LG G3 Kullanıcıları Kulübü

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Hard reset nasil atilir arkadaslar telefondaki dosyalar gidiyor mu ve bunlari nasil yedekleriz atanlar biraz bilgi verirlerse daha iyi olur android 5 e yukselince bize lazim olacagi icin soruyorum bilgi verenlere tesekkurler

gurhan36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,
Daha önce fark eden yada kullanan oldu mu bilmiyorum. Gurup mesajı göndermek istediğimde rehberden ayarladığım 10 kişi mesela onlara ait email adresleriyle beraber 23 kişi diyor ancak grupta 10 kişi var bu durumu nasıl düzeltebilirim.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün itibariyle 20F güncellemesi geldi. Şebeke problemi yaşıyordum şimdilik düzelmiş gibi. Onun dışında batarya performansı da biraz daha iyi geldi. Ve ara yüzde de küçük bi hızlanma var. Cihaz Almanya Vodafone cihazı.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarjım adeta ediyor yahu.bu 2. şarj edişim.kaç şarjda kendine gelir acaba.içime dert oldu valla

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sea sürümüneggüncelleme geldi indirip kurdum hard reset attım cok güzel

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evet bende bugün indirdim sea olanlar çok heralde diğer forumlarda bayram var geldi bize de diye 😂😂 bu arada hard reset nasıl yapılıyor söylerseniz bende yapayım.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet bende bugün indirdim sea olanlar çok heralde diğer forumlarda bayram var geldi bize de diye 😂😂 bu arada hard reset nasıl yapılıyor söylerseniz bende yapayım.
Telefonu kapat ses kısma ve açma basılı tut lg logo görünce kısma tuşuna basılı haldeyken güç tuşundaki parmağı çek bir daha bas gelen sayfada ses kısma açma tuşlarıyla yes'i seç sonraki sayfaya da yes de format başlıyor..

Mr Coder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kullanıyorum g3 ama tek sıkıntısı ön kamerası,kamerada bi bulanıklık var çözemedim hala bunun dışınta telefon 10/10

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
bende kullanıyorum g3 ama tek sıkıntısı ön kamerası,kamerada bi bulanıklık var çözemedim hala bunun dışınta telefon 10/10
Hocam o selfi icin yüz güzelleştirici gibi birşey hemen altta oranını düşürürsen bulanıklık azalır ama asla tam olarak gitmiylor.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Telefonu kapat ses kısma ve açma basılı tut lg logo görünce kısma tuşuna basılı haldeyken güç tuşundaki parmağı çek bir daha bas gelen sayfada ses kısma açma tuşlarıyla yes'i seç sonraki sayfaya da yes de format başlıyor..

Peki yedekleme nasil oluyor

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Saolasın xtrader. Hard resetsiz telefon geberiyodu. Hard reset atınca güzel oldu. Baştan herşeyi yüklemek çok zoruma gitti doğrusu. Bu arada lolipop konusunda yorumum güzel bir sistem, hızlı, şarj uzun gidiyor benim normal denebilir. Gel gelelim ben bu sisteme bir türlü alışamadım. Çünkü uygulamalar lolipopa göre ayarlanmamış. Mesala kitkattaki chrome ne güzel di öyle. Bu lolipop chrome da lan sekme kapatamıyorum ne uyuz. Hele çoğu uygulamada geri tuşu olan bölge siyahlaşmıyor mu ?(Twitter gibi) ben beyaz yaptım ama inadına çoğu uygulamada siyah oluyor yok mu bunun bir çaresi arkadaşlar

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ayarlar/yedekle-sıfırla/Lg backup hizmeti/yedekleme ve geri yükleme/yedekle/(varsa sd kartı seç)/ileri deyip gelen sayfada öğeleri seç/ileri de bitti.. aynı yerden kurduktan sonra geri yükle telefonun eski halini alsın.

