Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba, telefonu 2 aydır kullanıyorum hiç batarya çıkartıp takmamıştım. Bugün 2 kez farklı zamanlarda batarya yı çıkartıp taktığımda şarj yüzdesi ilk %81 den %86 ya, 2. kapatışımda %33 den %36 ya yükseldi bunun çözümü nedir acaba? Hiç karşılaşan oldumu

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar merhaba, telefonu 2 aydır kullanıyorum hiç batarya çıkartıp takmamıştım. Bugün 2 kez farklı zamanlarda batarya yı çıkartıp taktığımda şarj yüzdesi ilk %81 den %86 ya, 2. kapatışımda %33 den %36 ya yükseldi bunun çözümü nedir acaba? Hiç karşılaşan oldumu
Aynısı bende oldu.Servise götür baksınlar.Benim telefonum akım çekiyordu.Kamera değiştirdiler.İstanbul'da isen sakın Samsung Şişli servisine gitme.O sorunu çözdüler ekranın içine ettiler.Bu sabah Samsung Beşiktaş servisine götürdüm ekran değişecek dediler.Sakın Şişli'ye gitme.Ukala ve ilgisizler.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Aynısı bende oldu.Servise götür baksınlar.Benim telefonum akım çekiyordu.Kamera değiştirdiler.İstanbul'da isen sakın Samsung Şişli servisine gitme.O sorunu çözdüler ekranın içine ettiler.Bu sabah Samsung Beşiktaş servisine götürdüm ekran değişecek dediler.Sakın Şişli'ye gitme.Ukala ve ilgisizler.
Hocam bu şişli servisi cevahir oradaki değilmi benim s4 ü sifirlamislardi.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Rebel Elektronik diye geçiyor servis ismi.Cevahir'den önceki otobüs durağının karşısında Turkcell bayinin yanındaki yer.Ben memnun kalmadım.Çok ukala davrandılar.Beşiktaş'a götürdüm adam ben insiyatif alıp ekran değişimi yapacağım ki mağduriyetinizi giderip kendimizi affettirelim dediler.Servisçilik anlayışı çok önemli.

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sadece sıfırlasalar iyi benim cihazımdan yanık kokusu geliyor fazla ısınıyor götürdüm aldığım cevap cihazda sıkıntı yok sistem kurduk denmiş, kurulan sistem benim kendi sıfırladığım sistemdi

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sarj 100 den 90 80 lere çabuk düşüyor fakat sonra yavaşlıyor.

30 dk %50 olmuyor ama ben zaten hızlı sarj kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum. Normal ile 2.00 civarında doluyor batarya.

Cihazım hiç restart atmadı. Attıysa da denk gelmedi fark etmedim.

10tl lik spada denilen ince sert yapıda bir kılıf kullanıyorum. 2 aydır elimde cihaz soyulan dökülen bir kısım yok. Cihaz beyaz.

Tuşlarının hiç birinden ses gelmiyor dediğiniz herşeye tek tek denedim. Bende ki cihaz kütür kütür.

Ve arkadaşlar ben cihazımı kapalı kutu jelatini ben açacağım şekilde aldım. 1650 tl. 910CQ tahhüt verilip almış bir arkadaştan nakit aldım. Turkcell kontratlı almış sanırım. İlk ben açtım.

O kadar dert yanan var. Bende zerre problem yok. İphone dan daha sağlam duruyor elimde.

Hep diyorum bu cihazın bazı üretim bantlarında sıkıntı var demekki bize denk gelmedi.
Üstad merhaba. Bu hızlı şarj olayina baya kafa taktım. Müşteri hizmetlerini aradım. Sorun yok rahat kullanın dediler. Batarya ona göre dizayn edildi falan denildi. Yalnız internette herkes farklı şeyler söylüyor. Opsiney olması düşündürücü. Sonuçta herkes çok kısa sürede sarj etmek ister yalnız bunu kullanıcıya bırakması bana pek mantıklı gelmedi. Senin fikrin nedir? Var mı bir bilgi bu yönde?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bilimsel bir dayanağım olmamakla birlikte, işim olduğu zaman hızlı sarjı kullanıyorum.

Daha uzun zamanım olduğu zaman geceden sarj takınca mesela hızlı sarj kullanmıyorum.

Dersen sürelerde fark varmı normal sarj edince biraz daha uzun kullanım süresi görüyorum.

