HolyPuppet
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Kılıftaki hafif çiziklerden bahsediyor.malum slikon.
Ups. Yanlış anlamışım sağolun.
Kılıftaki hafif çiziklerden bahsediyor.malum slikon.
[MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION] cihazı servise verdim anakart ve imei değişti ancak hala kopmalar devam ediyor. Olay kısaca HTC ve Turkcell'in birbirine suçu atmasından ibaret. Rezil bir durum...4G geldiğinde düzeleceğini umuyorum zira tüm "handshake" işlemleri değişecek telefon ve istasyon arasındaki. Ben en azından hiç duymadım Turkcell dışında bu problemi yaşayan ama turbo olmayan internette de duyduğum ya ilk ya ikinci kişi sizsiniz. Ben platinum olduğum için değiştiremiyordum internetin tipini zorunlu turbo, paket değiştirecektim, o da işe yaramayacak belli ki.
uğraşmak isterseniz custom rom'larda yaşanmadığını söyleyen var, build.prop dosyasında fast dormancy adında bir özellik var, bunu kapatınca (0 yapınca) düzelmesi gerekiyor, ancak ben sadece root oldum custom rom kurmadım, dosya kendini srekli yeniliyor, düzelmiyor yani problem. custom rom ile özellik tammen değiştirileblir diye düşünüyorum.
arhd.slm arkadaşlar
htc m8 orjinal rom turkçe dil desteğil olsun
fikirleriniz paylaşırsanız güzel olur
[MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION] cihazı servise verdim anakart ve imei değişti ancak hala kopmalar devam ediyor. Olay kısaca HTC ve Turkcell'in birbirine suçu atmasından ibaret. Rezil bir durum...
Tüm özellikler çalışıyor mu? Ve malzeme kalitesi nasıl?arkadaşlar gecenlerde ebaydan dot view aldım kötü birşey bekliyordum süper bi urun geldi sizle paylaşmak isterim kullanıcı 15 günde gönderdi ürü gören arkadaşlar orijnal mi diyor http://www.ebay.com/itm/14149729011...49&var=440648856049&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
İp6 ve M8 performans konusunda neredeyse birbirine denk. Burada seçim yaparken kullanıcının amacı ve isteği önemli. Özgür ve geniş bir sistem istiyorsan M8.Herkese merhabalar. Su an iphone 6 kullaniyorum. Eski bir iphone kullanicisiyim ancak bir ara yeter dedim ve note 2 kullandim elimden zor cikardim rehbere gec giren bir 4 cekirdek telefonla tanismamistim. Butun samsung modellerinin de oyle oldugunu gordum ve tekrar iosa dondum. Fakat htc de bu kasmalar takilmalar ve zamanla sisme olmadiini gordum ayrica sonyler de akici gayet yillar sonra bile. Su an sarj konusundan dolayi bu hizi da gorunce iphone 6 mi htc one m8 le degistrmeyi dusunuyorum ancak siz kullananlar olarak ne dersiniz? Satip gecmelimiyim yoksa bu kadar okudugum soruna bakarak yine iphone a devam mi. Cunku gercekten eger boyle sorunlar olucaksa uzun giden bataryanin da bir onemi olmaz. Tesekkurler simdiden.
Android piyasasını domine etme hakkı yalnızca htc LG ve Xiaomi'dedir.Herkese merhabalar. Su an iphone 6 kullaniyorum. Eski bir iphone kullanicisiyim ancak bir ara yeter dedim ve note 2 kullandim elimden zor cikardim rehbere gec giren bir 4 cekirdek telefonla tanismamistim. Butun samsung modellerinin de oyle oldugunu gordum ve tekrar iosa dondum. Fakat htc de bu kasmalar takilmalar ve zamanla sisme olmadiini gordum ayrica sonyler de akici gayet yillar sonra bile. Su an sarj konusundan dolayi bu hizi da gorunce iphone 6 mi htc one m8 le degistrmeyi dusunuyorum ancak siz kullananlar olarak ne dersiniz? Satip gecmelimiyim yoksa bu kadar okudugum soruna bakarak yine iphone a devam mi. Cunku gercekten eger boyle sorunlar olucaksa uzun giden bataryanin da bir onemi olmaz. Tesekkurler simdiden.
