Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ya verme diye bişey yok. N11.com dan aldım zaten. Yurtdışı malı mı satmışlar onu bilemedim. Samsung tr garanti yazıodu.
Galiba 910h modeli Irak suriye gibi ortadoğu ülkeleri için çıkan model. . Sanırım tek farkı 4g modemin olmaması. Birde güncellemelerde sıkıntı olabilir..
0180ad7b5b0e6f109673c9f2b84cfb9f.jpg

dokumanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Isınma oluyor ama öyle el yakan aşırı bi ısınma yok.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
O cihazla yarım saat Asphalt oynadım arka kısmında ısınma oldu gereksiz abartmayın bence her cihaz ısınır. Sanırım senin sıcaklık tabirin çok farklı veya fabrikasyon içinde su soğutma sistemi var.
Ben sana asphalt oynadım ısınmadi demedim gta san oynadım ısınmadi ısınmiyor da ısıyı söyle soylim hissedemiyorsun işi olduğunu el yakmasini geçtim normal ısınma yok benim telefonumda her türlü de oynamak isteyen varsa gelsin oynasın kardeşim sorun yok . Ama yan çerçeveler de boya atması başlamak üzere kulaklığın orada attı atacak ta.
Isınmiyor.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Thermal Throttling şimdi aşağı yukarı tüm amiral gemilerinde var
Fakat Note 4 ile ilgili bir bilgiye ulaştım iddiaya göre samsung note 4 deki exynos işlemcinin 64 bit desteklemesini yazılımsal olarak kapatmış umarım doğru değildir zira öyle ise s805li model kesinlikle daha avantajlı hale geliyor daha da kötüsü de doğru ise samsung açmazsa bu desteği kullanıcıların alamayacak olması belki kernelle açılır ama zor iş :devil2:

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Fakat Note 4 ile ilgili bir bilgiye ulaştım iddiaya göre samsung note 4 deki exynos işlemcinin 64 bit desteklemesini yazılımsal olarak kapatmış umarım doğru değildir zira öyle ise s805li model kesinlikle daha avantajlı hale geliyor daha da kötüsü de doğru ise samsung açmazsa bu desteği kullanıcıların alamayacak olması belki kernelle açılır ama zor iş :devil2:
Bunu yeni öğrenmen üzücü.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45

Şu an dediğin gibi yazılımsal olarak kapalı. Ama Lollipop ile açılacağını düşünüyorum. Açılmazsa 1000 lira olsun düşüğe satar, samsungu sevmediğim halde samsung aldığım için kendimden tiksinir, her taksidini ödediğimde hatırlayarak katı katına samsunga beddua edip samsung harici bütün telefonları satın alırım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer etmekte ise yaşayanlar varsa belirtsin, ona göre seçim yapacağım

İphone 6 note 4

Sıkıntı yok. Şu an için geç uyanma, takılma, donma v.s hiçbişey yok. Gayet stabil çalışıyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.

fan_tome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar Allah'ın izniyle akşam note 4 kullanıcısı olarak aranızda olacağım klasik olacak ama hala kararsızım renk konusunda gönlümde işim gereği siyah var nedenine gelince daha asil duruyor beyaz spor kaçıyor ama hoş duruyor.ark beyaz note 4 ün hoş durduğunu söylüyor ama gönlüm siyahda siyah kullanan arkadaşlar memnunmu acaba dış görünüşten teşekkürler

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galiba 910h modeli Irak suriye gibi ortadoğu ülkeleri için çıkan model. . Sanırım tek farkı 4g modemin olmaması. Birde güncellemelerde sıkıntı olabilir..
0180ad7b5b0e6f109673c9f2b84cfb9f.jpg

Hocam teşekkür ederim incelediğin için. Herkese gelen güncelleme bana bugün öğlen geldi. Dediğin gibi güncelleme sıkıntı demekki. Şuan çok sinirlendim kime güvencez n11 yani gidipte dandik bi siteden almadım. Gerçi o sitede akakçe gibi referans olup başka satıcıları öneriyo yinede güvenilir yer önermesi lazım ben n11.comu bilirim kimi bilcem. Teşekkürler tekrar.

Yanlışlıkla alıntı yapmışım o diğer arkadaşın ki olacak.

Saol hocam öğrendiğim iyi oldu. Snapdragon lu model olup olmadığını nerden anlayabilirim?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hocam teşekkür ederim incelediğin için. Herkese gelen güncelleme bana bugün öğlen geldi. Dediğin gibi güncelleme sıkıntı demekki. Şuan çok sinirlendim kime güvencez n11 yani gidipte dandik bi siteden almadım. Gerçi o sitede akakçe gibi referans olup başka satıcıları öneriyo yinede güvenilir yer önermesi lazım ben n11.comu bilirim kimi bilcem. Teşekkürler tekrar.