Cihaza zarar veriyormu diye sorarsan hiç bir fikrim yok arkadaşım. Firmanın çk büyük risk alacağını düşünmüyorum bu konuda. Gerekli arge yapılmıştır diye düşünüyorum...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilimsel bir dayanağım olmamakla birlikte, işim olduğu zaman hızlı sarjı kullanıyorum.

Daha uzun zamanım olduğu zaman geceden sarj takınca mesela hızlı sarj kullanmıyorum.

Dersen sürelerde fark varmı normal sarj edince biraz daha uzun kullanım süresi görüyorum.

Cihaza zarar veriyormu diye sorarsan hiç bir fikrim yok arkadaşım. Firmanın çk büyük risk alacağını düşünmüyorum bu konuda. Gerekli arge yapılmıştır diye düşünüyorum...

Teşekkür ederim üstad. Bir de bu kenarlardaki parlak kesim çiziliyor ya kılıfsız parlak olmayan yerlerde oluyor mu? Kusura bakma başını çok ağrıtıyorum.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Teşekkür ederim üstad. Bir de bu kenarlardaki parlak kesim çiziliyor ya kılıfsız parlak olmayan yerlerde oluyor mu? Kusura bakma başını çok ağrıtıyorum.
silikon kılıf bile lekeliyor o parlak yeri , parlak olmayan yerlerde çizilmeler belirsiz !!!!

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
silikon kılıf bile lekeliyor o parlak yeri , parlak olmayan yerlerde çizilmeler belirsiz !!!!

Teşekkür ederim. Ben de silikon kullanıyorum ama kılıfsız kullandığım bir kaç günde çizilmişti hemen o kısım. Telefonu kılıfla kullanmayı sevmiyorum. Parlak yerler yerine diğer kaplamanin cizilmesinden korkuyorum. Ve bir de tabi arka kamera kısmı var. O kısımla ilgili bir sitede sağlam olduğu Gorilla Glass olduğu yönünde bir bilgi vardı ama net değil. Kılıfsız rahat kullanmak istiyorum ama hep şüpheler hep şüpheler :)

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Rica ederim hiç problem değil aklımın yettiği her soruyu cevaplamaya çalışırım ...

Çizilme sorununa gelince bende kılıflı kullanıtorum ve evet parlak kısımları çiziliyor hafif hafif yaklaşık iki ay oldu cihaz çiziliyor. Ama başka bileşenlerinde hiç bir sıkıntı yok ...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim hiç problem değil aklımın yettiği her soruyu cevaplamaya çalışırım ...

Çizilme sorununa gelince bende kılıflı kullanıtorum ve evet parlak kısımları çiziliyor hafif hafif yaklaşık iki ay oldu cihaz çiziliyor. Ama başka bileşenlerinde hiç bir sıkıntı yok ...

Teşekkür ederim üstad. Kılıfsız kullanmayı düşünüyorum da bakalım o riski alacak mıyım :) Kaplama olan kısım ile arka kamera kısmı çizilmezse sorun olmaz o parlak kısım :)

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Kamerada hiç birşey yok kaplama da aynı ... Parlak kısımlarda kısmen berbat değil ...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Telefonumu sabah servise verdim saat 2 gibi hazır olduğu mesajı geldi arkadaşlar.Ekranı değiştirdiler.4 aylık cihazın deyim yerindeyse 1 ay içinde yarısı değişti.Kamerası ve ekranı.Ekranı takarken sol iç taraftan kasanın boyasını kaldırmışlar.Dikkatli bakan birisi rahatça görebilir.1 ay içinde 4 kere servise gitti cihaz.Biri kamera, üçü ekran muhabbeti için.Sonuncu götürmemde ekranı değiştirmeyi teklif ettiler onu da yapmışlar ama ben cihazdan çok fena soğudum.2300 küsür lira verdiğim cihazımda durum bu.Tüketici Mahkemesi'ne gitsem olayları bu şekilde anlatsam ve son yaptıkları işi de kasayı içten hallederek yaptıklarını söylesem nasıl bir netice alırım?Bir daha götürüp yahu biz kasayı da değişelim pardon diyecekleri bir durum yaşamak istemiyorum.Cihaz değişimi değil para iadesi için koşturmak istiyorum.Cihaz güzel lakin Samsung Türkiye servisleri bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar!