En iyisini yapmışsın kardeş. Hayırlı olsun. Güle güle kullanVe kararımı verip M8 kurşun gri 32 gb aldım gittigidiyorda 1500 tlye buldum birkaç pürüz çıktı zaten tahmin etmiştim kimse 300 tl ucuza satmaz diye fakat aramızda hallettik adamla çok ufak bir açıklık var onu gördükçe sinirim oynuyor garantide yapmaz diye göndermiyorum onun dışında cihaz harika gerek tasarım gerek performans gerekte ses olarak ilk başta ben sesi için almıştım cidden hakkını veriyor.bazı oyunlarda navigasyon tuşları kaybolmuyor onu bir türlü ayarlayamadım.
aslında ben bu cihazı bir nispette m9daki sense arayüzü için aldım tema kişiselleştirmesi ana menü falan hoşuma gitti bide bunların sense gibi hızlı ve stabil biryerde olması bal kaymak gibi oldu sizce ne zaman gelir sense7 yıl sonunda gelir diyorlarda çok uzun değilmi 5.0 bile 3 ay içinde verdiler m7e 3.5 ayda verdiler sense niye bu kadar zorEn iyisini yapmışsın kardeş. Hayırlı olsun. Güle güle kullan
3 ay sonra dağıtılmaya başlanacak.aslında ben bu cihazı bir nispette m9daki sense arayüzü için aldım tema kişiselleştirmesi ana menü falan hoşuma gitti bide bunların sense gibi hızlı ve stabil biryerde olması bal kaymak gibi oldu sizce ne zaman gelir sense7 yıl sonunda gelir diyorlarda çok uzun değilmi 5.0 bile 3 ay içinde verdiler m7e 3.5 ayda verdiler sense niye bu kadar zor
Kullanıcı deneyimi istersen kutudan çıkan kılıfta dot view da çizmiyor cihazı ikisinide kullandım.
Bende de bu şekilde ama 1 günü çok rahat çıkarıyorum.[emoji4]Hocam yardımınıza ihtiyacım var. Ben gsam battery ile uygulama kullanımı bölümüne baktığımda android kernel os ve android sistemi %20 lerde kullanım yapıyor. Bu değer kimilerinde %13 lerde. Nasıl düşürülebilir bu? Şarja da olumsuz etki yapıyor çünkü.
Bende de bu şekilde ama 1 günü çok rahat çıkarıyorum.[emoji4]
![]()
Görünen değerler seni endişelendirmesin. Cihaz gayet stabil.
Hocam kendine bir iyilik yap ve arka planda açık kalan hiçbir uygulamayı kapatma. Tekrar açtığında sistem kaynakları yeniden kullanıyor bu da kernele bağlı işlemci kullanımını arttırıyor. Yani asla bir tasarruf değil.Anladım hocam. Bir günü çıkarıyor fakat bende değerlerin daha yüksek olması canımı sıkıyor umarım sense 7 ile ortalamaya düşer.
Hocam kendine bir iyilik yap ve arka planda açık kalan hiçbir uygulamayı kapatma. Tekrar açtığında sistem kaynakları yeniden kullanıyor bu da kernele bağlı işlemci kullanımını arttırıyor. Yani asla bir tasarruf değil.
Binlerce mühendis son uygulamalar listesinde tümünü kapatma seçeneğini Lollipop ta kaldırmışsa bir bildikleri vardır..
Rica ederim ne demek.[emoji4]O işi çok nadir yapardım ama madem çyle artık hiç yapmam teşekkür ettim ilgilendiğin için![]()
Sistem bellek kullanımı nasıl bukadar az farklı bir kernel falan mı kullanıyorsunArkadaşlar bu RAM kullanımı anormal derecede iyi değil mi?
Lollipop dan beri arka plandaki hiçbir uygulamayı sonlandırmıyorum her zaman açık kalıyor ona rağmen bellek kullanımının bu seviyelerde olması beni endişelendiriyor.
Bu arada Lollipop daki bellek sızıntısı problemini de göz önünde bulundurursak, bu hakikaten harika birşey..
![]()
![]()