İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 8 sene fln önce bir film izlemiştim bi aile var kaykaylı küçük bir çocukları fln var işte bunlar bir ev yda bir müzedeler gözlüğü taktıklarında hayaletleri görebiliyorlar kafasında çiviler olan bir adam fln var bu aileyi öldürmeye çalışıolar hangi film acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabaa :)) izlemiş olduğu ve tekrar izlemek istediğim 2 film var ama bir türlü isimlerini hatırlamıyorum ve bulamıyorum :(( asya filmi diye hatırlıyorum ... 1 filmin konusu :iki yakın kız arkadaş bunlardn biri kardeşiyele kız arkadaşını bir resim sergisinta tanıştırıyor ve bunla birbirine aşık oluyor.. bu ikili de ada sergisinde kkıza resimin geçek oldugunu ve nerde çizdiğini anlatıyo deniz kenarında adam kaldığı bir evin penceresinden dışarıyo gösteren bir resim :)) adam aynı zmanda dalgıçtı diye hatırlıyorum . ve bu adam sevdiği kıza denizin altındaki antık kentte evlenme teklifi edickti..ama kız denizin altında bi gazdn dolayı zehirleniyo ve adamı bıçaklıyor. kız bunların hiçbiri hatırlamıyor... kız kardeşi kıza herşeyi anlatmasıyla kız resim sergisindeki anlattığı eve giderek intar ediyor:):)) 2. filmim isee :)) deniz kıyısında bir eve genç bir kızın taşınmasıyla başlıyor. etrafta sahipsiz bir köpek ve bu köpeğe kız sahip çıkıyor.. anck bu evin önceki sahibi aynı zamndada köpeğin sahibi birgün kıza posta kutusundan mektup yolluyor.kız ilk başta şaşırsada oda cevap veriyor ama bu adam 4 yıl öncesinde yaşamışş ve adamın ölümüne de bizim kız sebep olmuş ... mektuplaşmanın sonucunda kız adamı kurtarıyo vede evden taşınıyor... aklımda kalanlar bunlar:):):))

Turqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bu anlatacağım filmden hatırladığım tek sahne iki kişi(kadın erkek) otelde asansöre binerlerken tesadüfen kader bizi karşılaştırdı hesabı kız oğlana farklı asansöre binip bakalım yine karşılaşacağız mı diye farklı asansöre biniyorlar sonra karşılaşamıyorlardı heralde.Bu filmi TV de izlemiştim ama hala bulamadım yıllardır.Yardım edinn :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Aradığım film ;

Birbirini tanımayan bir grup insan tatil kazanma gerekçesiyle ( yanılıyor olabiirim.) bir jet uçağa bindiriliyor.
Bu uçakta hiç kimse yok bu grup dışında.
Bilgisayar ekranları var ve bir kişi bu bilgisayardan konuşuyor.Tam kurguyu hatıramıyorum.
Bilgisayardan konuşan şahıs değişik komutlar vermeye başıyor.

Olay internet ile ilgili daha çok.Bu kişilerin eskiden internette yedikleri naneleri bir bir ortaya koyuyor.
İnkar ediyolar falan filan.

Adını hatırlayan varsa çok makbule geçer :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
son okuru rakdaşım da yazmış aynı filmi bende hatırlayamadım cevap da bulamadım yazılmamı sanırım:(( Arkadaşlar bir film arıyorum filmde adam rüyasında saatinin bozulduğunu , kıyafetlerinin işe giderken kirlendiğini ve sevgilisini taksiye bindirdiğini, taksinin köşeyi dönünce kaza yaptığını ve sevgilisinin öldüğünü görüyor. uyandığında neyseki rüyaymış diyor ama rüya gerçekleşmeye başlıyor adam anlıyorki sevgilisi ölecek onunla iyi vakit geçiriyor çocukken yaşadığı eve felan götürüyordu sanırım. sonra akşam oluyor taksi geliyor ve kız biniyor tam hatırlamıyorum ama adam sevgilisi için kendini feda ediyordu adam ölüyordu kız yaşamaya devam ediyordu 1 haftadır arıyorum deli oldum bilen varsa lütfen söyleyebilir mi çok hayır duamı alır

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Aradığım film ;

Birbirini tanımayan bir grup insan tatil kazanma gerekçesiyle ( yanılıyor olabiirim.) bir jet uçağa bindiriliyor.
Bilgisayar ekranları var ve bir kişi bu bilgisayardan konuşuyor.Tam kurguyu hatıramıyorum.

