zaten süpürge fayda etmezÖnerdiğiniz süpürge çözümü işe yaramadı fazla çekmedi ve tıkanıklar kaldı. Yaptığım araştırmalar sonucu güzel bi yöntem buldum internetteki videolarda m7/m8 hoparlörlerini dış fırçası ile temizliyorlardı bende evi yokladım yumuşacık diye bileceğimiz yüz temizleme fırçası gibi bişey buldum uçları sivride değil. yavaşca fazla sokmadan sürttüm aynı anda da süpürge ile çektim bir kaç delik dışında hepsi açıldı [emoji1] [emoji1] [emoji108] [emoji108]
Aldığım süreden beri hiç temizlenmedi. ( 7 ay gibi bi süre) fırca ilede biraz uğraşmam gerekti baya içlerine beton dökmüş gibi olmuş [emoji1]Ben hiç fırça kullanmadım. Demekki seninki fena tıkanmış[emoji4] heleki kuruduysa toz zaten süpürge fayda etmez
Xiaomi Pistonkulaklık arayışındayım marley conq düşünüyorum ses+/- tuşları çalışmıyor birtek sizlerin önerisini varmı?
Islatmak? En yapılmayacak şey
Ben hiç fırça kullanmadım. Demekki seninki fena tıkanmış[emoji4] heleki kuruduysa toz zaten süpürge fayda etmez
Öyle diyorsunuzda şöyle bir şey var fırçaladığınız zaman o toz dışarı çıkmaz içeride kenarlara gider yani bir zaman sonra hepten tamamı tıkanabilir.Hiç bir şey olmuyor hocam hafifçe nemlendirin ve fırçalayın kesin çözüm olacaktır
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Fırçalamak direk çözüm oluyor hocam. Eski xperia sp'me de yapardım bunu hem temiz görünüyor hem açıyor delikleri hafifçe nemlendirip de uygulamak gerekiyor![]()
Bence ıslatmak zararlı olabilir o yüzden fırçalarken süpürgenin en düşük ayarında çekin tozlarıÖyle diyorsunuzda şöyle bir şey var fırçaladığınız zaman o toz dışarı çıkmaz içeride kenarlara gider yani bir zaman sonra hepten tamamı tıkanabilir.
Öyle diyorsunuzda şöyle bir şey var fırçaladığınız zaman o toz dışarı çıkmaz içeride kenarlara gider yani bir zaman sonra hepten tamamı tıkanabilir.
Bence ıslatmak zararlı olabilir o yüzden fırçalarken süpürgenin en düşük ayarında çekin tozları
Xda da bi arkadaş m8x ile 5.0.2 güncellemesi almışAndroid 5.0.2 güncellemesini alan var mı?
Sadece taiwan wwe cihazlara gelmiş. İlginç.Xda da bi arkadaş m8x ile 5.0.2 güncellemesi almış
Bence sense 7 ile yada hemen öncesinde vericeklerSadece taiwan wwe cihazlara gelmiş. İlginç.
5.0.2 global olarak dağıtılmadı henüz. Herhangi bir problem yok.Selamlar. One m8 telefon kullanıyorum android 5.0.2 guncellemesi bir çok ürüne gelmesine rağmen ki m8 lere de verildi kendi cihazima yukleyemedim son olarak 5.1 de kaldım ve sorgulama yapınca telefon güncel halde görünüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Telefon yurtdışı girişli olduğundan kaynaklana biliyormu... Facebook grubundaki htc sağolsun bu konularda çok bilgilidesteğinizi rica ediyorum.
Teşekkür ederim. Bu konuda bu süredir sıkınti çekiyordum.saol5.0.2 global olarak dağıtılmadı henüz. Herhangi bir problem yok.
Firma taiwan menşeili olduğu için ilk oraya veriyor. Kısa süre sonra bize de gelecektir.Desire eye taiwan da 5.0.2 almaya başlamış neden hala bize yok
Kardeş M8 al keyfine bak. Snapdragon 810 sorunlu bir chipset. Bu nedenle ısınınca performansı kısıyor o yüzden M8 ile aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Ayrıca Sense 7 çok kısa bir süre sonra OTA üzerinden dağıtılacak ve stabillik ve performans dahada artacak.Arkadaşlar telefon alacağım.Note 4 ve m9 arasındayım.Ekranının büyük ve canlı olması,S pen beni note4'e itiyor.Ancak malumunuz SamsungHtc kullananların hepsi çok memnun.Gayet stabil çalışıyormuş.Ancak m9 ısınıyormuş.Sizce hangisinin oyun performansı daha iyidir? Hangisini tercih etmeliyim?
Aynen ısınıyor. Yazılımla falan halledilebilir falan diyorlar ama hiç sanmıyorum. Isınınca antutu gibi testlerde m8 miktarına düşüyor. Karar cebine ve kameradan beklediklerine kalıyor. Bu arada m8 kamerası kağıt üzerinde yazılan ve kullanmayanlar anlattığın kadar kötü değil ben gayet memnunum ama fotoları bir yerlere basacaksan yüksek çözünürlük işine yarar.Arkadaşlar telefon alacağım.Note 4 ve m9 arasındayım.Ekranının büyük ve canlı olması,S pen beni note4'e itiyor.Ancak malumunuz SamsungHtc kullananların hepsi çok memnun.Gayet stabil çalışıyormuş.Ancak m9 ısınıyormuş.Sizce hangisinin oyun performansı daha iyidir? Hangisini tercih etmeliyim?
Böyle bir ayar yok.Ekli dosyayı görüntüle 9873
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır m8 kullanıyorum, çok memnunum. Yalnız kafama takılan bir ayar var. Ayarlar > erişilebilirlik > 360 güvenlik cihazın performansını ve şarjını arttıracağı yazıyor. Bu telefonun özelliği mi, androidin özelliği mi? Kullanan var mı?
Bende de öyle bir ayar yokEkli dosyayı görüntüle 9873
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır m8 kullanıyorum, çok memnunum. Yalnız kafama takılan bir ayar var. Ayarlar > erişilebilirlik > 360 güvenlik cihazın performansını ve şarjını arttıracağı yazıyor. Bu telefonun özelliği mi, androidin özelliği mi? Kullanan var mı?
Evet bazı özel uygulamalar anahtar erişimi isteyebiliyor.Çok teşekkürler cevaplar için. Simdi tekrar telefonu inceledim, 360 security adlı virüs program yüklemiştim. Sanırım program androide iliştirmiş bu ayarı.
İşte bu video benchmark testlerinin sadece rakamlardan ibaret olduğunu en iyi şekilde açıklıyor.https://www.youtube.com/watch?v=fNN0I4zB5Wk
sanırım bu video çok şey anlatıyor