Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
S.a

Halen modemin taksitini ödüyorum faturada 1 TL olarak. Nasıl değiştirmezler bende v2 talep etsem mi acaba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Masayı temizledim biraz Wireless adaptörün yeri hafif bir şekilde değişti temizlerken 16-18 Mbit olan internet 4mbit düştü bir den. Gel de şimdi ayarı ver :)

İnternet hızınızı eski haline getirmek için bu programı deneyin pişman kalmazsınız İnternetinizi kuvvetlendirir Auslogics BoostSpeed Premium Full 7.8.0.0

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İnternet hızınızı eski haline getirmek için bu programı deneyin pişman kalmazsınız İnternetinizi kuvvetlendirir Auslogics BoostSpeed Premium Full 7.8.0.0

Program gerektirecek bir durum yok sağ ol. Sadece wireless adaptörün yerini değiştirdim bundan dolayı sıkıntı yaptı.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Xperia m4 aqua reklamı gercekten guzel olmuş.

http://youtu.be/nWQ3E6gG4_E
Sarj yeri haric :) guzel telefon

Kasadan vazgeçmiyor sony yine aynı bilindik tasarım. Sağ ortada olan yuvarlak tuşu kaldırılsa veya farklı tasarım olsa daha iyi olacak gibi. Ama ben beğeniyorum Sony her şey de olduğu gibi telefon olarak da güzel.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kasadan vazgeçmiyor sony yine aynı bilindik tasarım. Sağ ortada olan yuvarlak tuşu kaldırılsa veya farklı tasarım olsa daha iyi olacak gibi. Ama ben beğeniyorum Sony her şey de olduğu gibi telefon olarak da güzel.
Benim için bu telefon ve z1 den sonrası güzel. Evet tasarım aynı. En azından başka seride başka tasarım yapılabilir ama bu da hoş. (Dock bağlantı yeri batırıyor)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hocam idda etsin dursunlar bana da superonline ye geçerken Modem bozukunca ücretsiz değişimi var filan dediler Modem mozuldu değişim yapamayiz diyorlar ilgili şikayet sitesine şikayeti bir oluşturdum aksam olmadan superonline tarafından aranarak evde iseniz Modem değişikliğini yapalım dediler...

anlamıyorlar sadece huawei hg253s var diyorlar değiştirmiyorlar bizim ayıcıkta pısırık değiştirtemedi...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[video=youtube;E9vDZeFi9jI]https://www.youtube.com/watch?v=E9vDZeFi9jI[/video]
Akşam akşam :D

maxresdefault.jpg

Bana bunu hatırlattı :D :D :D

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Pc yinin alt kısmını söküyorum son 2 vida kaldı vidalar dönüyor ama çıkmıyor :(

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
S.a

Halen modemin taksitini ödüyorum faturada 1 TL olarak. Nasıl değiştirmezler bende v2 talep etsem mi acaba

Masayı temizledim biraz Wireless adaptörün yeri hafif bir şekilde değişti temizlerken 16-18 Mbit olan internet 4mbit düştü bir den. Gel de şimdi ayarı ver :)
Superonline modemin paramı ödüyorsnz ? [emoji15]

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Evet kurulum ücreti almadılar 40 tl gibi bir fiyat her ay 1 tl ek geliyor faturaya.
Ücretsiz Modem kurulum ücretsiz aktivasyon ücretsiz kullanıyorum 3. Yılım 2 kere Modem değiştirdim herhangi bir bedel ödemedim. Hatta ödenmediğine dair reklam filmi vardı geçen ay yayınlandı sözleşmenizi bir okuyun.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkalar bir telefonda çift instagram hesabını aktif olarak nasıl kullanabilirim root olmadan.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gt-s5360'ı birdaha düşürdüm ve hala tek parça...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yarından itibaren gece 12'den önce uyuyacağım.YGS'ye kadar uyku düzenini halletmem gerek.

Reaksiyon puanı
7
S.a

16-18 mbit'lere wireless ile mi ulaşıyorsunuz :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ücretsiz Modem kurulum ücretsiz aktivasyon ücretsiz kullanıyorum 3. Yılım 2 kere Modem değiştirdim herhangi bir bedel ödemedim. Hatta ödenmediğine dair reklam filmi vardı geçen ay yayınlandı sözleşmenizi bir okuyun.

Hocam Aktivasyon ücreti almadılar sadece modem parası adı ile faturaya ek yaptılar. ayda 1 tl olarak ödüyorum henüz modem değişimi vs. yapmadım bir sorun olsa değişim yapalır herhalde ücretsiz olarak.

WHO▫іѕ▫тнє▫KING;3588769 dedi ki:
16-18 mbit'lere wireless ile mi ulaşıyorsunuz :)

Evet. :)

Reaksiyon puanı
7
Hocam Aktivasyon ücreti almadılar sadece modem parası adı ile faturaya ek yaptılar. ayda 1 tl olarak ödüyorum henüz modem değişimi vs. yapmadım bir sorun olsa değişim yapalır herhalde ücretsiz olarak.

Evet. :)

ben çağın gerisinde kalmışım arkadaş hattımdamı problem vardır nedir hala 2mbit lerde sürünüyorum

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Ttnet upload hız sınırlamasını 6 ay içinde kaldırıyormuş.
Kaynak : webtekno
MWC ile gaza geldiler galiba.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sandisk 16gb micro sd kartı kaybettim yok olbu bücür evin içinde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...