Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Vallahi isteyen istediği gibi indirir, sömürür. Bunun millet olmakla alakası yok. Haktır bu ve verilmeli... İnternet aracılığı ile dosya indirmek benim nazarimda herhangi bir şeyi kötüye kullanmak değildir. Yeteri kadar teknoloji yoğunlukları çözecektir. Önemli olan bizlerden alınan paraları sistem olarak geri, hizmet olarak geri vermek ama firmalar paraya doymuyor.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Vallahi isteyen istediği gibi indirir, sömürür. Bunun millet olmakla alakası yok. Haktır bu ve verilmeli... İnternet aracılığı ile dosya indirmek benim nazarimda herhangi bir şeyi kötüye kullanmak değildir. Yeteri kadar teknoloji yoğunlukları çözecektir. Önemli olan bizlerden alınan paraları sistem olarak geri, hizmet olarak geri vermek ama firmalar paraya doymuyor.
Bu arada cihazı hiç elimden bırakmadım şarjı hala %15 de arkadaşlar ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çektiğiniz fotoğrafları upload sitelerinden birine yükleyerek linki buraya atabilir misiniz arkadaşlar. Kamera konusundan kendiminkiyle karşılaştırma yapmak istiyorum. Oda içinde çekim ve dış çekim olarak gönderebilirseniz çok sevinirim. Çözünürlükleri düşürmeden upload eder misiniz sizden rica ediyorum.

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu hızlı şarj tıklıyken şarj edip kullanım süresiyle normal şarj ederek kullanım süresinin farklı olduğunu gördüm kesinlikle. Hızlı şarj tıkını acil kısa süreli durumlarda şarj etmenizi tavsiye ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yvg20A.jpg

Dış mekan kardeşim işini görürse. İç mekanda çekerim

moscow89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 hafta once avea bayisinden aldigim galaxy note 4 telefonum tum cabalarima ragmen gun boyunca 2 kez sarja takmaktan kurtaramiyorum. Mesela sabah 11de sarjdan aliyorum yine aksam 12 civari yeniden sarj etmek zorunda kaliyorum. Herhangi bir uygulama da yok yukledigim saf sistem kullaniyorum. Acaba servisemi basvurmaliyim bu sorun icin nedeni ne olabilir???

2 hafta once avea bayisinden aldigim galaxy note 4 telefonum tum cabalarima ragmen gun boyunca 2 kez sarja takmaktan kurtaramiyorum. Mesela sabah 11de sarjdan aliyorum yine aksam 12 civari yeniden sarj etmek zorunda kaliyorum. Herhangi bir uygulama da yok yukledigim saf sistem kullaniyorum. Acaba servisemi basvurmaliyim bu sorun icin nedeni ne olabilir???
ve telefon neredeyse hiç 5 diş çekmiyor!

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

4 diş var zaten nasıl 5 diş çeksin O.o

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68

Şimdi ilk önce yapmanız gereken cihazı taahhüt verip aldiysaniz Size verilen cihaz ile avea sitede kayıtlı cihaz imei aynı mı öğrenmek. Neden peki?

Bazı uyanık bayii ler yurt dışı gray cihazı farklı imei ile sisteme kayıt edip Size fatura keserek cihaz veriyorlar. Buna dikkat edin aksini isbat ederseniz paranızı geri almak için kapılar açılır.

Diğer husus hersey yolunda ise cihaza Son gelen güncellemeleri yükleyin iz. Cihaz güncel olmayanlardan olabilir. Sonrasında hiç bir güncelleme kalmadığın dan emin olduğunuz zaman cihazı Recovery moda alarak sifirlayiniz. Nasıl yapıldığını google anlatır.

Bu adımlardan sonra hiç bir sıkıntınizin kalmamış olması gerekiyor...

UZUN ÖMÜRLÜ ŞARJ İÇİN

1- Ayarlar güç tasarrufu kısmından hızlı şarjı kapatarak cihazı şarj edin. Çok gerekli değil ise hızlı şarj kullanmayın

2- Otomatik senronizasyon kapalı konumda cihazı kullanın MAİL vb uygulamaları manuel senkron yapın.

3- Ya otomatik parlaklık kullanın ya da manuel olarak %50 de kullanın. Bu cihazın en fazla güç tüketim organı ekranı .

4- Bluetooth vb gibi kullanılmayan bütün güç somuruculeri kapatın gerekli olduğunda kullanicaksaniz aktif edersiniz.
( NFC SCREEN MİRROR. DOKUNMA HASSASİYETİ BLUETOOTH AKILLI BEKLEME)

5- Arka plan uygulamalarını sıklıkla boş tutun şarj ömrüne etki edecektir.

6- Cihazı uygun gördüğünüz saatte günde mutlaka bir kez yeniden başlatın ...

7- Ayarlar Mobil ağlar diğer kısmından LTE seçeneğini devre dışı bırakın. WCDMA, GSM otomatik modu kullanın.

