Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Root olmasi lazim galiba ama farkli kalibrasyon çeşitleri var ben telefona kod yazarak yaptim *#0228# yazip quick restart yapiyorsun yaparken pile dikkat et örneğin 82 yaptiktan sonra bu oran degistiyse islem başarılı demektir
Anladığım kadarıyla bu pil degerlerini sıfırlıyo bende işe yaradı

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonu bi şarja taktığımda tam doluyor bi taktığımda %86dan yukarı çıkmıyor daha bi hafta oldu alalı bu neden olur???

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar note 4 servise yollarsam sıkıntı yaşarmıyım nedersiniz?

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Quick start butonuna bastım İngilizce bir uyarı verdi Restart dediğimde tuş kilidi devreye giriyor tuş kilidini kaldırdığımda Quick start ekranı halen duruyor acaba doğru mu yptm??

-

Bendede ayni sekilde oldu pil yuzdesine dikkat ettin mi eğer bi degisiklik olduysa 1 dk içinde yani yapmadan once 80 yaptıktan sonra 84 falan olduysa başarılı demektir

OceaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alacğımda uzun süredir iphone4 kullanıyodum artık değiştirmenin vakti geldi uzun süredirde kullanmam lazım shiftdelete ki videoları felan izledim ama kullanlara sormak lazım alsammı note 4

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Samsung müşteri hizmetlerini aradım hızlı şarj ile ilgili. Problem olmayacağını bataryaya olumsuz bir etkisinin olmadığını söylediler. Batarya ona göre dizayn edilmiş denildi. Ama nette bazı yorumlarda insanlar kullanmayın diyor. Fikriniz nedir?

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Samsung müşteri hizmetlerini aradım hızlı şarj ile ilgili. Problem olmayacağını bataryaya olumsuz bir etkisinin olmadığını söylediler. Batarya ona göre dizayn edilmiş denildi. Ama nette bazı yorumlarda insanlar kullanmayın diyor. Fikriniz nedir?

O bi ozellik adamlarin dedigi gibi bataryaya zarari yok %15 sarj kaldiginda tak ne altina in nede ondan once sarja tak ben hep oyle yaparim :D

Reaksiyon puanı
10,315
bir buçuk ay evvel "note4'ler bir hafta içinde kesin olarak güncelleme alacak" diyen arkadaşlar, nerdesiniz?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
bir buçuk ay evvel "note4'ler bir hafta içinde kesin olarak güncelleme alacak" diyen arkadaşlar, nerdesiniz?
Buradayız ve dediğimiz zaman geldi suan kullanıyorum .5.0.1 pollanda Türkiye için gelecek 1 haftaya gelecek demedim dediysem bulun yazıyı.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bir sitede arkadaşın biri android 5.0 Türkiye güncellemesi geldi demiş.
Bende ekran görüntüsü soruyorum ama yollamıyor nedense.Burada güncelleme alan arkadaş var mı? Ben kontrol ettim, kiese bağladım ama yok.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Polonya romunun Turbobit linki var mı ? Varsa linki atsın biri bi zahmet !!!!

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İngiltere'de de Lolipop dağıtılmaya başlandı. Türkiye'de hala ses yok. Saçma sapan yakında cevabı verip duruyorlar. Gear VR uyumsuzluğu bi' bize mi etki ediyor. Beceriksiz bir Samsung Türkiye takımı var.British Samsung Galaxy Note 4 Reported To Have Begun Receiving Android 5.0 Lollipop Today http://drippler.com/drip/british-sa...ave-begun-receiving-android-50-lollipop-today Via j.mp/drippler_app

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Turbobit é ne gerek var ki sammobile den uye olarak hız kısıtlaması olmadan indir.
Sammobile a üye oldun mu sınırsız hızda indiremiyorsun 15 kb/s limiti var diye biliyorum.Sammobile dan sınırsız indirmek için sammobile premium üyelik almak gerekiyor. Turbobit premium varken neden sammobile ' dan indirip 3 4 saat bekleyeyim ki?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sammobile a üye oldun mu sınırsız hızda indiremiyorsun 15 kb/s limiti var diye biliyorum.Sammobile dan sınırsız indirmek için sammobile premium üyelik almak gerekiyor. Turbobit premium varken neden sammobile ' dan indirip 3 4 saat bekleyeyim ki?
Ben sammobile ye normal üye oldum 28 Mbps hızında download yaptım. Premium filan yoktu.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yanlışın var , dediğin gibi olması imkansız !!!

