HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 3 gün oldu kullanmaya başlayalı herşeyi mükemmel yalnız şebeke sorunlu gibi eve geldgmde herkesn şebeke full iken benm bir en fazla iki diş çekiyo evde konuşurken ses gdyo bazn dışardayken sorun yok sizce ne yapmalym

oselim1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şebeke sorunu yaşayan varmı dışardayken hiç bi sorun yok ama evde herkesn türksel hattı full çekerken benm 1 en fazla iki diş çekyo ses gidip gelyo telfon 3 günlük napmalıyım sizce

mtunc52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rootlanınca neler yapılabiliyor merak edenler için bazı önemli şeyler,
1-Harman/Kardon ses kalitesinde fark yaratıyor
2-Power tuşunu hiç kullanmadan xtended ayarlardan ince ayar yaparak home tuşuna basılı tutunca kilitlenebiliyor ve böylece parmağı yukarıya götürmekte zorlananlar için büyük bir kolaylık oluyor ayrıca power tuşuda yıpranmıyor.
3-Navbar küçültülebiliyor ve ekranda daha çok yer açılıyor.Navbar teması değiştirilebiliyor.
4-Adaway yüklenip programlara gömülü olan tüm gıcık eden reklamlar kaldırılabiliyor.
5-Samsunglardaki kullanışlı başlık paneli eklenebiliyor ve istenilen ayarlara çok çabuk erişiliyor
6-Bataryda yüzde kısmı batarya ikonunun içinde görüntülenebiliyor.İkonda bir çok tema seçeneği eklenebiliyor.
Stabiliteden ödün verilmiyor,hatta dahada hızlanabiliyor....Ve daha bir çok şeyler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar,
Aramalarda karşı taraf telefonu açınca titret özeliği ile ilgili bir ayar bulamadım. Böyle bir ayar ve android uygulama bilen varsa ve yardımcı olursa memnun olurum.

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
Aramalarda karşı taraf telefonu açınca titret özeliği ile ilgili bir ayar bulamadım. Böyle bir ayar ve android uygulama bilen varsa ve yardımcı olursa memnun olurum.

Arama kismina girip secenekleri kurcalarsan oradaydi

volkan_shen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M8'e ANDROID LOLLIPOP ne zaman geliyor? Bilgisi olan var mı bu konuda?

volkan_shen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtube da bir inceleme videosu izledim lollipop ile ilgili yeni güncelleme iyi olacak gibi. Umarım söylediğiniz tarihte kavuşuruz 😊

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar 3g internet kesinti sorununa kalıcı bi çözüm bulan var mı. Bu problem telefondan soğuttu beni. Ne turkcell nede htc bi çözüm bulamadi. Nereye kadar gidecek böyle .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar. 1 hafta önce m8 cihazimi arkasi fayansa paralel sekilde düsürdüm. Bu olaydan hemen sonra telefonum internete girerken ve video cekerken isinmaya basladi. Daha once bu olayi yasayan var mi acaba. Ne yapmami onerirsiniz. Sorun ne olabilir. Garantiye gondermelimiyim. Tesekkur ederim cevaplariniz icin.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhaba arkadaslar. 1 hafta önce m8 cihazimi arkasi fayansa paralel sekilde düsürdüm. Bu olaydan hemen sonra telefonum internete girerken ve video cekerken isinmaya basladi. Daha once bu olayi yasayan var mi acaba. Ne yapmami onerirsiniz. Sorun ne olabilir. Garantiye gondermelimiyim. Tesekkur ederim cevaplariniz icin.
Ciddi bir sorun olabilir. Bence hemen göndermelisin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha 1. Ayini doldurmadan garantiye gondermek cok canimi sikacak :(

haktansafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben de m8 sahibi olmak istiyorum fakat hafiza konusunda cok emin olamiyorum. Ulkemizde 32GB versiyonu malesef bulunmadigi icin 16GB olanini almak zorundayim. Uygulamalari sd karta tasimak mumkun mudur hafiza ile ilgili bir problem yasayan oldu mu yardiminiz icin simdiden tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dot wiew kılıf alıcam m8 gold edition var ne renk kılıf alsam uygun olur??

