Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

vahitunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yeni gelen güncelleme ile Wifi kuvetlenmiş çekimi artmış ,ana ekrana dönüş hızı artmış

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Temassız uyandırmayı calistirabilen var mi bende aklına eserse çalışıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam Arkadaşlar ; Ben de note 4 kullanıcısıyım. Sizin kadar telefonlardan anlamam fakat tek şikayetim abi şarjı çok hızlı bitiyor. Hele ki oyun falan açtığında feci bitiyo. O kadar teknoloji gelişiyo arkadaş şuna bi çözüm bulsalar yaa. Bataryaya bor mu koyuyolar nükleer bişi mi koyuyolar :)) nabıosa yapsınlarda şarj uzun gitse keşke.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Selam Arkadaşlar ; Ben de note 4 kullanıcısıyım. Sizin kadar telefonlardan anlamam fakat tek şikayetim abi şarjı çok hızlı bitiyor. Hele ki oyun falan açtığında feci bitiyo. O kadar teknoloji gelişiyo arkadaş şuna bi çözüm bulsalar yaa. Bataryaya bor mu koyuyolar nükleer bişi mi koyuyolar :)) nabıosa yapsınlarda şarj uzun gitse keşke.

Gta san ful ayarda 30 dk oynadım giden şarj % 10 ısınma v.s. de olmuyor. Benim şarjım 1 günü çok rahat çıkartıyor telefon elimden düşmez.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar kalemi oyunlar da kullanmanın bir yolu var mı bazı oyunlar da çok lazım oluyor :D

w00t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski sorunlar hala devam ediyor mu ?
S3 vardı bende, kasma , ısınma ,geçiş takılmaları, güncellemelerin geç gelmesi sorunlu gelmesi bu sorunlar hala devam etmekte mi ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Gta san Full ayarla 1 saat oynadım ısınmadi cihazı başka zorlayacak bir oyun yok piyasada

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi nası ısınmıyo yaaa. Siz note4 leri yurtdışından mı aldınız ? Şarjı çok çabuk bitio oyunda özellikle 15dkda %10 şarj gitmekte ve ekranın üst kısmında ısınma oluyor. Kalemle uzun kullanımda da ısınma oluyor. Ben memnun değilim keşke almasaydım. Etrafımda note4 u olan yok şuan için canlı kıyaslayamıyorum. Iphone6+ ın şarjı daha uzun gidiyor bende oda var. Ciddi anlamda şarj farkı var onunla.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Senin cihazın bozuk demekki benim ki ısınmiyor suan da oynuyorum Problem yok

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[quote name=&quot;Lazzz&quot; post=3522500]Senin cihazın bozuk demekki benim ki ısınmiyor suan da oynuyorum Problem yok[/QUOTE]<br />
<br />
http://i.hizliresim.com/XD7qn3.png<br />
<br />
Bi kıyaslar mısın hocam. Ben kazıklanıyor muyum acaba :)<br/>

MODEL numaran sm-910h olarak gözüküyor.. Türkiye'de satılan modellerin sm-910cq olması lazım..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
[quote name=&quot;Lazzz&quot; post=3522500]Senin cihazın bozuk demekki benim ki ısınmiyor suan da oynuyorum Problem yok
<br />
<br />
http://i.hizliresim.com/XD7qn3.png<br />
<br />
Bi kıyaslar mısın hocam. Ben kazıklanıyor muyum acaba :)<br/>

MODEL numaran sm-910h olarak gözüküyor.. Türkiye'de satılan modellerin sm-910cq olması lazım..[/QUOTE]
Resim açılmıyor. Note 4 alacaksan gidip te sıfırın 2300 verme kapalı kutusunu 2000 2100 é satılıyor telefonlar da taahhütlü alıyorlar hiç kutuyu bile açmadan telefonculara bırakıyorlar sahibindene bak.

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya verme diye bişey yok. N11.com dan aldım zaten. Yurtdışı malı mı satmışlar onu bilemedim. Samsung tr garanti yazıodu.

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 4 için gorilla glass nereden bulabilirim bir bilgisi olan var mı?

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
O resim benim degil ki benim tel de n910cQ yazıyor vodafone dan aldım ben

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bu söylediğin pek inandırıcı değil maalesef.
Ben burada samsung fanboy lugu v.s. yapmıyorum, iyi kötü yönünü de söylüyorum benim telefonum ısınmiyor kardeşim gel Beylikdüzünde istediğin kadar oyna ısınırsa ben sana note 4 verim isinmazsa sen bana note 4 al var mısın iddaasina ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben burada samsung fanboy lugu v.s. yapmıyorum, iyi kötü yönünü de söylüyorum benim telefonum ısınmiyor kardeşim gel Beylikdüzünde istediğin kadar oyna ısınırsa ben sana note 4 verim isinmazsa sen bana note 4 al var mısın iddaasina ?
O cihazla yarım saat Asphalt oynadım arka kısmında ısınma oldu gereksiz abartmayın bence her cihaz ısınır. Sanırım senin sıcaklık tabirin çok farklı veya fabrikasyon içinde su soğutma sistemi var.