HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sistem bellek kullanımı nasıl bukadar az farklı bir kernel falan mı kullanıyorsun
Cihazım tamamen stock developer edition.
Arka plandaki hiçbir uygulamayı lollipop geldikten beri sonlandırmıyorum. Tek yaptığım bu..
Bende şaşkınım. Cihaz zaten uçuyor

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazım tamamen stock developer edition.
Arka plandaki hiçbir uygulamayı lollipop geldikten beri sonlandırmıyorum. Tek yaptığım bu..
Bende şaşkınım. Cihaz zaten uçuyor
Çok ilginç bi okadar da güzel [emoji1] bende boş 1 gb larda dolaşıyor

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen bende de o civarda

Umarım çok beklemeyiz

Samsung dediği gibi touchwiz i yumuşatmış ise bence nal toplatacak. Sony nin bomboş arayüzüne zaten para verilmez Htc cimri davranmaya devam ediyor, Lg güven vermiyor. S6 nın donanımına büyük yatırım yapan samsung dedikleri gibi arayüzü iyileştirirse önünde durulmaz artık.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung dediği gibi touchwiz i yumuşatmış ise bence nal toplatacak. Sony nin bomboş arayüzüne zaten para verilmez Htc cimri davranmaya devam ediyor, Lg güven vermiyor. S6 nın donanımına büyük yatırım yapan samsung dedikleri gibi arayüzü iyileştirirse önünde durulmaz artık.
Aynen ön incelemelere göre samsung uçurmuş

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar cihaza desen kilidi koydum ama şimdi kaldıramıyorum böyle gösteriyor
bb64751bf37c5fa7ec65b2ac9f20c9ad.jpg

Neden olabilir?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Tamam çözdüm arkadaşlar.
Güvenlik ekranında kimlik bilgilerini temizle yaparak sorun ortadan kalktı.
1f4202c7163a36fa125c360dce166668.jpg

HTC One M8 ekran kilidi kaldırma, HTC One M8 ekran kilidi hatası, HTC One M8 ekran kilidi devre dışı bırakılmıyor, HTC One M8 ekran kilidi silme gibi sorulara yanıt olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O dediğinizin aynısı bana da oluyor bende anlam veremedim.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bugün gelen Sense giriş güncellemesi çok hoş olmuş[emoji4] adeta yeni bir telefon almış gibi hissettim.
Sense 7 hazırlıkları bunlar..
dd0fd451f9f4405d64c872d5ae8b94f4.jpg

c306b43c4a501adee37f1a2eed68c50b.jpg

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün gelen Sense giriş güncellemesi çok hoş olmuş[emoji4] adeta yeni bir telefon almış gibi hissettim.
Sense 7 hazırlıkları bunlar..
dd0fd451f9f4405d64c872d5ae8b94f4.jpg

c306b43c4a501adee37f1a2eed68c50b.jpg

bende yeni gördüm çok hoş ancak daha hatalar var temalar sürekli ağ hatası veriyor ve yeni hava durumu widgeti sadece kilit ve blinkfeed ekranında var
sense 7 çoookkk yakın gibi :D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
bende yeni gördüm çok hoş ancak daha hatalar var temalar sürekli ağ hatası veriyor ve yeni hava durumu widgeti sadece kilit ve blinkfeed ekranında var
sense 7 çoookkk yakın gibi :D
Ağ hatası derken nerde alıyorsun hatayı?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
bc03b9b2d96685647e96ab17efbb8b44.jpg

Temalar uygulamasına girince her yerde hata veriyor
Şimdi bende farkettim. Bir saat uğraşın sonunda sadece 1 adet tema indirebildim ve her yerde ağ hatası diyor dediğin gibi. Tüm dünyaya anında dağıtılan bir güncelleme olduğu için sanırım HTC nin tema uygulamasıyla alakalı server ı çöktü. En kısa zamanda düzeltirler.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bende farkettim. Bir saat uğraşın sonunda sadece 1 adet tema indirebildim ve her yerde ağ hatası diyor dediğin gibi. Tüm dünyaya anında dağıtılan bir güncelleme olduğu için sanırım HTC nin tema uygulamasıyla alakalı server ı çöktü. En kısa zamanda düzeltirler.
olabilir sonuç olarak çok güzel bi uygulama herkes denemek istiyor. sense 6 ile de tam uyumluluğu yok temada renk ayarları mesajlarda falan düzgün çalışmıyor

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar m8 için en ideal virüs programı hangisidir..?