Olay internet ile ilgili daha çok.Bu kişilerin eskiden internette yedikleri naneleri bir bir ortaya koyuyor.

bilen yok sanırım :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi film izlemiştim sanırsam korku filmi idi bir mısır tarlası vardı biri havadan ucarak geliodu ve insanı alıp gidiyodu kanal d izlemiş olabilirim

karafilm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bu anlatacağım filmden hatırladığım tek sahne iki kişi(kadın erkek) otelde asansöre binerlerken tesadüfen kader bizi karşılaştırdı hesabı kız oğlana farklı asansöre binip bakalım yine karşılaşacağız mı diye farklı asansöre biniyorlar sonra karşılaşamıyorlardı heralde.Bu filmi TV de izlemiştim ama hala bulamadım yıllardır.Yardım edinn :D

Serendipity (Tesadüf, 2001)
http://www.imdb.com/title/tt0240890/?ref_=nv_sr_3

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aradığım film ;

Panic Button (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1727358/?ref_=nv_sr_1

- - - Mesaj Güncellendi - - -

son okuru rakdaşım da yazmış aynı filmi bende hatırlayamadım cevap da bulamadım yazılmamı sanırım:(( Arkadaşlar bir film arıyorum filmde adam rüyasında saatinin bozulduğunu , kıyafetlerinin işe giderken kirlendiğini ve sevgilisini taksiye bindirdiğini, taksinin köşeyi dönünce kaza yaptığını ve sevgilisinin öldüğünü görüyor. uyandığında neyseki rüyaymış diyor ama rüya gerçekleşmeye başlıyor adam anlıyorki sevgilisi ölecek onunla iyi vakit geçiriyor çocukken yaşadığı eve felan götürüyordu sanırım. sonra akşam oluyor taksi geliyor ve kız biniyor tam hatırlamıyorum ama adam sevgilisi için kendini feda ediyordu adam ölüyordu kız yaşamaya devam ediyordu 1 haftadır arıyorum deli oldum bilen varsa lütfen söyleyebilir mi çok hayır duamı alır

If Only (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0332136/?ref_=kw_li_tt

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi film sorucam. yönlendirmiş olmayım da film yunanistan ve ya italya 'da geçiyo olabilir. genç bir adamı konu alıyo, eleman işe gidip geliyo günleri kısır döngü biçiminde. küçük bi apartman dairesinde oturuyo ama iki katlı enlemesine uzun olanlardan. karşı dairelerden birinde de evde kalmış bi hatun var elemanı gözetliyo falan, eleman başta pas vermiyo ama sonunda kadınla ilişki yaşamaya başlıyo, kadın çirkin ve adamdan büyük. hatırladıklarım bunlar 90'ların sonu 2000'lerin başında izlemiştim varmı hatırlayan ?

