Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Öyle düşünüp te kendi yaptığı işlemciyi yerlere gömecek kadar saf bir samasung yok ortada. Aksine kendi ürettiği işlemcinin 64 kilidini açsaydı snapdragonun kiden daha performanslı olup daha fazla rabet görecekti, niçin böyle bir şey yapıldı anlam verilmiyor.
Cevap çok basit. Ayrımcılık ve haksızlık olmasın diye.
Eğer kilidi kaldırsaydı global pazarda daha çok müşteri kaybedeceğini biliyordu..

Reaksiyon puanı
16,128
birileri o kilidi kırarsa? ya 64bit değilse çakma 64bitse? gerçekten 64bitse açsınlar bir tane ispatlasınlar.
timthumb.php

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
64 bit olayında Samsung'un elini bağlayan bir patent olduğunu düşünmüyor değilim.

moscow89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 hafta once avea bayisinden aldigim galaxy note 4 telefonum tum cabalarima ragmen gun boyunca 2 kez sarja takmaktan kurtaramiyorum. Mesela sabah 11de sarjdan aliyorum yine aksam 12 civari yeniden sarj etmek zorunda kaliyorum. Herhangi bir uygulama da yok yukledigim saf sistem kullaniyorum. Acaba servisemi basvurmaliyim bu sorun icin nedeni ne olabilir???

- - - Mesaj Güncellendi - - -Arkadaşlar telefon servise gitti ve geri

ve telefon neredeyse hiç 4 diş çekmiyor!

arkadaşlartelefon servisten geldi ve hiçbir sorun tespit edilemediği ve testlerden geçtiğini söylediler. fakat telefon hala 24 saati göremedi şarjı. Bana fikir verin ne yapmalıyım.Neredeyse tüm kalibrasyon yöntemlerinide denedim. Kaçak falan mı var acaba cihazda varsa sevis nasıl tesbit edemedii. Daha sıfır cihaz nasıl böyle problemler oluyor!!

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Değerli arkadaşlasr Polonya 5.0.1 romunu kullanan var ise 222 mb civarı bir güncelleme geldi. İçeriği tam nedir bilmiyorum ama yüklemek isteyenler Sammobile de var, OTA dan da güncelleyebilirsiniz ...

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlartelefon servisten geldi ve hiçbir sorun tespit edilemediği ve testlerden geçtiğini söylediler. fakat telefon hala 24 saati göremedi şarjı. Bana fikir verin ne yapmalıyım.Neredeyse tüm kalibrasyon yöntemlerinide denedim. Kaçak falan mı var acaba cihazda varsa sevis nasıl tesbit edemedii. Daha sıfır cihaz nasıl böyle problemler oluyor!!

Bu sorun bendede var sabah 8de çıkarttığımda fazla oynamazsam akşam 12ye kadar götürüyor 12 gibi tekrar takmak zorunda kalıyorum. Normal kullanımda en uzun kaç saat kullanabilen var??

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bu sorun bendede var sabah 8de çıkarttığımda fazla oynamazsam akşam 12ye kadar götürüyor 12 gibi tekrar takmak zorunda kalıyorum. Normal kullanımda en uzun kaç saat kullanabilen var??
1 günden daha fazla gidiyor sarjım. Konum senkronizasyon ve 3g sürekli açık. Sadece NFC ve diğer gereksizler kapalı ...

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Zannetmem ben aldığımdan beridir sarj dan sıkıntı yaşamadım. Umarım kısa zamanda probleminiz çözülür. Örneğin sabah sarj dan çektiğim cihaz konuşma oyun int dahil ve bulunduğum bölgede güçlü şebeke sinyali olmadığı halde şu an %52 de. Birde güncelleme yaptım bu gün ...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung yetkili servisine giderek yüzyüze onarım seçneği var gözünün önünde yapılıyor herşey oraya git.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar kies ile üretici yazılımını tekrar inidirmeye çalışıyorum bilinmeyen hata alıyorum 4.4.4 Tr romu için ? Bu hatayı alan veya sorunsuz yukleyen var mı ?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar kies ile üretici yazılımını tekrar inidirmeye çalışıyorum bilinmeyen hata alıyorum 4.4.4 Tr romu için ? Bu hatayı alan veya sorunsuz yukleyen var mı ?
Ben başlatmadım ama bir keresinde istediği bilgileri girdikten sonra indirme işlemini başlatmıştı ....

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bende indirmeyi başlatmıştı. Ben iptal ettim ama indirme tamamlanıp kurulum denemedim... Bence resmi Tr yi bekleyelim gelsin yayınlansın o zaman indirip resmi olanı kuracağım hemde cihaz derlenip toplanmış olur. Acle etme kardeşim .... Sıkıntı yok ise tabi...

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O bilgileri verdikten sonra bir türli indirmeye geçmiyor hata verip duruyor.

cihazın bilgilerini girdikten telefonu bağlarken download mod'a alıp bağlamanız gerekmektedir yoksa indirme başlamıyor başka türlü