G2 twrp telefon açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar play storedan twrp manager indirdim twrp install yaptım yes yes sonra telefon açılmadı ekrana hiçbir şey gelmiyor pc ye bağlayınca sürücü biçimlendir diye sürekli hata veriyor, sürücü korumalı falan diyor acayip dosya isimleri çıkıyor. pc ye bağlıyken güç tuşuna basılı tutunca kırmızı led yanıp sönüyor. bağlı degılken ekrana hiçbir şey gelmiyor siyah ekran kalıyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dostum kafana göre twrp yükleyemezsin yüklemeden G2 kullanıcılar klübüne sorabilirdin neyse forumdaki kitkat yükleme rehberinden stock rom kur geçmiş olsn

kaee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum kafana göre twrp yükleyemezsin yüklemeden G2 kullanıcılar klübüne sorabilirdin neyse forumdaki kitkat yükleme rehberinden stock rom kur geçmiş olsn
telefona lg logosu falan hiçbirşey gelmiyor, download mode a girmiyor, hard reset falan hiçbiri olmuyor. flashtool dan denedım telefonu görmüyor, aygıt yöneticisinde qhsusb_bulk dye gözüküyor telefon :S

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dostm telefon hard brick olms o zmn ya garantiye vercen yada xda çözümleri var ama denemedm tot yöntemiyle kurtarmayı dene