kobeatom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yıllardır bir filmi arıyorum yaklaşık 10 yıl önce televizyonda izlemiştim , yabancı bir film , tam olarak savaş filmi deil ama mitolojik bir filmdi tanrılar özel güçlü kadınlar fln vardı. filmde; bir savaşçı vardı , bu savaşçının için yapılmış özel bir yayı vardı ve bu yayın ipini gerip yayın bir ucundan diğer ucuna bağlayacak dünyadaki tek kişi oydu. zorunlu bir sebepten dolayı karısını çocuklarınıve yayını bırakıp deniz aşırı bir yerlere gidiyo ve dönerken buz bir adaya gidiyordu orda gördüğü özel güçleri olan bir kadının yaptığı büyüyle aşırı derecede yaşlanmış bir deri bir kemik bir adama dönüşüyordu. bu sırada Ölmüş olduğu düşünüldüğü için karısı zorunlu olarak evlendiriliyordu fakat kadının evlenmek için bir şartı vardı kadın sadece kocasının yayını gerebilecek bir erkekle evlenecekti. bu sırada bizim adamın evine dönme uğraşları sonuç veriyor ve kadın evlenmeden yaşlı bir adam olarak evine dönüyordu . kadınla evlenmek için dünyanın heryerinden gelen kaslı kaslı adamlar yayı germeye çalışıyordu tabiki kimse beceremiyordu ve bizim adam gelip o yaşlı haliyle yayı gerip kadına geri döndüm diyordu falan fln . varmı bu filmi bilen bir allahın kulu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi kitabın içine telefon numarasını yazıp eski kitapçıya bırakıyo, adam sürekli kızı arıyo... yıllar sonra alışveriş poşşetinde kızın aldığı eldivenin tekini buluyo bie alışveriş fişi var... ordan kızı buluyo vb.... filmi ikikere seyrettim adımı bilmiyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birileri bana da yardımcı olabilir mi ? ( bir arkadaşım anlatmıştı Amerika'da geçiyormuş hikaye suç oranı düşmüş falan sadece yılbaşında suç işlenmesine izin veriliyormuş falan 12 saat sadece yani nedir bu filmin adı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bır fılım sorcaktım 1 adam karısından ayrılca sıra bırsey ıstıyo keske genclesem dıyo ve bıırden genclesıyove kendısınıı lısede buluyo basketboolcu sekılde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bi film var bi iş adamı eve gidiyo ve karısı onun arkadaşıyla aldatmış ve evden çıkıp bi bara gidiyo orda bi zenci adamla karşılaşıyo ona bi isim veriyo onları öldürüyo ama sonda adam polis karakoluna gidip adamın karısını öldürmeye gidiyo yanlız adam zenciyi öldürüyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir adam vardi zengin. polisler tarafindan araniyordu. kendine bir dag evinde biryer satin almisti ve orada gizleniyordu. artik burada yasamak zorundaydi ve televizyon radyo hersey yasakti. ona yardim eden bir adam vardi ve sadece ayda bir gazete dergi getiriyordu bu adama. boyle bir filmdi.

SecurityPayne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir adam vardi zengin. polisler tarafindan araniyordu. kendine bir dag evinde biryer satin almisti ve orada gizleniyordu. artik burada yasamak zorundaydi ve televizyon radyo hersey yasakti. ona yardim eden bir adam vardi ve sadece ayda bir gazete dergi getiriyordu bu adama. boyle bir filmdi.

Sanki breaking bad in son bolumlerini soyluyorsun gibime geldi.

Ayrica benimde aradigim bi film var 3 4 aydir ariyorum bulamadim konusu su sekilde
4 veya 5 tane zengin cocugu banka soyuyorlar maskeleri felan var payday deki gibi sonra polislere tam yakalanacakken filmin baskahramaninin arkadasini vuruyorlar. Baskahramanda intikam icin peslerine dusuyor.Final sahnesindede bir binanin tepesindeler masaya oturuyorlar baskahraman ile soygun cetesinin basi tabancalari dagitilmis sekilde kim ilk toplarsa silahi o vuracak diye bir kural var.Baskahraman topluyo silahi sarjoru takmadan bir mermiyi agzina veriyo silahin bu sekilde one gecmis oluyo adami yeniyodu.
Kafayi yicem bi el atin.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi grup genc ormanlik biyerde (kente yakin) villalarinda kaliyolardi. O sehre biyolojik silah atiyolardi insanlar deliriyodu. Bi kopek delirip ona saldiriyodu. Beyzbol dopasiyla olduruyolardi. Adini bilen var mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:arkadaslar acil cevap lutfen simdii filmde bi aile var bi oyun buluyolar nerden buluyolar hatırlamıyorum da oynamaya baslıyolar boyle oyun lanetli cocuk oyuna balyoz vyrcak oluyo oyun similasyonuda aynı sekılde ona vuracak mıs gıbı oluyo oyunu yok edmıyolar oyunda kaybettıgın zaman boyle dıpsız bı cukurdan kurtulmaya calısıyolar felan lutfen cevap verın Allah rızası için :( :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aradığım film bir korku filmi ve bir ailenin başından geçiyor ailenin reisi yani babası korku gerilim kitapları yazıyor yani mesleği bu bunlar yeni bir eve taşınıyorlar ve ev lanetli gibi bişey bu evde daha once yasayan aileler ölmüş ve bunların öldüğünü gösteren kasetler evin çatısında bir kutunun içinde hatırladıklarım bu kadar lütfen yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar