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
İlk 6 ay içinde çıkan ayıplar imalattan var kabul edilir. Bu durumda iade, değişim, indirim, tamir seçeneklerinden birini özgürce seçebilirsiniz.

Ancak servise ayıbı bildirip teslim ederken iade için (veya değişim) verdiğinizi forma yazdırmazsanız TAMİR HAKKINI TERCİH ettiğiniz anlamı çıkar.

Ama teslim aldığınızda aynı ve/veya başka ayıp var ise bu seçimlik haklarınız tekrar doğar.

Servis fişleri ile dava a,çar ve mevcut durumu bilirkişi tespit ederse istediğiniz kararı çıkartırsınız.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
İlk 6 ay içinde çıkan ayıplar imalattan var kabul edilir. Bu durumda iade, değişim, indirim, tamir seçeneklerinden birini özgürce seçebilirsiniz.

Ancak servise ayıbı bildirip teslim ederken iade için (veya değişim) verdiğinizi forma yazdırmazsanız TAMİR HAKKINI TERCİH ettiğiniz anlamı çıkar.

Ama teslim aldığınızda aynı ve/veya başka ayıp var ise bu seçimlik haklarınız tekrar doğar.

Servis fişleri ile dava a,çar ve mevcut durumu bilirkişi tespit ederse istediğiniz kararı çıkartırsınız.
Elimde iki adet servis fişi var.Birisi cihaz akım çekiyor denerek kamera değişimi yapıldı.Bu olay 3 Mart 2015 tarihli fişte var.Bu değişimden sonra cihazı adam gibi birleştiremedikleri için ekranın sağ üst köşesinde açıklık vardı.Ertesi günü hemen gittim.Arkadaş hata yapmış hemen prese koyar düzeltiriz dediler.15 dk kadar bekledim.Telefon düzelmiş gibiydi lakin yarım saat içinde yine ekranı kalktı.Bu sefer ön kamerası buğulu çekmeye başladı.Cihazın geri tuşunda bulunan ışık sağ alt taraftan kasa açıklığından görünmeye başladı.Yine götürdüm.Alın şunu halledin dedim.Ukala ukala bana ekran esner normal beyefendi dediler.Bu kamera ne halde o zaman dedim.Yine prese koydular.Yine getirdiler.Yine ekran aynı hatayı verdi.Bunlar Şişli servisinde oldu.Lanet olsun size dedim Beşiktaş servisine gittim.Oradaki arkadaşlar yakından ilgileniyorlar hakkını vermek lazım.Prese koyar ekranınızı oturturuz yerine ama size çok sıkıntı çektirmişler bu konuda ekranı tümden değişelim içiniz rahat etsin dediler.Tamam dedim kabul ettim.Sabah saat 10 gibi verdim saat 2 gibi cihaz çıktı.Ekranı olmuş.Kamerası düzeltilmiş.İyi de arkadaş sol üst kısımda kasa içindeki boyayı nasıl kaldırdın!Bu olayın ve servis fişinin tarihi de 21 Mart 2015.1 ayda cihazın yarısı değişti ve onu da doğru düzgün yapamadılar.Şimdi elimde iki servis fişi ve iki farklı servis firması var.Biri Rebel Elektronik diğeri Ekmen Servis diye geçiyor.Ben bir daha gidip bu kasayı nasıl bu hale getirdiniz desem adam bana kasayı değişelim dese cihaz tamir manyağına dönecek resmen!5 Aralık 2014 de aldığım cihazım Mart ayında 2 kere arıza verdi ve 4 kere servise gitti.Ben bu şekilde hakem heyetine şikayetimi bildirsem ve faturamı ibraz etsem Samsung Türkiye'den cihazımın ücretini talep edebilir miyim?

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Tel bedeli ilçe Hakem heyeti limitinin üzerinde.