Peki hard resetden snra yedekleme silinir mi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Klavyesi kasıp da yazı yazamayan varsa (benim gibi) Ayarlar-> Genel -> Uygulamalar ->Hepsi -> LG Klavye -> Verileri Temizle yaparak klavyeyi sıfırlayıp sorunu çözebilir. Tüm klavye ayarlarınız sıfırlanacak ama kasmasından iyidir.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Klavyesi kasıp da yazı yazamayan varsa (benim gibi) Ayarlar-> Genel -> Uygulamalar ->Hepsi -> LG Klavye -> Verileri Temizle yaparak klavyeyi sıfırlayıp sorunu çözebilir. Tüm klavye ayarlarınız sıfırlanacak ama kasmasından iyidir.
Ya kardeş bazı uygulamalar da mesala yazı yazıcam klavye çıktığı zaman alt taraf siyahlaşıyor yok mu çaresi beyaz kalsın hep.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kilit ekranına kendi uygulamalarından bildirim geldiğinde basınca uygulamanın içine giriyor ama whatsapp face gibi dışarıdan yüklenen uygulama bildirimlerine kilit ekranında iken basınca uygulamaya bağlamıyor sizi direkt kilit ekranını açacak ve ana ekrandan bakacaksınız gelen bildirime bu can sıkıcı floatify kullanıyordum kitkatta şimdi gelen bildirimleri tek tek kilit ekranına gelmesin diye manuel ayarlamam gerek bu bildirim olayı çok can sıkıcı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba
Ben 5.0 kurmadan once pc suite ile yedekleme yapmıştım. Ancak 5.0 i kurduktan sonra onceki yedeklerimi geri yukleyemiyorum. Pc suite de 5.0 ve üzeri yuklu cihazlarda yedekleme ve geri yükleme sorunu yasanmaktadir diye mesaj cikiyor. Butun bilgilerim yedekleme dosyasinda kaldi. Pc suite de bu geri yükleme sorununu yasayan varmi acaba?

e_seymen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.0 a nasıl yükseltiyoruz açıklama yapabilir misiniz ?

hatipoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabahtan beri güncelleme ile uğraşıyorum epey problem yaşadım. Şöyle ki:

1. Kitkat 4.4.2 olan telefona PC Suitte güncelleme var diyor, sorunsuz güncelliyor. Sonra PC Suite diyor ki, versiyon D85520B-NONE, bunu V20B - L yapacağım. Güncelleme başlıyor 2 aşamalı bir yükseltme, daha ilk aşamada boot loopa giriyor telefon, sürekli LG açılış logosu dönüp duruyor, güncelleme bitse de telefon açılmıyor. PC Suite arayüzünden yükseltme hataları seçeneği ile kurtarma yaparsanız ilk 5.0 haline geri dönüyor.

2. LG Mobile support ile denediğinizde ilk 5.0 güncellemesini tekrar kuruyor, üzerine ikinci yükseltmeyi yaparken yine boot loopa giriyor telefon. LG Mobile support sonra tekrar başa dönüyor, ilk 5.0 güncellemesini kuruyor... bu döngü sürekli devam ediyor.

Yani sonuç olarak 20B - L yi kuramadım. Telefon şu an bahsi geçen 20B-sea gözüküyor, OTA'dan baktığımda güncelleme yok ama PC Suite / LG Mobile support güncelleme var diyor. Ama güncellerse telefon açılmıyor.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Alt taraf ne? Sanal tuşlar mı?
Evet kardeş orası siyah oluyor. Kitkatdayken hep beyazdı oralar. Hiç beğenmedim lolipopu arayüz ile çok sıkıntılar var Bu hatalar da görülmeyecek şeyler değil hani nasıl atlıyorlar hayret. Bide telefon açılırken daha geç açılıyor gibi sende de var mı?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Evet kardeş orası siyah oluyor. Kitkatdayken hep beyazdı oralar. Hiç beğenmedim lolipopu arayüz ile çok sıkıntılar var Bu hatalar da görülmeyecek şeyler değil hani nasıl atlıyorlar hayret. Bide telefon açılırken daha geç açılıyor gibi sende de var mı?
Aynen bendede öyle hem daha geç açılıyor hemde sanal tuşlar chrome gibi uygulamalarda siyah oluyor artık ben kurcaladım ama bulamadım [emoji53]