İDM bu hızı 50 kb/s çıkartıyor o kadar !!
AKK m oldugu için hızım suan 3mbps resim aşağıda bak istersen.
lkDQbk.png

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Zamanında premium hesap falan mı aldın ? :mrgreen:
3 Ay önce açmış olmam lazım hesabı ve hiçbir ücret te ödemedim nereden bakılıyor premium olup olmadığı bakalım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zamanında premium hesap falan mı aldın ? :mrgreen:
3 Ay önce açmış olmam lazım hesabı ve hiçbir ücret te ödemedim nereden bakılıyor premium olup olmadığı bakalım.

edit:
Premium değil yazıda hesabı yükseltince alacağım avantajlar gözüküyor.
j4Dqgn.png

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Polonya romu 297 kbps hızında iniyor.Premium'a tıklandığında eurolar havada uçuşuyor.Google kendi yazılımında sorun olduğunu bildirdi.5.0 sürümünde ram şişmesi, google + uygulamasında ani kapanışlar ve bazı google uygulamalarında sorunlar olduğunu bildirdi.5.1 sürümü ile bunları düzelteceğini duyurdu.Samsung belki de kendisi bu sorunları çözmek istiyordur ve bekletiyordur.4.4.4 sürümünden memnunum.5 sürümü Türkiye için geldiğinde Kies üzerinden güncellememi yapacağım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Polonya romu 297 kbps hızında iniyor.Premium'a tıklandığında eurolar havada uçuşuyor.Google kendi yazılımında sorun olduğunu bildirdi.5.0 sürümünde ram şişmesi, google + uygulamasında ani kapanışlar ve bazı google uygulamalarında sorunlar olduğunu bildirdi.5.1 sürümü ile bunları düzelteceğini duyurdu.Samsung belki de kendisi bu sorunları çözmek istiyordur ve bekletiyordur.4.4.4 sürümünden memnunum.5 sürümü Türkiye için geldiğinde Kies üzerinden güncellememi yapacağım.
Yukarıda belirrtiğiniz sorunların hiçbirisi note 4 5.0.1 de yok. Belirmek isterim.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 4te 64 bit daha acilmaz dime bu saatten sonra cunku 5.0 da acilmamis acsalardi acarlardi.bide snapdragonlulara haksizlik olur diye de acmiyo olabilirler

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 4te 64 bit daha acilmaz dime bu saatten sonra cunku 5.0 da acilmamis acsalardi acarlardi.bide snapdragonlulara haksizlik olur diye de acmiyo olabilirler

Maalesef açmazlar diye düşünüyorum. Çünkü Global pazarda s805 var ve onda 64bit desteği yok.

Maalesef açmazlar diye düşünüyorum. Çünkü Global pazarda s805 var ve onda 64bit desteği yok.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Öyle düşünüp te kendi yaptığı işlemciyi yerlere gömecek kadar saf bir samasung yok ortada. Aksine kendi ürettiği işlemcinin 64 kilidini açsaydı snapdragonun kiden daha performanslı olup daha fazla rabet görecekti, niçin böyle bir şey yapıldı anlam verilmiyor.

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hani ekran kırılmasına karşı ayliyeten yapılan garanti var benim dediğim garanti bu

Bir de note 4 için garantiye ihtiyaç var mı yurtdışından alacam da onun için sordum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hani ekran kırılmasına karşı ayliyeten yapılan garanti var benim dediğim garanti bu

Bir de note 4 için garantiye ihtiyaç var mı yurtdışından alacam da onun için sordum
O garanti değil sizin bahsettiğiniz kasko, onu kasko firmaları ile görüşeceksiniz. Cepkask için ürün ve cepkask hizmet i aynı faturada geçmesi gerekiyor.