8- Avea hattının sürekli tam güç almayacağını unutmayın sistem alt yapısı gereği havadan suzulerek dökülen sinyalleri vardır. Kurşun gibi dik gelen sinyal istiyorsanız Turkcell kullanın ...

Güle güle kullanın...

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar telefon işletim sistemi 4.4.4 anabant sürümü N910HXXU1ANK5 MODEL SM-N910H

Ben telefonda bir oyun açtığımda veya program hep reklam çıkıyor herşeyi denedim ama o reklamları kaldıramadım. telefonu bir prg için root ladım onuda bugün yaptım bu reklamlardan kurtulmak için fabrika ayarlarına döneyim dedim dönemedim hata verdi.

Şimdi ben telefonumu ilk stock rom muna döndürmem lazım ama samsung sitesinde country bölümünde türkiye yok neden acaba?
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910H/

ne yapabilirim bu işlemi yapan varmı?

bir tane buldum onu indiriyorum şimdi 1.6 gb site samsung
http://samsung-updates.com/details/...can_Countries/SM-N910H/XFU/N910HXXU1ANIF.html

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
merhaba arkadaşlar telefon işletim sistemi 4.4.4 anabant sürümü N910HXXU1ANK5 MODEL SM-N910H

Ben telefonda bir oyun açtığımda veya program hep reklam çıkıyor herşeyi denedim ama o reklamları kaldıramadım. telefonu bir prg için root ladım onuda bugün yaptım bu reklamlardan kurtulmak için fabrika ayarlarına döneyim dedim dönemedim hata verdi.

Şimdi ben telefonumu ilk stock rom muna döndürmem lazım ama samsung sitesinde country bölümünde türkiye yok neden acaba?
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910H/

ne yapabilirim bu işlemi yapan varmı?

bir tane buldum onu indiriyorum şimdi 1.6 gb site samsung
http://samsung-updates.com/details/...can_Countries/SM-N910H/XFU/N910HXXU1ANIF.html
TUR kodlu olanı sammobile den indir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kies3 üzerinden araçlar a basıp "üretici yazılım yükseltmesi ve başlatma durumuna getirme" butonuna bas marka model gir seri no gir kies Türkiye romunu indirip yüklesin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadas crome den canlı tv izleyemiyorum bunun nedeni nedir izlenmesimi gerekmiyormu ornegin stra canlı yaziyorum giriyorum sayfa aciliyor dolumu yapiyor ama canli yayni acmiyor yardimci olursaniz

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 ün snapdragonlu versiyonunda şarj sıkıntısı yaşar mıyım yani şarj süresi uzun gider mi:p

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Çektiğiniz fotoğrafları upload sitelerinden birine yükleyerek linki buraya atabilir misiniz arkadaşlar. Kamera konusundan kendiminkiyle karşılaştırma yapmak istiyorum. Oda içinde çekim ve dış çekim olarak gönderebilirseniz çok sevinirim. Çözünürlükleri düşürmeden upload eder misiniz sizden rica ediyorum.
Note 4 flashsız gece çekimi, en yakın arkadaşımı çektim kartpostallık resim çıktı ortaya :D
6ZNk40.jpg

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin ekrana güneş vurduğu ekranda flu bir hal alıyor mu veya sebebi nedir

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar ben note 4 kullanıcısıyım boom beach , hayday gibi online oyunlarda ekran ve arka kamera kısmı aşırı ısınıyor ve kapamak zorunda kalıyorum genel olarak memnunum ama ısınma konusunda benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan varmı? yada bir çözüm varmı?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Oyun firmalarından kaynaklı optimizasyon. Örneğin Gta ile Dream Lig oynuyorum nerdeyse hiç ısinmiyor. Fazla ısınması durumunda cihaz Reset atar sizin kapatmanın gerek yok. Zaman la firmaların güncellemeleri ile bu durum giderilir. Makul seviyelerin üzerine çıkarsa cihaz Reset atar. Çok kafanıza takmayın ...

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tesekkürler paganini58 değerli bilgin için bende telefondamı bir sorun var diye düsünüyorum çünkü dead trigger moder combat gibi oyunlar da dahil çok aşırı ısınıyor cihaz reset atmadı şuana kadar cleanmaster dan ölçüyorum işlemciniz aşırı ısınıyor uyarısı alıyorum arka kısıma el degmiyo bu oyunların hepsindemi var optimazyon sorunu acaba arastırma yaptım biiraz ısınma sorunu yasayan pek yok soru işareti halen duruyor kafamda:))

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Tesekkürler paganini58 değerli bilgin için bende telefondamı bir sorun var diye düsünüyorum çünkü dead trigger moder combat gibi oyunlar da dahil çok aşırı ısınıyor cihaz reset atmadı şuana kadar cleanmaster dan ölçüyorum işlemciniz aşırı ısınıyor uyarısı alıyorum arka kısıma el degmiyo bu oyunların hepsindemi var optimazyon sorunu acaba arastırma yaptım biiraz ısınma sorunu yasayan pek yok soru işareti halen duruyor kafamda:))
Şöyle yapalım güncellemelerin eksiksiz olduğundan emin isek pc yardımı ile yedek alıp, fabrika ayarlarına sıfırlayalım fakat menüden değil Recovery den...