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aynen bendede öyle hem daha geç açılıyor hemde sanal tuşlar chrome gibi uygulamalarda siyah oluyor artık ben kurcaladım ama bulamadım [emoji53]
Geçenler de bize hep stabillik şarj falan filan söylüyorlar. Ben böyle şeylerin olduğunu bilseydim geçmezdim. Kitkat daha estetik. Hayır uygulama yapımcıları da ayarlamamış daha lolipopa göre mesala instagram bildirim çubuğu siyah oluyor halbuki mavi olması gerek yapmamışlar. Ama mesala twitter girince bildirim çubuğu mavi lakin alt taraf sanal tuşlar siyah oluyor abuk subuk biri varsa biri eksik. Geçmeyenlere söylüyorum biraz beklemelisiniz bence hiç güzel değil biraz eksiği var.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Geçenler de bize hep stabillik şarj falan filan söylüyorlar. Ben böyle şeylerin olduğunu bilseydim geçmezdim. Kitkat daha estetik. Hayır uygulama yapımcıları da ayarlamamış daha lolipopa göre mesala instagram bildirim çubuğu siyah oluyor halbuki mavi olması gerek yapmamışlar. Ama mesala twitter girince bildirim çubuğu mavi lakin alt taraf sanal tuşlar siyah oluyor abuk subuk biri varsa biri eksik. Geçmeyenlere söylüyorum biraz beklemelisiniz bence hiç güzel değil biraz eksiği var.
Şuan herkes kitkat da zamanla uygulamalar optimize olur ama bence guncellemek iyi oldu çünkü oyunlarda ve arayüzde akıcılık cidden artmış.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sabahtan beri güncelleme ile uğraşıyorum epey problem yaşadım. Şöyle ki:

1. Kitkat 4.4.2 olan telefona PC Suitte güncelleme var diyor, sorunsuz güncelliyor. Sonra PC Suite diyor ki, versiyon D85520B-NONE, bunu V20B - L yapacağım. Güncelleme başlıyor 2 aşamalı bir yükseltme, daha ilk aşamada boot loopa giriyor telefon, sürekli LG açılış logosu dönüp duruyor, güncelleme bitse de telefon açılmıyor. PC Suite arayüzünden yükseltme hataları seçeneği ile kurtarma yaparsanız ilk 5.0 haline geri dönüyor.

2. LG Mobile support ile denediğinizde ilk 5.0 güncellemesini tekrar kuruyor, üzerine ikinci yükseltmeyi yaparken yine boot loopa giriyor telefon. LG Mobile support sonra tekrar başa dönüyor, ilk 5.0 güncellemesini kuruyor... bu döngü sürekli devam ediyor.

Yani sonuç olarak 20B - L yi kuramadım. Telefon şu an bahsi geçen 20B-sea gözüküyor, OTA'dan baktığımda güncelleme yok ama PC Suite / LG Mobile support güncelleme var diyor. Ama güncellerse telefon açılmıyor.
Aynen bende de sea var ilk güncellemeyi yaptım none yazıyor sonra hard reset attım taktım iki aşamalı güncelleme dedi. Bir kanun var usta kanunu 'açılmıyorsa zorlama çünkü kırılır' :D ben de ilk güncellemeden sonra uğraşmadım.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Aynen bende de sea var ilk güncellemeyi yaptım none yazıyor sonra hard reset attım taktım iki aşamalı güncelleme dedi. Bir kanun var usta kanunu 'açılmıyorsa zorlama çünkü kırılır' :D ben de ilk güncellemeden sonra uğraşmadım.

Bu sea neyin nesi nerden anliyoz onu