tahir_tas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aradığım bir animasyon bir de dizi var.. hatirladiklarim asgida.. :)

Animasyon istegi:
Aradiğim animasyonda kurbağa larvalarini mısır gibi patlatıp yiyorlardi. Yaşlı teyzeler tencere tavalarla sokak müziği yapıyorlardı. Hatırladığım tek şey bunlar. İsmini bulursam tekrar izlemek istiyorum. Birşey bilen varsa yazsın lütfen :)

Dizi isteği:

Sanırım çok eski bir dizi. "Erken baskı" zamanlarindan olabilir. Bir adam ölüp öbür tarafa gidiyor. Fakat cennete gitmek için kendine bir şans daha veriliyor ve dünyada hayatları karışık olan insanların yerine bir süreliğine geçiyor. Her bölümde başka birinin yerine geçmesiyle önce kim olduğunu hayatlarında kimlerle ne sorunları olduğunu anlayıp sorunları cozene kadar onların yerinde kalıyor. Bazen kadın bazen erkek bazen çocuk oluyor. Komedi ve macera türünde bir diziydi.. bilen varsa çok sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bi film izlemiştim ( Aile bi oyun oynuyodu oyun gerçekti yalan söyleyince bi yere gidiyolardı) zathuraya benziyodu...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
dün akşam tivibuda çıktı filmin başını kaçırdım bir amerikan futfolcusu var oyun kurucu bir anda gelen 8 yaşında hiç bilmediği kızı ile ilgili filmin başını kaçırınca isminide bakamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film vardı orada bir kadın vardı gözlerinin hepsi siyah olup kişileri kontrol edebiliyordu bir tanede küçük kız vardı not defterine bir şey çizip çiziği şey ilerde oluyordu bir de bunların düşmanları vardı kadında küçük kızın güçlerine sahipti onların peşinde gidiyodu adamı biride kağıtların içine not yazdı filmin sonunda notları gözü siyaha dönebilen kadın açmıştı ha bide kadının o hale gelmesinin nedeni üzerinde deney yapıldı bir tek o sağ çıktı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir film vardı Ben İsmini Bir kadının İntikamı Olarak Hatırlıyorum Ama Bulamıyorum Evli Bir Adam Yöneticilerinden Birisi Evine Yemeğe Çağırıyor Yönetici Adamın İsteği karşılığında Karısı İle Birlikte Olmak İstiyor adam izin veriyor sonra istekleri yerine getirilmeyen adam intihar ediyor karısı intikam için yöneticinin evine sızıyordu gerisini izleyememiştim zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar selam
kaç zamandır arıyorum bir türlü bulamadım araya araya en son burayı buldum yardımcı olabilirseniz sevinirim
flim 1990-- 1994 arası bir yapım
konusu bir üniversite öğrencisinin hazırladığı tezin elinden uçarak üniversitenin bodrum katında yaşayan yaşlı bir adamın eline geçmesi ve sonrasındaki dostlukları ve yaşlı adamın hayatını anlatan bir flim yardımcı olabilecek varmı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2008 yılında bi flim izlemiştim ıslah evinden 8 tane mahkum cıkartılıyo yarıssı kız yarısı erkek bu mahkumlara bi eve götürülüyo o evin temizlenmesi için kullanıcaklar .ancak evin sahıbının kadının 1 tane aklı dengesi bozuk bi oğlu var bu adam o eve geln herkesin gözleirni oyup kavonozlara koyuyor ..flimin adını hatırlayammıyorum ama .yardımcı olurmusunuz acaba