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar 3g internet kesinti sorununa kalıcı bi çözüm bulan var mı. Bu problem telefondan soğuttu beni. Ne turkcell nede htc bi çözüm bulamadi. Nereye kadar gidecek böyle .
Sorun Turkcellde dostum aynı sorun bende de mevcut

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba ben de m8 sahibi olmak istiyorum fakat hafiza konusunda cok emin olamiyorum. Ulkemizde 32GB versiyonu malesef bulunmadigi icin 16GB olanini almak zorundayim. Uygulamalari sd karta tasimak mumkun mudur hafiza ile ilgili bir problem yasayan oldu mu yardiminiz icin simdiden tesekkurler
Valla ben yanında Samsung 64 GB sd kart ile birlikte aldım telefon hafızası 3-4 büyük oyun yüklediğinde hemen doluyor android lollipop gelsin root atacağım tele Link2SD programını kullanarak hafıza kartına kuracağım oyunları

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bu KVK'dan çektiğimi hiç kimseden çekmedim telefonu güç butonu sallanıyor diye garantiye verdim 20 günde yaptılar üst hoparlörü bozmuşlar tekrar yolladım halen bekliyorum telefonu aldım alalı telefon gün yüzü görmüyor
z2J8JO.png

6lygyE.png

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar bu KVK'dan çektiğimi hiç kimseden çekmedim telefonu güç butonu sallanıyor diye garantiye verdim 20 günde yaptılar üst hoparlörü bozmuşlar tekrar yolladım halen bekliyorum telefonu aldım alalı telefon gün yüzü görmüyor
z2J8JO.png

6lygyE.png
Valla geçmiş olsun dostum. Burası Türkiye..

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
ya yemin ediyorum nerdeyse 1 aydır telefon kullanmıyorum ya
Seni çok iyi anlıyorum. Aynısını kırmızı m8 varken ben yaşamıştım. 1 ay oldu sorun yok diye geri gönderdiler. Halbuki ekranda stuck pixel vardı.. En sonunda sattım bende telefonu üstüne para ekleyip ist bilişimden parelel ithalat aldım en azından asia sürümü. Hiçbir sorun çıkmadı daha cihazda kaç aydır kullanıyorum.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Seni çok iyi anlıyorum. Aynısını kırmızı m8 varken ben yaşamıştım. 1 ay oldu sorun yok diye geri gönderdiler. Halbuki ekranda stuck pixel vardı.. En sonunda sattım bende telefonu üstüne para ekleyip ist bilişimden parelel ithalat aldım en azından asia sürümü. Hiçbir sorun çıkmadı daha cihazda kaç aydır kullanıyorum.
801ac versiyonu değil mi

samcro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar. Telefonumda az biraz isinma hissediyorun garantiye gondermeyi dusunuyorum ama acaba kasa acikligi, zorlama vs. gibi kalici izler kalir ustunde seklinde endiselerim var. Sizin fikrinizi alabilirmiyim.tesekkurler.

tenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bişey sorcam lg g2 mi yoksa htc one e8 mi

samcro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one e8 mi yok lg g2 mi

one M8

Mesajda modeli belirtmeyi unutmusum arkadaslar. Duzenleme panelide etkin degildi. Mesaji yeniden yaziyorum. Merhaba arkadaslar. One m8 Telefonumda az biraz isinma hissediyorum. Oyle cok yakici bi sicaklik degil ama yinede daha yeni alinan telefon olunca rahatsiz oldum garantiye gondermeyi dusunuyorum ama acaba kasa acikligi, zorlama vs. gibi kalici izler kalir ustunde seklinde endiselerim var. Sizin fikrinizi alabilirmiyim.tesekkurler.

tenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mm kardeş ben htc one e8 mi lg g2 mi dedim sen m8 diyosun :wink: