HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler arkadaşlar. Şu Sense giriş zımbırtısını güncelledim hemen konuyu okuyunca.

Ama şu saydam saat widget olayını beceremedim. Widget ekle kısmında gözükmüyor. İlgili konuda, o siyah bantlı yerine şeffaf saat widget ile değişmiş. Ama ben bulamadım. Ya da başka birşeymi yüklemek gerekiyor acaba.
Muhtemelen sense 7 ile gelicek ama anlamadığım şey o konuma göre değişen Widget gelmiş ama hava durumu yok onu koydunuz hava durumunu da koyun bari ayrıca kilit ekranında değişmiş haba durumu
Evet. Hem üzüldüm hem mutlu oldum diyebilirim. Ama zavallı adam demekten de alıkoyamıyorum kendimi.
Acaba Sense 7 ne zaman gelecek onu merak ediyorum ben.
Görüyosun Hazırlıklar başladı oda yakındır [emoji1] [emoji1]

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hatta resim atayım farkı gör diye. Yazılım numarasının sonuna bakarsan anlarsın zaten.
e9ded58f4ed4e90c411683cab9511000.jpg

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Aynen son 4 rakam farklı developer edition u nasıl elde ettiniz?
Kendim çevirdim. Gayet basit. Youtube da ingilizce anlatımı var ama izleyerekte yapabilirsiniz. Sadece doğru dosyaları indirmeniz ve s off olmanız gerekiyor.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendim çevirdim. Gayet basit. Youtube da ingilizce anlatımı var ama izleyerekte yapabilirsiniz. Sadece doğru dosyaları indirmeniz ve s off olmanız gerekiyor.
Teşekkür ederim ancak direk developer edition olarak satılan cihazlar gibi olmuyor herhalde garanti meselesi falan nasıl oluyor

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garanti haliyle devre dışı kalıyor. Ancak diğer developer cihazlardan yazılım olarak hiçbir fark kalmıyor. Ram kullanımı ve batarya ömrü bana kalırsa çok çok daha iyi
Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Şuanda root falan düşünmüyorum oyunlarda hile yapmak telefonu kişiselleştirmek içiin yapardım eski telefonumda ama htcde pek gerek duymuyorum zaten htc kişiselleştirme olanaklarını genişletiyor baya. O yüzden takılmalar güncelleme desteğini kesme ( 2 yıldan önce olmaz 😀) gibi olumsuz şeyler olmadığı sürecede yapmam.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Teşekkür ederim ancak direk developer edition olarak satılan cihazlar gibi olmuyor herhalde garanti meselesi falan nasıl oluyor
Garanti haliyle devre dışı kalıyor. Ancak diğer developer cihazlardan yazılım olarak hiçbir fark kalmıyor. Ram kullanımı ve batarya ömrü bana kalırsa çok çok daha iyi

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler bu m8le note 4 arasinda kaldim.Normalde m8 dusunuyodum Ama 16 gb rom biraz az gibi geldi bana o yuzden note 4 Almam mantikli olurmu bide kullanan arkadaslar -lerini ve +larini solerse sevinirim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaslar ben htc istiyorum ama e8 ve m8 arasında kaldım kamerası ve bataryası hangisinin on planda 2. El alacagım icin fiyatı sorun olmaz sizce hangisi birde e8 e sense 7 gelicek mi?
M8 al keyfine bak tüm güncellemeleri en önce alırsın.

xMeren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar ben htc istiyorum ama e8 ve m8 arasında kaldım kamerası ve bataryası hangisinin on planda 2. El alacagım icin fiyatı sorun olmaz sizce hangisi birde e8 e sense 7 gelicek mi?

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boomsound hoparlörleri nasıl temizliyorsunuz tıkanıkları nasıl geçiriyorsunuz?