Selam Arkadaşlar ; Ben de note 4 kullanıcısıyım. Sizin kadar telefonlardan anlamam fakat tek şikayetim abi şarjı çok hızlı bitiyor. Hele ki oyun falan açtığında feci bitiyo. O kadar teknoloji gelişiyo arkadaş şuna bi çözüm bulsalar yaa. Bataryaya bor mu koyuyolar nükleer bişi mi koyuyolar) nabıosa yapsınlarda şarj uzun gitse keşke.
Bende çalışıyor sorunsuz
Var ayarlara gir arama yerine temassız yaz çıkar
Eski sorunlar hala devam ediyor mu ?
S3 vardı bende, kasma , ısınma ,geçiş takılmaları, güncellemelerin geç gelmesi sorunlu gelmesi bu sorunlar hala devam etmekte mi ?
Eğer etmekte ise yaşayanlar varsa belirtsin, ona göre seçim yapacağımetmemekte!![]()
Senin cihazın bozuk demekki benim ki ısınmiyor suan da oynuyorum Problem yok
<br />[quote name="Lazzz" post=3522500]Senin cihazın bozuk demekki benim ki ısınmiyor suan da oynuyorum Problem yok
Resmi açtım senin cihaz Türkiye cihazı değil, muhtemelen snapdragon lı model, Türkiye de kilerde CQ var sondaLazz telden iyi anlıyorsan kilic-6666@hotmail.com hasim kılıç faced en eklermisin beni burdan resim atamiyom
Bu söylediğin pek inandırıcı değil maalesef.Gta san Full ayarla 1 saat oynadım ısınmadi cihazı başka zorlayacak bir oyun yok piyasada
Ben burada samsung fanboy lugu v.s. yapmıyorum, iyi kötü yönünü de söylüyorum benim telefonum ısınmiyor kardeşim gel Beylikdüzünde istediğin kadar oyna ısınırsa ben sana note 4 verim isinmazsa sen bana note 4 al var mısın iddaasina ?Bu söylediğin pek inandırıcı değil maalesef.
O cihazla yarım saat Asphalt oynadım arka kısmında ısınma oldu gereksiz abartmayın bence her cihaz ısınır. Sanırım senin sıcaklık tabirin çok farklı veya fabrikasyon içinde su soğutma sistemi var.Ben burada samsung fanboy lugu v.s. yapmıyorum, iyi kötü yönünü de söylüyorum benim telefonum ısınmiyor kardeşim gel Beylikdüzünde istediğin kadar oyna ısınırsa ben sana note 4 verim isinmazsa sen bana note 4 al var mısın iddaasina ?