İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tekila21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
See No Evil (2006) devam filmi de bu sene çıktı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aradığım film bir korku filmi ve bir ailenin başından geçiyor ailenin reisi yani babası korku gerilim kitapları yazıyor yani mesleği bu bunlar yeni bir eve taşınıyorlar ve ev lanetli gibi bişey bu evde daha once yasayan aileler ölmüş ve bunların öldüğünü gösteren kasetler evin çatısında bir kutunun içinde hatırladıklarım bu kadar lütfen yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar

Sinister (2012)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
bir film vardı orada bir kadın vardı gözlerinin hepsi siyah olup kişileri kontrol edebiliyordu bir tanede küçük kız vardı not defterine bir şey çizip çiziği şey ilerde oluyordu bir de bunların düşmanları vardı kadında küçük kızın güçlerine sahipti onların peşinde gidiyodu adamı biride kağıtların içine not yazdı filmin sonunda notları gözü siyaha dönebilen kadın açmıştı ha bide kadının o hale gelmesinin nedeni üzerinde deney yapıldı bir tek o sağ çıktı
filmin ismi push darbe diye geciyor

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar bir aksiyon filmi vardı eskilerden. Adamın hafızasını siliyorlardı fakat adam geleceği görmüş müydü neydi öyle birşeydi. Kaçış planını vs. yapıyordu filmin sonunda da kuş kafesinin içindeki gazetenin altında geleceği görüp oynadığı loto kuponu duruyordu. Adını hatırlamıyorum tv de falan da çıkmıştı. İsmini bilen varsa mesut olurum :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
filimde arkeologlar kazı çalışması yaparken çalışılan alanda gözlük buluyorlar ama gözlük modernçağa ait iken karbon testinde 300-400 yıllık olduğunu keşfediyorlar araştırma derinleşince zaman yolculuğu çıkıyor ve kendilerini eski şovalye zamanında buluyorlar bu filmi hatırlayan yada bilen
Filmin ismi zaman ötesi imiş biraz uğraştırdı ama buldum

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir grup genç ormanda villada kalıyodu. Onların bulunduğu kente biyolojik silah atılıyodu. İnsanlar deliriyodu zombi gibi oluyodu. İlk başlarda bir köpek geliyordu delirmiş. Bunlara saldırıyordu. Beyzbol sopasıyla öldürüyolardı. Sonradan adam kente gidiyodu arabayla. Yol kenarında kaza yapan bi bakın duruyodu. Yardım edeyim derken kadın ona saldırıyodu. Bu filmi bilen var mı

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar bir aksiyon filmi vardı eskilerden. Adamın hafızasını siliyorlardı fakat adam geleceği görmüş müydü neydi öyle birşeydi. Kaçış planını vs. yapıyordu filmin sonunda da kuş kafesinin içindeki gazetenin altında geleceği görüp oynadığı loto kuponu duruyordu. Adını hatırlamıyorum tv de falan da çıkmıştı. İsmini bilen varsa mesut olurum :)

Up ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi film vardı 5-6 yıl önce izlemiştim bi erkekle bir kızın ruhları degişiyo erkek kızın bedeninde kızda oğlanın bedenine giriyo filan adı neydi bilen varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar izleyeli çok uzun zaman oldu muhtemelen 2000 li yılların başlarından bir film bir takım soyguncu çalacakları çantayı adam orkestra dinlerken soyguncular orkestra müziği eşliğinde müzik aletlerine yakın seslerle duvarları kırıp sahne sonunda çantayı çalıyorlar filmi bilen bi arkadaş var mı?

