- Reaksiyon puanı
- 68

Her fakir asker doğar
4 yılla kaçtı arkadaş
ak sarayın parası nasıl cıkacak bedelliden tabikide büyük sıkıntı var zatenEğer bi devlet 18 bin liraya bedelli askerlik yaptırıyorsa ekonomi sınıktılı demektir, para lazım demektir.
ben daha önce de düşünmüştüm bu işi de içim el vermedi.Google en çok aratılan kelime "Yaşımı nasıl büyütürüm" cümlesi imiş![]()
4 yılla kaçtı arkadaş
Üst cümlelerde bir soru sormustum giden abilerimize, arkadaslarimiza. Cevap verirseniz memnun olurum.
topçuer yer ölçme takımında optik cihazlar verdiler onlarla bütün gün eğitim yada 2bin küsür ağaç çukuru kazıp son baharda ilk baharda kurbağa neslinin artmasına vesile olduk fidanları diktik kalan zamanı onları sulamakla geçirdik sabah sporundan sonra 20.zıhlı tugayı topçu taburunda 1998-1999 arasında bunlar oldu ağaç ve kurbağalar bizi sever...Askere giden abilerimiz, arkadaşlarımız askerde hangi görevde bulunduklarını yazabilir mi? Örn: nöbet tuttum, tuvalet temizledim, sabah koşu yaptım vb.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Mesajı değiştirme yetkisi kaldırılmış. Neyse. Yukarıdaki kısım görevlerde olacak.
Askere gidip de "iyi ki askerlik yaptım be" diyen duymadım. Elbette ülke için gerekli birşeydir ona karışmam ama gitmeme imkanı varsa neden gideyim ki?
Ben gittiğim(gideceğim diyelim) süre boyunca asker olarak bu ülkeye 18000 liralık bi katkı yapacağıma inanmıyorum şahsen. Bedelli yaparsam sonuçta hem ülkemin hem de kendimin kazanacağını düşünüyorum.
Bu ülkeye 48bin liralık bir katkın da olsa yine sen kaybedersin, kimse kazanmaz.Askere gidip de "iyi ki askerlik yaptım be" diyen duymadım. Elbette ülke için gerekli birşeydir ona karışmam ama gitmeme imkanı varsa neden gideyim ki?
Ben gittiğim(gideceğim diyelim) süre boyunca asker olarak bu ülkeye 18000 liralık bi katkı yapacağıma inanmıyorum şahsen. Bedelli yaparsam sonuçta hem ülkemin hem de kendimin kazanacağını düşünüyorum.
Askere giden abilerimiz, arkadaşlarımız askerde hangi görevde bulunduklarını yazabilir mi? Örn: nöbet tuttum, tuvalet temizledim, sabah koşu yaptım vb.
hayırlısı beBenim yaş tutuyorda ne oluyor para yok![]()
israil dünyanın en gelişmiş ülkesidir ve zorunlu askerlik vardır. bırakalım bu gelişmiş ülke martavalını.