2 servis fişi varsa ötekiler kayıt dışı işlem bir anlamı yok. Ancak ayıbın tamamı'yle giderilmediğini tespit ettirmeniz gerekir.
H. heyeti kararı kesindir. Leyhte çıkarsa iyi aleyhte çıkarsa masraflar da size kalır.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Kılıf kullansan da çiziliyor ben bu yüzden kılıfsiz kullanıyorum fark eden birşey yok.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Az önce en az 1 metreden fayans zemine cami gelecek şekilde hızlıca düştü telefon nazarlık herhalde hiç birşey olması Allaha şükür. Sağlamlık testini de yaptık kaza ile [emoji14]

ossman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza çok ihtiyacım var. Ben bu ayın 18 inde note 4 aldım. Almadan önce internette telefon hakkında bilgi toplarken kasa açıklığı denen bir sorun varmış ama her telefonda yokmuş. Ben almadan önce arkadaşım da note 4 aldı onda böyle bir sorun yoktu ama benimkinin sağ kenarı ve telefonun üstünde kartvizit girecek kadar açıklık var ama sol ve alt kısmında hiçbişey yok telefonu aldıktan sonraki gün telefonu aldığım yeri aradım değiştirmek için onlarda eğer aldığım gün içinde götürseymişim değiştirirlermiş. Sonra samsung yetkili servisine götürdüm orada iki teknisyen telefonuma baktı ve senin yerinde olsam servise veririm dediler cihazın daha yeni dediler ben de servise vermek istemiyorum daha yeni almışım doğru dürüst kullanamadım bile. Peki bu açıklık bir sorun yapar mı dedim telefona oradaki bayan da dedi ki telefonun 2 yıl garantisi var getirirsin ekranını değiştiririz dedi ben iyice kıllandım sonra tekrar teknikerlere ne yapmam gerektiğini sordum adam telefonumu aldı kendi note 4 üyle karşılaştırdı ve senin üst kısımda çok açıklık var bunu hemen ver dedi zaten bu servise gelen note 4 lerin yüzde 80 ‘i bu sorundan geliyor dedi büyük ihtimal değiştirirler dedi olumlu sonuç alırsın dedi bende verdim ama sırf değiştirirler diye. sonra bu verilen servisin sitesinde arıza takip sistemine girip imei numaramı yazınca arızam ne durumda cihazım hangi aşamalarda diye kontrol ettim ve şöyle bişey yazmışlar

YAZILIM GÜNCELLENDİ, CİHAZ AYNI MODEL FARKLI CİHAZLARA KONTROL EDİLDİ. BELLİ BİR SEVİYEDE ARALIK OLMASI NORMALDİR. BU CİHAZDA STANDARTLARIN DIŞINDA HERHANGİ BİR AŞIRI DERECEDE AÇIKLILIĞA RASTLANILMADI.EKRAN İLE DOKKUNMATİK KASA ARASINDAKİ AÇIKLILIĞIN SEBEBİ. CİHAZIN DÜŞME YADA DARBE ANINDA EKRAN CAMININ KIRILMAMASINI ÖNLEMEK İÇİNDİR. TEST OK CİHAZ STANDART SEVİYEDEDİR

Açıkçası ben buna inanmadım çünkü her telefonda bu yok o zaman hepsinde olurdu. Herkes bu açıklıkla ilgili farklı şeyler söylüyor. İnternette de bir kullanıcı bu açıklığı dert etmemiş 15 gün felan kullandıktan sonra ekran içten tozlanmış ve servise vermiş ben böyle sorunlar yaşamak istemiyorum servislerde sürünmek istemiyorum sizce ne yapmam gerekiyor bu açıklık şimdi olmasa bile ileriki zamanlarda çeşitli sorunlara yol açabilir öyle olmasa yetkili servistekiler servise ver demezdi veya aldığım yer bana aldığın gün getirseydin değiştirirdik demezdi. Bu herkesde yok bazılarında var. Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım telefonu değiştirmiyorlar ve ben bu telefonu daha kullanmak istemiyorum yenisini istiyorum. Benzer durum yaşayanlar var mı onlar ne yaptılar nolur en kısa zamanda yardımcı olun. Sizce de telefonu değiştirmem gerekmiyor mu.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza çok ihtiyacım var. Ben bu ayın 18 inde note 4 aldım. Almadan önce internette telefon hakkında bilgi toplarken kasa açıklığı denen bir sorun varmış ama her telefonda yokmuş. Ben almadan önce arkadaşım da note 4 aldı onda böyle bir sorun yoktu ama benimkinin sağ kenarı ve telefonun üstünde kartvizit girecek kadar açıklık var ama sol ve alt kısmında hiçbişey yok telefonu aldıktan sonraki gün telefonu aldığım yeri aradım değiştirmek için onlarda eğer aldığım gün içinde götürseymişim değiştirirlermiş. Sonra samsung yetkili servisine götürdüm orada iki teknisyen telefonuma baktı ve senin yerinde olsam servise veririm dediler cihazın daha yeni dediler ben de servise vermek istemiyorum daha yeni almışım doğru dürüst kullanamadım bile. Peki bu açıklık bir sorun yapar mı dedim telefona oradaki bayan da dedi ki telefonun 2 yıl garantisi var getirirsin ekranını değiştiririz dedi ben iyice kıllandım sonra tekrar teknikerlere ne yapmam gerektiğini sordum adam telefonumu aldı kendi note 4 üyle karşılaştırdı ve senin üst kısımda çok açıklık var bunu hemen ver dedi zaten bu servise gelen note 4 lerin yüzde 80 ‘i bu sorundan geliyor dedi büyük ihtimal değiştirirler dedi olumlu sonuç alırsın dedi bende verdim ama sırf değiştirirler diye. sonra bu verilen servisin sitesinde arıza takip sistemine girip imei numaramı yazınca arızam ne durumda cihazım hangi aşamalarda diye kontrol ettim ve şöyle bişey yazmışlar

