Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Burada memleket muhabbeti olmuş haberim yok. :D Severim memleket muhabbetlerini.

Var mı Balıkesir/Ayvalıklı? :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Asus GTX750 Ti STRIX OC almış bulunuyorum, r7 265'i götürdüm servisin orda denedik kart bozuk çıktı iade kabul ettiler direk ve tüm çalışanalr 750 ti al 750 ti al diye tutturdular bende aldım eve geldim DVI'ı VGA'ya dönüştüren aparat çıkmadı şimdi öyle sap gibi kaldım :D kuzen gelirken alıcakmış birazdan hiç yoktan ondan yırttım :P

224912_10206471123445695_482972248784002401_n.jpg

hayırlı olsun 0dB çok iddalı bir şey...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bazı kızlar mide bulandırıcı nasıl bir mide var bunlar da.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yarin nöbetçi olduğumu bildiğim halde Sakarya şiirini ezberlemem gerek. Bu hoca derse çağırır çünkü. Neden? Çünkü manyak.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Son deneme düşük çıkınca evde fight çıktı azımı açmama taktiğiyle kurtuldum :D

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bakarsın dışardan kişisel olarak çok temiz dersin, ojeler rujlar rimeller sürülmüş vb. ama temizlik sıfır tanıdıkça şaşarsın. Anlatılması zor belki yaşarsın bir gün. :D

Hayırdır ne olduda bu kadar atar? Buraya gelip neden bu tarz yazı yazıyorsun Amaç nedir tam olarak kimse kimseyi yargılayamaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bakarsın dışardan kişisel olarak çok temiz dersin, ojeler rujlar rimeller sürülmüş vb. ama temizlik sıfır tanıdıkça şaşarsın. Anlatılması zor belki yaşarsın bir gün. :D

Hayırdır ne olduda bu kadar atar? Buraya gelip neden bu tarz yazı yazıyorsun Amaç nedir tam olarak kimse kimseyi yargılayamaz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Konunun adı söyle rahatla yargılama falan yok isteyen istediğini yada düşündüğünü yazar kısaca:
HERKESIN HAYATINA KIMSE KARIŞAMAZ.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
.

Rahatsız oluyorsan görmezsin ;) cinsiyetinden şüphe duydum. ilgilendiren bir durum olmadığını sanıyorum ama çok alınmışsın gibi neyse.

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu tarz konulardan hoşlanmadığım için yazdım sana. Takmayacaktım ama saygı açısından karşındaki insan gelip buraya yazmak hoş olmadığını düşündüm ?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bu tarz konulardan hoşlanmadığım için yazdım sana. Takmayacaktım ama saygı açısından karşındaki insan gelip buraya yazmak hoş olmadığını düşündüm ?

Her gördüğünü içinde tutacaksın diye bir durum yok. Karşımdaki kişiye belki değer vermediğimden yazdım belki de çok yakınım değildir? Bunda bir durum yok genelleme yapmadım! Ayrıca “atarlı giderli” bir mesaj değil. Aksine senin sorgulama şeklin yanlış geldi biraz yazdığın şekillere atarlı mesaj diyoruz. Ben kolay kolay insan kırmam kusura bakma bu konuyu uzatıp tartışacak zamanım yok. Temizlik imandan gelir derler. Ben temiz olman insanları pek sevemiyorum yapım gereği.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
BBC de çok güzel belgesel vardı sonuna yetişebildik. :blushing:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kaçak 16gb sandisk micro sd'ye toshiba 32gb usb bellek te katıldı bunlar odanın içinde nereye kaçıyor?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
kaçak 16gb sandisk micro sd'ye toshiba 32gb usb bellek te katıldı bunlar odanın içinde nereye kaçıyor?

Basit işlevler için kullandığım Flash bellek kaybolmuştu, bir hafta aradım bulamadım o gün de ufak 4 yaşındaki yeğenim odaya girmiş karmaşa da almış meğerse. evlerine gittiğimde gördüm. ama usb de oyuncak gibi ayıcıklı olunca oyuncak sanmış çocuk. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Basit işlevler için kullandığım Flash bellek kaybolmuştu, bir hafta aradım bulamadım o gün de ufak 4 yaşındaki yeğenim odaya girmiş karmaşa da almış meğerse. evlerine gittiğimde gördüm. ama usb de oyuncak gibi ayıcıklı olunca oyuncak sanmış çocuk. :)

odama çocuk girmedi giremez de sd kartı gt-s5360'ın olağan odinli işkencesi için çıkartıp masaya koymuştum gece sabah yok 32gb usb diğer usbler ile dolaba koymuştum ordan hiç oldu ş..siz usb...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Devletiz verdiği %12 lik zam yerine %5 ver sonra nakit olarak verilen yol paralarını yemek kartına yükle ya Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyim kazandığımız 3 kuruşta bile gözlerinizi diliyorsunuz ya beddua bile edilmeye değmezsiniz .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hayırlı olsun 0dB çok iddalı bir şey...

Evet abi aynen öyle hatta idda yok ki gerçek :D fanlar hiç dönmüyor, mesela lol gibi oyunlarda da dönmüyor :D bir sınır vardı 65di sanırım 65'den sonra yavaş yavaş dönmeye başlayıp ısıtıyor.

Aldığım fps muazzam, BF4 1680x1050p High Grafiklerde Min 40, Ortalama 50, max 65.

Ne şanssız insanmışım ben 4 kart iade et 4düde problemli hiç performans alamıyordum kendi kendime soruyrdum yahu neden benim pc bu kadar dandik?

Şu yukarıya yazdığım fpsleri ben görememiştim :D 64 kişilik serverda alıyorum bu fpsleri bide az kişilik serverlarda aman diyorum :)

Yakın zamanda 4GB ram eklettiricem ondan sonra çok rahatlayacak bf4 için 6-7 ay sonrada yeni pc toplayacam bakalım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
En iyi fotoğraf editleme programı Facetune 0.25 kuruş yumulun :D ( google play)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...