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Keanu Reeves 'in oynadığı bir filmdi sanırım.ondan da tam emin değilim. Dünyaca ünlü bir adam seyirci önünde gösteri yapıyor.ilizyon tarzımsı.ilizyon mu onuda bilmiyorum.ama seyirci önünde bir gösteri yapıyor. karşıdakinin beynini okuyabiliyor.o tarz birşeyler. Keanu Reeves 'te bir ekiple bu adamın numarasını çözmeye çalışıyor. Keanu Reeves ekibi bu tarz adamların numaralarını çözmek için bir ekibi vardı.hatta filmin sonunda asıl beyin okuyan 'ın Keanu Reeves olduğu anlaşılıyordu. onun gibi birşey. tam anlatamadım. eksik eksik bilgilerle yazdım ama hatırlayabildiğim şeyler bunlar. kafayı sıyıracam 2 günden beri :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Keanu Reeves 'in oynadığı bir filmdi sanırım.ondan da tam emin değilim. Dünyaca ünlü bir adam seyirci önünde gösteri yapıyor.ilizyon tarzımsı.ilizyon mu onuda bilmiyorum.ama seyirci önünde bir gösteri yapıyor. karşıdakinin beynini okuyabiliyor.o tarz birşeyler. Keanu Reeves 'te bir ekiple bu adamın numarasını çözmeye çalışıyor. Keanu Reeves ekibi bu tarz adamların numaralarını çözmek için bir ekibi vardı.hatta filmin sonunda asıl beyin okuyan 'ın Keanu Reeves olduğu anlaşılıyordu. onun gibi birşey. tam anlatamadım. eksik eksik bilgilerle yazdım ama hatırlayabildiğim şeyler bunlar. kafayı sıyıracam 2 günden beri :)

Başrol oyuncusunu karıştırıyor olabilir misin ?
Çünkü senin dediğin konunun filmi tam olarak bu ;

http://www.imdb.com/title/tt1748179/

http://altyazi.org/sub/m/31975/Red-Lights.html

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bir film vardı yabancı bi adam vardı uğurlu olduğunu zanneden kızlar onunla beraber oluyordu mesela onunla beraber olan birisi ertesi gün evleniyordu hatta sekreteri vardı zenci o da beraber oluyordu bu filmin adını bilen varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İtfaiyeci bir baba 2 çocuğu vardı.Adam bi yangına gidiyor ve 30 yıl geçiyor.Çocuğu büyümüş ve Polis olmuştur.
Çocuk babasının Acil durum Telsizini kullanarak bi şekilde geçmişteki babasıyla konuşuyor, yani bir nevi zamanda anlık yolculuk denk geliyor, telsizle iletişime geçiyor babasıyla ve geçmişi değiştiriyor babası ölmüyor ve yanına geliyor. :)
Tamam tamam kızmayın bu filmin İsmini hatırlayamadım.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben sarışın bi oyuncunun oynadığı filmi arıyorum filmde bu sarışın çocuk öğrenciydi galiba arkadaş grupları dostlukları çok iyiydi ama hiç bir sahnesini hatırlamıyorum.
bir de gelecekte geçen bir film vardı 3 tane kız suyun içinde duruyorlar ve geleceği görüp olacak suçları engelliyorlardı. sonra birşey oluyo 1 kızı başroldeki aktör korumak amaçlı götürüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben abimle bi film izledim ama onu bulamıyorum filmin konusu bi adam bi gün eve geliyo karısı onu aldatmış bi arkadaşıyla adamda çekip gidiyo bara barda bi zenciyle tanışıyo peçeteye bi kaçtane isim yazıyo o da onları öldürüyo en son poli merkezine gidiyo arabayı patlatıyo tabi kadında karakolda adam hepsini temizliyo tam kadını öldürcek aldatılan adam onu vuruyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir türlü ismini hatırlayamadığım bir film var. çok hoşuma gitmişti. tekrar izlemek istiyorum. bir kadın kocasıyla mutlu yaşarken yatla açılırlar.( yattan çok emin değilim) sabah uyandıklarında koca kaybolmuş olur ama yatta kan izleri vardır. kadın öldürmüş gibi bi algı oluşur. kadın hapse yollanırken koca, sevgilisiyle birlikte kaçar ve sigortadan yüklü miktarda para alır. kadında ya cezaevinden çözmeye çalışır ya da cezaevinden çıktıktan sonra bu durumu çözmeye çalışır. sonunda çözüyordu sanırım. bileniniz var mı acaba bu filmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim aklıma gelmeyen bi film var bir kore filmi liseli bir kız yolda giderken elindeki kola şişesini atıyo bi adamın arabasına geliyor sonra kızı buluyo adam kölelik anlaşması imzalatıyor zaman geçiyo bunlar birbirine aşık oluyo..... böyle film ismi neydi bunun ya:(