YAZILIM GÜNCELLENDİ, CİHAZ AYNI MODEL FARKLI CİHAZLARA KONTROL EDİLDİ. BELLİ BİR SEVİYEDE ARALIK OLMASI NORMALDİR. BU CİHAZDA STANDARTLARIN DIŞINDA HERHANGİ BİR AŞIRI DERECEDE AÇIKLILIĞA RASTLANILMADI.EKRAN İLE DOKKUNMATİK KASA ARASINDAKİ AÇIKLILIĞIN SEBEBİ. CİHAZIN DÜŞME YADA DARBE ANINDA EKRAN CAMININ KIRILMAMASINI ÖNLEMEK İÇİNDİR. TEST OK CİHAZ STANDART SEVİYEDEDİR

Açıkçası ben buna inanmadım çünkü her telefonda bu yok o zaman hepsinde olurdu. Herkes bu açıklıkla ilgili farklı şeyler söylüyor. İnternette de bir kullanıcı bu açıklığı dert etmemiş 15 gün felan kullandıktan sonra ekran içten tozlanmış ve servise vermiş ben böyle sorunlar yaşamak istemiyorum servislerde sürünmek istemiyorum sizce ne yapmam gerekiyor bu açıklık şimdi olmasa bile ileriki zamanlarda çeşitli sorunlara yol açabilir öyle olmasa yetkili servistekiler servise ver demezdi veya aldığım yer bana aldığın gün getirseydin değiştirirdik demezdi. Bu herkesde yok bazılarında var. Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım telefonu değiştirmiyorlar ve ben bu telefonu daha kullanmak istemiyorum yenisini istiyorum. Benzer durum yaşayanlar var mı onlar ne yaptılar nolur en kısa zamanda yardımcı olun. Sizce de telefonu değiştirmem gerekmiyor mu.
Bende aynı durum oldu.Şişli servisi yüzünden.Tamire verdim kasayı birleştiremediler.Beşiktaş servisine götürdüm ekran değiştirdiler.Bu sefer kasanın iç kısmındaki boyayı kaldırmışlardı.Benden sana tavsiye.Cihazı sat, kurtul.Ciddi diyorum.Ben biraz daha bekleyip cihazı elimden çıkaracağım.Premium cihaz ile premium servis tecrübesi yaşanmıyor.iPhone al bir sorun olduğunda adamlar arkanda duruyorlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tel bedeli ilçe Hakem heyeti limitinin üzerinde.

2 servis fişi varsa ötekiler kayıt dışı işlem bir anlamı yok. Ancak ayıbın tamamı'yle giderilmediğini tespit ettirmeniz gerekir.
H. heyeti kararı kesindir. Leyhte çıkarsa iyi aleyhte çıkarsa masraflar da size kalır.
Bende bu şans varken bir telefon parası mahkemeye veririm.Sağolasın cevapların için.En kısa zamanda telefonu elimden çıkarıp iPhone alacağım, jailbreak yapıp keyfime bakacağım.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Ekran kenarı açıklık CQ modelde oldukça az. Diğer bazı modellerde çok fazla olduğuyla ilgili video ve foto var. Ayni telefonda bu farklar nasıl oluyor bilemiyorum. Belki ekranı üreten firmadan kaynaklıdır.