Diğer adım ise Gene Kies 3 aracılığı ile TR rom unu internetten sıfırdan yüklemek. Sorununuzu giderecektir diye umuyorum...

Bu cihaz kullandığım samsung lar arasında en az ısınanı hatta hiç ısınmaya diyebilirim ....

Saygıyla ...

Bu arada Hayday, Dead Tiger de takılma ve ısınma Sorunu olduğunu duymuştum ...

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Çok tesekkurler deniycem umarım düzelir bende bu cihazda bòyle bir sorun olduğunu halen düşünmek istemiyorum:) alırken çok buyuk beklentilerim vardı bunlarıda karsıladı performansı hızı bataryası harika hiç sıkıntı yok ısınmayıda halledersek tadından yenmez:)

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Telefonu 5 Aralıkta aldım o zamandan beri takılma, ısınma gibi bir sorunla karşılaşmadım.Şarj süresi de iyi ama bataryayla ilgili bir sıkıntım var.Telefon kapalı şarj ettim %100 gösteriyordu telefonu açtığımda %97 gösterdi.Bazen şarj göstergesi %98 oluyor sonra %99 oluyor, aynı şekilde bugün %79 idi sonra %80'e çıktı.Neden böyle bir şey oluyor fikri olan var mı?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Telefonu 5 Aralıkta aldım o zamandan beri takılma, ısınma gibi bir sorunla karşılaşmadım.Şarj süresi de iyi ama bataryayla ilgili bir sıkıntım var.Telefon kapalı şarj ettim %100 gösteriyordu telefonu açtığımda %97 gösterdi.Bazen şarj göstergesi %98 oluyor sonra %99 oluyor, aynı şekilde bugün %79 idi sonra %80'e çıktı.Neden böyle bir şey oluyor fikri olan var mı?
Batery Doctor indirin marketten, telefonun şarjını tamamen boşalttıktan sonra, bu programı kullanarak cihazı şarj edelim. Şarj etmeden önce Güç denetiminden hızlı şarj seçeneğini kapatın ve Batery Doctor programında ki şarj sekmesi ile şarj edin. Kalibrasyon tamamlanınca sıkıntının giderilecegini düşünüyorum.

Cihazınızı güle güle kullanın ...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bataryanın sornadan yükselmesi normal bir durum bu sonradan yükselme olayını yaşamadan önce aşırı pil tüketimi yapmış olmalısın sonra tüketim azalınca yükselmiş olması lazım doğrumu ?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bataryanın sornadan yükselmesi normal bir durum bu sonradan yükselme olayını yaşamadan önce aşırı pil tüketimi yapmış olmalısın sonra tüketim azalınca yükselmiş olması lazım doğrumu ?
Batarya nin yükseldiğine hiç şahit olmadım ben böylesi bir durumu normal olarak nitelendiremiyorum....

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Batarya nin yükseldiğine hiç şahit olmadım ben böylesi bir durumu normal olarak nitelendiremiyorum....
Ben çok şahit oldum kardeşim. Örneğin bu olay PlayStation 4 ün Dualshock 4 gamepad inde de var sürekli oynarsan 3 dişten 1 günün sonudna teke düşüyor dualshock 4 ü kapat 1 saat bekle 1 diş olmus sana 2 diş, yani bu bataryanın içindeki atomların hızlı ve yavaş hareket etmeleri ile batarya yükelmesi gibi değişimler olabilmekte.Bu lion bütün pillerde yaşanan bir durum.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Batery Doctor indirin marketten, telefonun şarjını tamamen boşalttıktan sonra, bu programı kullanarak cihazı şarj edelim. Şarj etmeden önce Güç denetiminden hızlı şarj seçeneğini kapatın ve Batery Doctor programında ki şarj sekmesi ile şarj edin. Kalibrasyon tamamlanınca sıkıntının giderilecegini düşünüyorum.

Cihazınızı güle güle kullanın ...
Programı yükledim.%20 de şarja takmamı söyleyen bir uyarısı vardı Google Play Store'da.Hızlı şarjı kapatıp şarja taktım ve 3 saat 30 dk de şarj olacağını söyledi.Umarım bir faydası olur.Eve gelirken şarj %28 de idi interneti açtım radyo dinledim şarj çok hızlı bir şekilde %21 e düştü sonra interneti kapattım ekranı kapatıp cebime koydum iki dk sonra bir baktım şarj %24'e çıkmış.2 sene S3 1 sene LG Optimus Black kullandım böyle bir şey başıma ilk kez geldi.Demek ki bu hızlı şarj olayı pilin anasını ağlatıyormuş.