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulama şu anda takır takır işliyor maşallah 😀

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Telefon bu aralar çok kasmaya başladı, sebeb ne olabilir?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Uygulama şu anda takır takır işliyor maşallah 😀
Evet çalışmaya başladı çok güzell.. Yalnız kafama takılan birşey var.. Biz neden M9 da olduğu gibi navigasyon tuşlarını değiştiremiyoruz?
Yoksa bazı diğer özellikler gibi Sense 7 ile birlikte mi gelecek?

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet çalışmaya başladı çok güzell.. Yalnız kafama takılan birşey var.. Biz neden M9 da olduğu gibi navigasyon tuşlarını değiştiremiyoruz?
Yoksa bazı diğer özellikler gibi Sense 7 ile birlikte mi gelecek?
Muhtemelen evet çünkü m8de onları değiştirmek için root istiyodu uygulamada sürekli uyarıyor zaten sense 7 gelicek özellikler falan diye sense 7 ile mesajlaşma uygulamasının arka planı tul takımın arka planı arama tuşları ve navigasyon tuşlarını değiştirebilicez
Htc yeni bir site yapmış oradan kendi ikonlarımız vs. Ayarlaya biliyoruz bi bak istersen https://themes.htc.com/#/landing

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Muhtemelen evet çünkü m8de onları değiştirmek için root istiyodu uygulamada sürekli uyarıyor zaten sense 7 gelicek özellikler falan diye sense 7 ile mesajlaşma uygulamasının arka planı tul takımın arka planı arama tuşları ve navigasyon tuşlarını değiştirebilicez
Htc yeni bir site yapmış oradan kendi ikonlarımız vs. Ayarlaya biliyoruz bi bak istersen https://themes.htc.com/#/landing
Gerçekten çok iyi. HTC yazılım alanında olduğu gibi kişiselleştirme alanında da hızla gelişiyor. Bu yüzden tercih ediyorum. Ve etmeye devam edeceğim.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Acıkcası m9 pek hoşuma gitmedi orda fazla ileri gitmemişler ama yazılım konusunda çok uc noktalara geliyorlar diğer firmalarıda buna zorluyolar telefon ne kadar güncelleme alırsa alsın ram kullanımı hiç değişmedi ayrıca duo kamera ile cok mutluyum kimse kağıt üzerinde yazılanlar ile yorum yapmasın ama tabiki daha yüksek çözünürlüklü hiç fena olmazdı 😀 forever hTC
M9 bencede olmadı ama her marka hata yapar...
HTC nin kalitesini ve uzmanlığını bilen bilir.

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten çok iyi. HTC yazılım alanında olduğu gibi kişiselleştirme alanında da hızla gelişiyor. Bu yüzden tercih ediyorum. Ve etmeye devam edeceğim.
Acıkcası m9 pek hoşuma gitmedi orda fazla ileri gitmemişler ama yazılım konusunda çok uc noktalara geliyorlar diğer firmalarıda buna zorluyolar telefon ne kadar güncelleme alırsa alsın ram kullanımı hiç değişmedi ayrıca duo kamera ile cok mutluyum kimse kağıt üzerinde yazılanlar ile yorum yapmasın ama tabiki daha yüksek çözünürlüklü hiç fena olmazdı 😀 forever hTC

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Kesinlikle htc kullanmadan anlayamazsınız kalitesini. M9 un faturası tasarım şefine kesildi zaten. 😀
Evet. Hem üzüldüm hem mutlu oldum diyebilirim. Ama zavallı adam demekten de alıkoyamıyorum kendimi.
Acaba Sense 7 ne zaman gelecek onu merak ediyorum ben.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
İyi geceler arkadaşlar. Şu Sense giriş zımbırtısını güncelledim hemen konuyu okuyunca.

Ama şu saydam saat widget olayını beceremedim. Widget ekle kısmında gözükmüyor. İlgili konuda, o siyah bantlı yerine şeffaf saat widget ile değişmiş. Ama ben bulamadım. Ya da başka birşeymi yüklemek gerekiyor acaba.