Saol hocam öğrendiğim iyi oldu. Snapdragon lu model olup olmadığını nerden anlayabilirim?
Cpuz indir marketten.

muratalper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaşlar bende note 4 almayı planlıyorumda 3 sorum olacaktıda
1.cisi şarjı ne kadar gidiyor 1 günü rahat çıkarıyormudur
2.androide ilk defa başlayacağım kasma donma gibi problemleri varmı acaba note'4de
3.birde dün bir telefoncuya note 4 sordum 2000tl diyorlar alsam bir sıkıntı çıkarmı yada teknomarketlerden falanmı alayım sizce vatan gibi bimeks vs mediamarkt gibi ekstra garanti falanmı sağlıyorlar bu yerler :)
şimdiden teşekkürler

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaşlar bende note 4 almayı planlıyorumda 3 sorum olacaktıda
1.cisi şarjı ne kadar gidiyor 1 günü rahat çıkarıyormudur
2.androide ilk defa başlayacağım kasma donma gibi problemleri varmı acaba note'4de
3.birde dün bir telefoncuya note 4 sordum 2000tl diyorlar alsam bir sıkıntı çıkarmı yada teknomarketlerden falanmı alayım sizce vatan gibi bimeks vs mediamarkt gibi ekstra garanti falanmı sağlıyorlar bu yerler :)
şimdiden teşekkürler

1) Full kullanımda bir günü çıkarman imkansız. Batarya 3300 fakat qhd ekran kalitesi sensörler vs.kısaca telefon fazla enerji kullanıyor. Zaten videolarda da bunu belirtiyolar 3300pil gücüne aldanmayın diyolar.

2) Kasma donma yok emin olabilirsin.

3) Telefonu aldığın yerden ziyade garantisi samsung türkiye mi ithalatçı garantisi mi kvk mı neresi olduğu önemli. İthalatçı garantilerden uzak durmanı tavsiye ederim. Adı sanı belli olmayan teknik servisle anlaşıyolar.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
1) Full kullanımda bir günü çıkarman imkansız. Batarya 3300 fakat qhd ekran kalitesi sensörler vs.kısaca telefon fazla enerji kullanıyor. Zaten videolarda da bunu belirtiyolar 3300pil gücüne aldanmayın diyolar.

2) Kasma donma yok emin olabilirsin.

3) Telefonu aldığın yerden ziyade garantisi samsung türkiye mi ithalatçı garantisi mi kvk mı neresi olduğu önemli. İthalatçı garantilerden uzak durmanı tavsiye ederim. Adı sanı belli olmayan teknik servisle anlaşıyolar.
Batarya 3225 mAh 3300 değil ;)

dokumanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonunun bataryasına bakarsan görürsün arkadaşım :)

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

:))))) ben onu alâlâde yazdım 3220 olsun az mı ? Sony xperia t2 ultra 6inc ekran 3000 mAh fakat full kullanımda 2 gün gidiyor şarjı. Bunu nasıl açıklayacaksın? Yukarıda dediğim gibi telefonun bataryayı kullanımı da(sömürmesi) önemli ;)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar telefonun sağ tarafındaki açıklık üretim hatasımı ?
Kartvizit giriyor sağ tarafa
Altındada bi açıklık var kapak tam oturmuyor boşluk var Samsung üretimindeki sıklığı ve kaliteyi umarım arttırır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yağ ben note 4 almaya düşünüyorum bir sorum olacak çerçevelerde boya atması yada soyulma var mi

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Altındada bi açıklık var kapak tam oturmuyor boşluk var Samsung üretimindeki sıklığı ve kaliteyi umarım arttırır.
Bende herhangibir yerde açıklık yok.. kasa gayet muntazam, boşluk yok resmini koyabilir misin, merak ettim. Birkaç yerde daha duydum kasa açıklığını ama görmedim. .
Kasa kalitesi nasil çerçeve soyuluyormu

Yağ ben note 4 almaya düşünüyorum bir sorum olacak çerçevelerde boya atması yada soyulma var mi
Ben sanayiciyim, atölyem var. Aktif olarakta çalışıyorum. Bazen orjinal kapaklı kılıfı kullanıyorum bazende kılıfsız kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç çizik yada soyulma olmadı. Ama zamanla oluşur mu bakacaz. .

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Videoda ben de gördüm not kağıdını telefona bakınca sağ tarafına giriyodu. Fakat bende açıklık yok denedim girmedi. Modele göre değişiyo mu acaba. Bu arada ithalatçısına göre türkiyede SM-N910H modelide satılmakta. Benmkisi öleymiş malesef mi desem iyiki mi desem daha çözemedim araştırıyorum.