Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Büyük ihtimal ülkelere yapılan sevkiyatı not alıyorlar ve her çeyrek raporlarını açıklıyorlar.

G3, satış rakamlarıyla LG'nin yüzünü güldürdü. LG yazılıma donanımdan daha çok önem verdiğinden beri satış rakamları iyileşti.

G3, en çok satan LG cihazı.
Yanlış hatırlamıyorsam yaz sonu 10 milyon satış rakamını geçmişti.
Ben şuanki durumu merak ettim. Telefonlar ne kadar sattı diye.Sanırım yoktur hiçbir yerde.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Vatandasa acidim yahu :)

q4doZW.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bu da bizimki
8layGW.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İndirme hızı da 1.5 Mb/s nd mutluyum ya ama paket 16 Gb

Bu zavvalı da sessizce yeni bir şarj kablosu alınmasını bekliyor :( :(
DlYvLm

Forum saati yanlış nasil düzeltirim

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yemekten sonra her akşam üstü uykunun bastırmasın dan sıkıldım artık. [emoji18]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gt-s5360 namı diğer galaxy young az önce kafa üstü 1-1.5metreden yere fayansa serbest düşüş yaptı kendi bir yana pili bir yana kapağı bir yana gitti sonuç tek parça be ... telefon dark evopad 3g m7220'nin yanına gitsene...
Foto%C4%9Fraf-0015.jpg

...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[video=youtube;E9vDZeFi9jI]https://www.youtube.com/watch?v=E9vDZeFi9jI[/video]
Akşam akşam :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
gt-s5360 namı diğer galaxy young az önce kafa üstü 1-1.5metreden yere fayansa serbest düşüş yaptı kendi bir yana pili bir yana kapağı bir yana gitti sonuç tek parça be ... telefon dark evopad 3g m7220'nin yanına gitsene...
Foto%C4%9Fraf-0015.jpg

...
Düşmesi iyidir hocam . Drop test olmuş o zaman :)

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O değil de s6 da hafiza karti olayina şaşırdım.
Bence m9 kavisli olmasa ve sanal tuş kullanmasa direk tercih edilir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
çocuğun içine mr.bean kaçmış...
Mr-Bean-mr--bean-166155_598_328.jpg

[video=youtube;aFgLrWiNHFc]https://www.youtube.com/watch?v=aFgLrWiNHFc[/video]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Desteklemiyormus. Batarya da cikmiyor diye okudum. Sdn anasayfada var bi bak istersen.
Bence kötü bir tercih olmuş.Pilin açılması her zaman iyi bir şey benim fikrimce.Hafıza kartını da desteklemeli. Bunu kriter olarak gören çok insan tanıyorum.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bence kötü bir tercih olmuş.Pilin açılması her zaman iyi bir şey benim fikrimce.Hafıza kartını da desteklemeli. Bunu kriter olarak gören çok insan tanıyorum.
Hic bir zaman herşeyiyle mükemmel bir telefon goremicez sanırım. Yada görmek istemicez.

Arka kapak açılsa telefon düşerse dağılır diyoruz. Acilmasa batarya nasi cikicak.
Batarya yuksek kapasite olsa büyüdüğü için tel buyiycek büyük tel olmaz. Küçük olsa batarya kapasitesi düşüyor yine olmaz.
Ekran 2k olsa çok abartı batarya dayanmaz grafik birimi kaldiramaz 1080p olsa ekran kalitesi kotu daha iyi olabilirdi
Yazılım ozellesirse çok dolu telefon kasiyor güncelleme çok geç geliyor saf android olsa bomboş telefon.
Tasarim ayni olsa sıktı deriz değiştirince oradan buradan çaldı deriz. Telefon lan bu ne kadar farklı olabilir :D
Hoparlör arkada olsa masanın üstünde ses çıkmıyor deriz. Bunu düzeltmek için kamera çıkıntılı yapılırsa bu sefer kamera niye çıkıntılı cebe takiliyo masada yamuk duruyor deriz. Hoparlör alta alınsa oyun oynarken elimizle kapanıyor deriz.

Daha aklıma gelirse yazarım :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hic bir zaman herşeyiyle mükemmel bir telefon goremicez sanırım. Yada görmek istemicez.

Arka kapak açılsa telefon düşerse dağılır diyoruz. Acilmasa batarya nasi cikicak.
Batarya yuksek kapasite olsa büyüdüğü için tel buyiycek büyük tel olmaz. Küçük olsa batarya kapasitesi düşüyor yine olmaz.
Ekran 2k olsa çok abartı batarya dayanmaz grafik birimi kaldiramaz 1080p olsa ekran kalitesi kotu daha iyi olabilirdi
Yazılım ozellesirse çok dolu telefon kasiyor güncelleme çok geç geliyor saf android olsa bomboş telefon.
Tasarim ayni olsa sıktı deriz değiştirince oradan buradan çaldı deriz. Telefon lan bu ne kadar farklı olabilir :D
Hoparlör arkada olsa masanın üstünde ses çıkmıyor deriz. Bunu düzeltmek için kamera çıkıntılı yapılırsa bu sefer kamera niye çıkıntılı cebe takiliyo masada yamuk duruyor deriz. Hoparlör alta alınsa oyun oynarken elimizle kapanıyor deriz.