Note 3 ve Note 4 kullanma kılavuzlarında bununla ilgili bilgi var.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
875f4be15c32321df5ddf53aad13c3b2.jpg

ossman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu açıklıklar kimisinde büyük sorunlara yol açıyor bende daha fazla sorun olmadan değiştirsinler veya da para iadesi yapsınlar istiyorum şimdi telefon servisten geldiğinde alıp satsam olmaz başkalarının suçu ne zaten satsam da değerinin çok altında olacak açıkçası ben de bu şekilde kullanmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ne sorunlu cihaz çıktı note 4 anlam veremiyorum. Bir dizi şikayet var. Bende hiç birisi yok bunların... Yıllarca İphone kullandım bana eksiklik değil fazlalığı var bu cihazın.

Sizler deki de şans demekki arkadaşlar...

Merdivenden yuvarlandı, elimden asfalta düştü. Hiç bir problem yaşamadım. Sinyal kalitesi gayet başarılı. Hızı desen tartışılmaz iyi. Bataryası en sıkı kullansam rahat 1 gün gidiyor.

Kasa açıklığı yok. Çizik çarık öyle göze batacak kadar yok ...

Bilemiyorum ama tek önerim cihazı türkiye için üretilen güncel seriler den tercih etmeniz. Bu üründe diğer ülkeler için üretilen fabrika üretim bantlarında sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

ossman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kenarı açıklık CQ modelde oldukça az. Diğer bazı modellerde çok fazla olduğuyla ilgili video ve foto var. Ayni telefonda bu farklar nasıl oluyor bilemiyorum. Belki ekranı üreten firmadan kaynaklıdır.

Note 3 ve Note 4 kullanma kılavuzlarında bununla ilgili bilgi var.

Peki arkadaşlar ne yapmalıyız bu durumda diğer sitelerde de bu konuyla ilgili mağdur olanların sayısı fazla bazı telefonlarda bu sorun varken bazılarında yok bu sorun firma hatası bizlik bir hata değil yetkili servislerin bu tür sorunlu cihazları değiştirmesi gerekiyor. cihazımın değişmesi için elimden geleni yapıcam ben bu cihazı bu açıklıkla kullanamam

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Değişmezler samsung çıkıp açlığın normal olduğuyla ilgili açıklama yapmıştı yanlış bilmiyorsam. Hep derim samsung servis kalitesinde Apple örneği olsa Apple çoktan devirirdi İos e rağmen ama servis yapısı berbat ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar. note 4 almayı düşünüyorum bu ara. Fakat halen aklımda başka telefonlarda var. Yardımcı olabilir misiniz. Note 4 uzun vadede kullanılabilir mi şu anda kullanan bazı arkadaşların olumsuz yorumlarını okudum burda ve tereddütte kaldım. Ekran boyutu olarak 5 inch ve üzeri bir telefon düşünüyorum. Note 4 ü tavsiye edebilir misiniz?

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ne sorunlu cihaz çıktı note 4 anlam veremiyorum. Bir dizi şikayet var. Bende hiç birisi yok bunların... Yıllarca İphone kullandım bana eksiklik değil fazlalığı var bu cihazın.

Merdivenden yuvarlandı, elimden asfalta düştü. Hiç bir problem yaşamadım. Sinyal kalitesi gayet başarılı. Hızı desen tartışılmaz iyi. Bataryası en sıkı kullansam rahat 1 gün gidiyor.

Bilemiyorum ama tek önerim cihazı türkiye için üretilen güncel seriler den tercih etmeniz. Bu üründe diğer ülkeler için üretilen fabrika üretim bantlarında sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Cihazdan şikayetim yok.Yapamadıkları tek şey servisçilik.Cihaz şu anda gayet güzel çalışıyor lakin neden ekranı takarken boyayı kaldırırsın kardeşim.Götürsem bizim hatamız diyecekler kasa değişecekler ama bu da cihazın tümden değişmesi gibi bir şey.Kamera, ekran değişti.Kasa da değişirse bari yenisini versinler yani.Bir de bazı kronik sorunlar var bazı cihazlarda ne yazık ki o da bana çattı.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

Aynen cihazı ikinci el aldım CQ modeli , ne kasa açıklığı nede başka bir sorunum yok şimdilik nazar değmesin !!!!