teknokardeş
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Peki note 4 ü yurtdışından almak mı tavsiye edermisiniz
Yurt dışından alacağın fiyat ne kadar ?Peki note 4 ü yurtdışından almak mı tavsiye edermisiniz
Cevap çok basit. Ayrımcılık ve haksızlık olmasın diye.Öyle düşünüp te kendi yaptığı işlemciyi yerlere gömecek kadar saf bir samasung yok ortada. Aksine kendi ürettiği işlemcinin 64 kilidini açsaydı snapdragonun kiden daha performanslı olup daha fazla rabet görecekti, niçin böyle bir şey yapıldı anlam verilmiyor.
Haklı.birileri o kilidi kırarsa? ya 64bit değilse çakma 64bitse? gerçekten 64bitse açsınlar bir tane ispatlasınlar.
![]()
2300 vereceğine yurt dışından 1500 é buluyorsun al bence.Haziran ayı gibi alacağımdan 15001600 gibi
2 hafta once avea bayisinden aldigim galaxy note 4 telefonum tum cabalarima ragmen gun boyunca 2 kez sarja takmaktan kurtaramiyorum. Mesela sabah 11de sarjdan aliyorum yine aksam 12 civari yeniden sarj etmek zorunda kaliyorum. Herhangi bir uygulama da yok yukledigim saf sistem kullaniyorum. Acaba servisemi basvurmaliyim bu sorun icin nedeni ne olabilir???
- - - Mesaj Güncellendi - - -Arkadaşlar telefon servise gitti ve geri
ve telefon neredeyse hiç 4 diş çekmiyor!
arkadaşlartelefon servisten geldi ve hiçbir sorun tespit edilemediği ve testlerden geçtiğini söylediler. fakat telefon hala 24 saati göremedi şarjı. Bana fikir verin ne yapmalıyım.Neredeyse tüm kalibrasyon yöntemlerinide denedim. Kaçak falan mı var acaba cihazda varsa sevis nasıl tesbit edemedii. Daha sıfır cihaz nasıl böyle problemler oluyor!!
1 günden daha fazla gidiyor sarjım. Konum senkronizasyon ve 3g sürekli açık. Sadece NFC ve diğer gereksizler kapalı ...Bu sorun bendede var sabah 8de çıkarttığımda fazla oynamazsam akşam 12ye kadar götürüyor 12 gibi tekrar takmak zorunda kalıyorum. Normal kullanımda en uzun kaç saat kullanabilen var??
1 günden daha fazla gidiyor sarjım. Konum senkronizasyon ve 3g sürekli açık. Sadece NFC ve diğer gereksizler kapalı ...
Şubat ayının sonunda aldım ... O zamandan beridir bende...Telefonu ne zamandır kullanıyosun
Şubat ayının sonunda aldım ... O zamandan beridir bende...
Samsung yetkili servisine giderek yüzyüze onarım seçneği var gözünün önünde yapılıyor herşey oraya git.arkadaşlartelefon servisten geldi ve hiçbir sorun tespit edilemediği ve testlerden geçtiğini söylediler. fakat telefon hala 24 saati göremedi şarjı. Bana fikir verin ne yapmalıyım.Neredeyse tüm kalibrasyon yöntemlerinide denedim. Kaçak falan mı var acaba cihazda varsa sevis nasıl tesbit edemedii. Daha sıfır cihaz nasıl böyle problemler oluyor!!
Ben başlatmadım ama bir keresinde istediği bilgileri girdikten sonra indirme işlemini başlatmıştı ....Arkadaşlar kies ile üretici yazılımını tekrar inidirmeye çalışıyorum bilinmeyen hata alıyorum 4.4.4 Tr romu için ? Bu hatayı alan veya sorunsuz yukleyen var mı ?
O bilgileri verdikten sonra bir türli indirmeye geçmiyor hata verip duruyor.Ben başlatmadım ama bir keresinde istediği bilgileri girdikten sonra indirme işlemini başlatmıştı ....
O bilgileri verdikten sonra bir türli indirmeye geçmiyor hata verip duruyor.Ben başlatmadım ama bir keresinde istediği bilgileri girdikten sonra indirme işlemini başlatmıştı ....
O bilgileri verdikten sonra bir türli indirmeye geçmiyor hata verip duruyor.
Sonuç yine değişmedi hata...cihazın bilgilerini girdikten telefonu bağlarken download mod'a alıp bağlamanız gerekmektedir yoksa indirme başlamıyor başka türlü
Sonuç yine değişmedi hata...
Cihaz odin modda bağlı,Direk cihaz bağlı iken mi deniyorsunuz?
Odin modla alakası yok indirmeyi tamamlayınca kendiliğinden odin moda alır. Server kaynaklıdır belki bir zaman bekleyin daha sonra tekrar denersiniz. ..Cihaz odin modda bağlı,