LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yok G2'nin büyüklüğünden alışkınım zaten :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone 6 plus tabi kide daha iyidir bunda şüphe yok ama bana lg g2 mi iphone 6 plus mı derseniz G2 mi vermem ona , ha alırım satarım LG G4 gelince alırım o ayrı tabiki :)

G2'den alışkınım ya sorun olmaz. Mesele İOS. Jaılbreak falan diyolar da yapacağımı sanmıyorum. Pişman olmaktan korkuyorum

kararsızım :/

Teşekkür ederim yorumun için :)
İphone 6 plus tabi kide daha iyidir bunda şüphe yok ama bana lg g2 mi iphone 6 plus mı derseniz G2 mi vermem ona , ha alırım satarım LG G4 gelince alırım o ayrı tabiki :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
şunu demek istiyorum bende 16 gb lik g2 var şimdi bu hani 16 gb lik diyoda 10 gb olarak gözüküyo ya hafızası rootlarsam g2 yi onu 10 değide 16 gb olarak yapabilirmiyim yani açabilirmiyim hafızasını ve açabilirsem hangi programla yapabilirim

16 değilde 14 felan iste ne bileyim ben ne kadar kapladığını :D yani yapılabiliyormu mümkünmü :D

Telefonun sana sunduğu hafıza 10 ila 13 arası olur.

CM12 kur boyutu çok düşüktür öyle dene eğer olmazsa yapıcak bişi yok onu değiştiremezsin.

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 yanında çıkan kulaklığın ses açma ve kısma tşları müzik dinlerken çalışmıyor (arama cevaplama ve sonlandırmayı deneyemedim daha micro sim mevcut değil.)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar lollipop gelince 20c 20f falan hepsi ayni yazilim ozelliklerine ve stabillige sahip olur degil mi??

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar lollipop gelince 20c 20f falan hepsi ayni yazilim ozelliklerine ve stabillige sahip olur degil mi??
Sorununu anlamadım :D ama lolipop u alınca şu ana kadarki tüm güncelleştirmeleri alcak yani almanya bizden sonra 3 5 güncelleme aldı diyelim 5 gelince onlarıda almış oluruz LG Türkiye pek çalışkan değil napalım :D tabi ben en çok hangi ülke alırsa onu yüklerim.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim telefon wifiyr yavas baglaniyor bazen kopuyor hatta.Bu sorun sadece bende mi var ? Ve guncelemmeyle duzelir mi ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Benim telefon wifiyr yavas baglaniyor bazen kopuyor hatta.Bu sorun sadece bende mi var ? Ve guncelemmeyle duzelir mi ?
Bende böyle bir problem yok yazilimda sorun varsa hard resetle duzelir zaten guncellemeyle alakasi yok eger olmazsa donanmda hata vardr garantiye gonderirsiniz.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45

Her ROM aynı stabilliği vermez diye düşünüyorum. TWN 20c yüklü bende stock rom. Arama geldiğinde ekran 2-3 saniye sonra geliyor. Almanya romunun son versiyonunda bu yok mesela. Yani değişebilir.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende böyle bir problem yok yazilimda sorun varsa hard resetle duzelir zaten guncellemeyle alakasi yok eger olmazsa donanmda hata vardr garantiye gonderirsiniz.
Dedigim gibi bazen abimin ve annemin telefonuda.baglanmiyor modem sorunlu olabilir mi ? Ve hard resete zararli diyenlerde var yok oyunlar bile acilmiyor diyenler falan.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Herkeste oluyorsa problem modemdedir her probleme hard reset atmayın zararlı değil ama gereksiz stock romu kurun

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hic bir bilgim.yok stock rom hakkinda biraz aciklar misin ? Garanti falan bozarmi?

Senin kurmana gerek yok senin problemin modemle alakalı olmalı. Stock rom dediğimiz orjinal rom zaten garanti bozulmaz forumda kitkat yükleme rehberinden öğrenebilirsiniz.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sagol :) wifi ayarlarinda wifiyi kullanirken batarya kullanimini en aza indir seçeneği isaretli acaba o wifi hizini etkiler mi ?

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Gece telefonun sarji %6 falan gidiyor sabaha kadar.Normal degil gibi geldi.Ilk 2 hafta boyle değildi

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumda yeniyim de. Bir sorum olacaktı. Şu an Lg G2 kullanıyorum memnunum.
Bi akrabamız Dubai'ye gidicek bende iPhone 6 Plus istiyorum. Aslında ihtiyacım oldugundan da değil de içimde hep bi Apple Fanlığı vardır :cool:

Sizce ne yapmalıyım ?
ios androidden çok daha stabildir. Tertemiz işletim sistemi. Android gibi 1-1.5 gb ram sömürmüyor. Apple ayrı bir dünya yani ama hep aynı arayüz sıkabilir insanı.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
F320 ROM'unu atsak sıkıntı olur mu acaba kart desteği falan da var ya F320'de hafıza ilgili problem çıkartmaz umarım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Gece telefonun sarji %6 falan gidiyor sabaha kadar.Normal degil gibi geldi.Ilk 2 hafta boyle değildi

Normal değil 1 senedir g2 kullanıyorum en fazla 99 a düşmüştür arka planda çalışan uygulamaları kapatın pilde de sıkıntı olabilir romda da bilemicem.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Normal değil 1 senedir g2 kullanıyorum en fazla 99 a düşmüştür arka planda çalışan uygulamaları kapatın pilde de sıkıntı olabilir romda da bilemicem.
Ya 100 de biraktim mi sabah yine 100 oluyor.Ama gece yataga girdigim zaman sarj 60 falan oluyo 2~3 saat ekrani kapatmadan whatsapp face instagram falan geziniyorum bazen oyun oynuyorum 40 a dusuyor.Sabah kalktigimda 35~37 falan oluyor.Ama gece hic kullanmadan uyudugum zaman sarj 1 bile dusmuyor.Kullanimla alakasi olabilir mi ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yarm saattir telefonla internetteym hala %100
ej6iv4q.jpg

M5H25vu.jpg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
E o zaman sıkıntı ne diğer cihazlardan haberin yok sanırım :D

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g3 romunda kaldım.... normal web upgrade test dediğimde kırmızı şerit doluyor mobile support tool açlıyor.. ve öylece kalıyor herseyi tamı tamına yaptıgım halde... bana yardım edicek olan var mı?