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir grup genç ormanda villada kalıyodu. Onların bulunduğu kente biyolojik silah atılıyodu. İnsanlar deliriyodu zombi gibi oluyodu. İlk başlarda bir köpek geliyordu delirmiş. Bunlara saldırıyordu. Beyzbol sopasıyla öldürüyolardı. Sonradan adam kente gidiyodu arabayla. Yol kenarında kaza yapan bi bakın duruyodu. Yardım edeyim derken kadın ona saldırıyodu. Bu filmi bilen var mı
Yazın cikmisti televizyonda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, Fransiz filmi ariyorum. Filmde sanirim dansci bi kizla erkek asik olur sonra ayrilirlar. Kiz cocugu affetmez. Cocuk da kizin yan dairesini tutup duvari tek tarafli ayna yaptirir. Kizin haberi olmaz cocuk filmin son sahnesinde aynayi kirip kiza kendini gosterir barisirlar. Hatirlayan var mi bu filmin ismini? Filmin ismi ayni zamanda kadinin ismiydi sanirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmde bir tablo soygunu oluyor Adamın saçlarına verici yerleştiriyorlar ve adama suikast felan düzenleniyordu kamyonla polis arabasına çarparak uçurudumdan uçuruyorlardı adam ölmüşmü diye baktıgında eline yüzüne kan bulaştırıyordu ölü numarası felan yapmak için adam vericinin saçında oldugunu anlayınca saçını kazıtıyordu sonra intikam alıyordu galiba varmı bilen ?

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben sarışın bi oyuncunun oynadığı filmi arıyorum filmde bu sarışın çocuk öğrenciydi galiba arkadaş grupları dostlukları çok iyiydi ama hiç bir sahnesini hatırlamıyorum.
bir de gelecekte geçen bir film vardı 3 tane kız suyun içinde duruyorlar ve geleceği görüp olacak suçları engelliyorlardı. sonra birşey oluyo 1 kızı başroldeki aktör korumak amaçlı götürüyor.

2. Film tom Cruise un oynadığı minority report ( azınlık raporu) sağlam filmdir.

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi film vardı 5-6 yıl önce izlemiştim bi erkekle bir kızın ruhları degişiyo erkek kızın bedeninde kızda oğlanın bedenine giriyo filan adı neydi bilen varmı ?

Rob Shneider is hot chick bu film olması lazım konu aynı ama film bu mu emin Değilim [emoji106]

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada bana özel mesaj gönderirseniz bilim kurgu aksiyon fantastik tarzdaki filmlerde yardımcı olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba geçen gün bir film izlemiştim adını bir türlü hatırlamıyorum konusu şöyleydi; bir aile bi kasabaya geliyolar kasabadaki kişiler sanırım tam emin değilim şeytana çalışıyolar galiba ilk başta sarışın bi kız var aile fertlerinden biri bi cocuğun koyundu sanırım keserken görüyo babası o kasabaya papaz olarak atanmış sonra sarı saçlı olan kız koyunu kesen çocukla fölrt ediyor kız kardeşinin içine şeytan giriyor anlatabildimmi bilemedim arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tatile çıkan iki çift bir adaya gider. içlerinden birisi katildir. Kameraya kaydettiği görüntülerden anlaşılan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bi flim araıyorum arkadaşlar çok önce şöle bir sahnesini izlemiştim
şimdi bi adamın eline teknolojik bir cep telefonu geçiyor

nasıl geçtini bilmiyorum

şöle bir sahne var

telefona mesaj geliyor şu kumarhanede hani böle kol çekersin 4 tane resim aynı gelince pra verir ya

telefona mesaj geliyor

o makina 4 oyun sonra para vercek git oyna diyor

adam gidiyor ama başkası oturuyor

son oyun kala adama para verip kaldırıyor

böle bir sahne

[/FONT][/COLOR]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aşçılık yapan iki orta yaşlı kadın ve erkeğin aşk hikayesi aşkları olmadan hayatın dadını alamamalarını anlatan bir film

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=416334]Rossen[/MENTION] tanıdık oyuncu yıl falan bilgisi var mı ?
Çernobil filmi de olabilir ama düşük ihtimal.