Daha aklıma gelirse yazarım :D
Valla bu yazının üzerine fazla bir şey söyleyemem.Biz insanlar bir şeyi kolay kolay beğenmez veya daha fazlasını ister.Heralde doğamızda var.Herkes kendince bir yorum yapıyor teknoloji hakkında. Bu öznel de olabiliyor nesnel de. İşte bahsettiğim arka kapak olayıda bu. Bilirsiniz biz Türkler bir sorun oldu mu kökten çözmek isteriz. Bilgisayar televizyonun fişini çekeriz bir durum olduğunda. Cel telefonu takılsa pili çıkarırız. Pil çıkmıyorsa ayvayı yedin.Telefon takıldı kaldı. :D

Uzun lafın kısası dediğin gibi kusursuz bir teknolojiyi bulamayacağız.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
+ gözünün üstünde kaşı var hala bana sınavda gereken cevapları telepati ile verebilen tel yok...
derler...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İnsan oğluyuz işte nankörlük ister istemez oluyor. Eski telefonları hatırlamaya çalışın nokia 6600 gibi ne çok istemiştim ama alamadım şuan kullandıklarımızın ile arasındaki farka bakın şükür edin :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ch@t527'im hala duruyor imei'si uçtu qwerty klavyenin çerçevesi yerinden çıktı ama hala faal radyo,mp3 çalar olarak 7/24 hizmette ve birazda kamera gt-s5360 meşgul dark evopad 3g m7220 mort olunca...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Youtube adam gibi güncelleme yapmamış yine. Neden şu arka planda oynatma olayını eklemiyor anlamıyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Youtube adam gibi güncelleme yapmamış yine. Neden şu arka planda oynatma olayını eklemiyor anlamıyorum.

benim micro usb'ni lehimlememi bekleyen dark evopad 3g m7220 chrome ile açınca arka planda oynata biliyordu chrome ayarında ayarı vardı galiba pili bittiği için bakamıyorum o hg253s'i adam eden tabletimdi...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
benim micro usb'ni lehimlememi bekleyen dark evopad 3g m7220 chrome ile açınca arka planda oynata biliyordu chrome ayarında ayarı vardı galiba pili bittiği için bakamıyorum o hg253s'i adam eden tabletimdi...
Yok Chrome da kesiyor hocam.

Hg253 sorunu neydi?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yok Chrome da kesiyor hocam.

Hg253 sorunu neydi?

çöp olması wifi bayılıyor hızı düşüyor ya modem bozuk yada modemi yöneten ayıcık modemi bozuyor superonline'dan gelen eleman düzeltiyor modemi resetleyerek bu ayıcık bozuyor sanki uzaktan erişimi kapattı ve root şifresini değiştirdi...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
çöp olması wifi bayılıyor hızı düşüyor ya modem bozuk yada modemi yöneten ayıcık modemi bozuyor superonline'dan gelen eleman düzeltiyor modemi resetleyerek bu ayıcık bozuyor sanki uzaktan erişimi kapattı ve root şifresini değiştirdi...
Sorunlu devresi olabilir. Hiç sorun yaşamadım şuan umarım problem çıkmaz. Yazılım güncelleme gibi bir destek olsaydı iyidi aslında.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Sorunlu devresi olabilir. Hiç sorun yaşamadım şuan umarım problem çıkmaz. Yazılım güncelleme gibi bir destek olsaydı iyidi aslında.

superonline'da şaşkınlar modemin sağlam olduğunu idda ediyor gelen eleman modemi sıfırlıyor düzgün diyor bu modemin v2 versiyonu var onu bilmiyorlar...
modem bozuk bence.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
superonline'da şaşkınlar modemin sağlam olduğunu idda ediyor gelen eleman modemi sıfırlıyor düzgün diyor bu modemin v2 versiyonu var onu bilmiyorlar...
modem bozuk bence.
Evet bozulmuş olabilir. v2 versiyonunu bilmiyordum v2 isterdim bunu almazdım.

İyi geceler... zzZ

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
modem bozuk bence.
Hocam idda etsin dursunlar bana da superonline ye geçerken Modem bozukunca ücretsiz değişimi var filan dediler Modem mozuldu değişim yapamayiz diyorlar ilgili şikayet sitesine şikayeti bir oluşturdum aksam olmadan superonline tarafından aranarak evde iseniz Modem değişikliğini yapalım dediler...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Hocam idda etsin dursunlar bana da superonline ye geçerken Modem bozukunca ücretsiz değişimi var filan dediler Modem mozuldu değişim yapamayiz diyorlar ilgili şikayet sitesine şikayeti bir oluşturdum aksam olmadan superonline tarafından aranarak evde iseniz Modem değişikliğini yapalım dediler...

S.a

Halen modemin taksitini ödüyorum faturada 1 TL olarak. Nasıl değiştirmezler bende v2 talep etsem mi acaba

Masayı temizledim biraz Wireless adaptörün yeri hafif bir şekilde değişti temizlerken 16-18 Mbit olan internet 4mbit düştü bir den. Gel de şimdi ayarı ver :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...