Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Herkeze selam arkadaşlar sbs m var 1 hafta yokum
yuh abi

Herkeze selam arkadaşlar sbs m var 1 hafta yokumyuh abi
![]()
Saol kardeşimKolay gelsin inşallah istediğin bir liseye gidersinben geçen sene girip 418 almıştım dershane haricinde test çözmemiştim sınav anı çok heyecanlı oluyor fazla takılma heyacanını sınav anında unutuyorsun zaten
![]()
Sana da kolay gelsin[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] Şimdiden başarılar.Sen yine iyisin .Benim iki hafta sonra YGS sınavım var.
![]()
What Thé ? Bu arada ismin sonunda 54 var sakaryada misin ?Seni bilmem ama benden bu kadar pes doğrusu peaceee
Rampapam dalalalala
Iiyayaapoyit eee stracth![]()
Sagopa Benim hayatım son bölümü biterken stratch falanWhat Thé ? Bu arada ismin sonunda 54 var sakaryada misin ?
Sagopa Kajmer - Benim hayatım şarkısının sözleriWhat Thé ? Bu arada ismin sonunda 54 var sakaryada misin ?
EvetWhat Thé ? Bu arada ismin sonunda 54 var sakaryada misin ?
Oo birader bende sen nerde oturuyorsun yaş kaç ?
Fatih mesleğin yanında bloklarda yaşım 17 sen ?Oo birader bende sen nerde oturuyorsun yaş kaç ?![]()
Ben 13Fatih mesleğin yanında bloklarda yaşım 17 sen ?
Aynen hocam ben kendimi üyecik yıllarımda tek sanıyordum mübarek kaç kişi varmışHerkes Sakaryalı gerçekten çok Sakaryalı var forumda veya öyle görünüyor.![]()
Çorum'da miydin ?Ben corumlu bulamadım bu forumda
Gobeller bi ses verin![]()
Ben Bayrampaşalı buldum sıkıntı yokBen corumlu bulamadım bu forumda
Gobeller bi ses verin![]()
Benimde kütüğüm Sakarya![]()
Ben Bayrampaşalı buldum sıkıntı yok![]()
İstanbul'dayim. İstanbul'da olanları sormicam çünkü semtimde oturan bile var forumdaÇorum'da miydin ?
İstanbul'dayim. İstanbul'da olanları sormicam çünkü semtimde oturan bile var forumdaBelki hemseri felan bulurum
![]()
Hayırlı olsun.Asus GTX750 Ti STRIX OC almış bulunuyorum, r7 265'i götürdüm servisin orda denedik kart bozuk çıktı iade kabul ettiler direk ve tüm çalışanalr 750 ti al 750 ti al diye tutturdular bende aldım eve geldim DVI'ı VGA'ya dönüştüren aparat çıkmadı şimdi öyle sap gibi kaldımkuzen gelirken alıcakmış birazdan hiç yoktan ondan yırttım [emoji14]
![]()
senin sınavın yok mu ya hala buralarda geziyosunHayırlı olsun.
Haklısınsenin sınavın yok mu ya hala buralarda geziyosunsınavı atlat sonra forumda sabahla
![]()