Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Temassiz uyandırma çalışmıyor bende elimi üzerinde gezdiriyorum olmuyor neden olabilir

dokumanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya s4 s5 deki fotorafları hareketle geçme ,s pendeki havadan bakış ile fotoğraf ön izlemesini parmakla gösterme ve internette falan aşağı baktığımızda sayfayı aşağı indirme gibi özellikler yok neden acaba

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Ya s4 s5 deki fotorafları hareketle geçme ,s pendeki havadan bakış ile fotoğraf ön izlemesini parmakla gösterme ve internette falan aşağı baktığımızda sayfayı aşağı indirme gibi özellikler yok neden acaba

Galeride fotolar küçükken kalemle üzerine havadan tuttuğunda ön izleme oluyor bende. Hareketle geçme yok evet. Kalemi sayfa sonlarına tuttuğunda havadan aşağı yukarı sağa sola ilerletiyor. Sende olmaması garip doğrusu.

Temassiz uyandırma çalışmıyor bende elimi üzerinde gezdiriyorum olmuyor neden olabilir

Onu bende beceremedim. Çift tıklamayla uyanması daha iyi olurdu. Tek elle kullanımı daha elverişli hale gelebilirdi.

arkadaşlar 4 gün oldu bende note 4 alalı ama facebook swarm ve widgette takılmalar söz konusu onun haricinde kasma yok bu da ister istemez can sıkıyor sizce normalmi bu veya bir çözüm yolu var mı

Takılmaların bence normal. Uygulama takılmıyordur fakat widget kendini internet üzerinden güncellerken internetin hızına bağlı olarak yenileme şekli sana takılıyormuş gibi geliyordur. Normal birşey yani. Sıkıntı yapmanı gerektirecek bir durum yok.

dokumanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Onlar var bende ben parmak ile kontrolden bahsettim. Neyse yokmuş demek

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Suan NOTE 4 kullanıyorum hiçbir takılma donma forumdaki gibi sorun yok yağ gibi akıyor. Isınma sorunu filan yok çok iyi

dokumanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende de öyle bakalım android 5.0 ile nasıl bir iyileşme olacak

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar cihaz aldım ama şarj adaptörü yok (neden yok demeyin uzun mevzu ) kaç amper bu adaptör bir tane alacağım 2 mi daha yukarısı mı resim atabilen arkadaşımız var mı ?

dokumanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1fd22c944b03f7419f5d59348d250036.jpg

Al kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim note 4 de ekranın sağ tarafı özellikle yukarı kısmı sola nazaran biraz daha koyu (ve ya ışıklı) . klavye açıldığında bariz belli oluyor. soldakı renkler daha iyi. servise gösterdiğimde sıkıntı yok efekti böyle dediler. sizdedede böyle bir şey varmı ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Babam bir tane note 4 almış. Ben alime aldığımdaki arayüz çok saçmaydı . Rastlantı sonucu ayarını buldum ve bilindik ve en güzeli olan eski arayüzü açtım.
37a7b6514f028394524aa2e3069e4192.jpg
51a8f97d70b0e37c00ebd22db352c9dc.jpg
365107a6c2cedefba1dff281aca58f18.jpg
aa1e915c8710f36d6e35905b9129107b.jpg
c402081a8c04871943520759ee1b356b.jpg

Ayrıca ayarlanmış basit hareketler beni benden aldı. Androidden nefret ederdim ama bunu görünce fikrim değişti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Spigen Galaxy Note 4 Case Neo Hybrid Silver Kılıf almayı düşünüyorum..
İstanbul dışındayım internet üzerinden alacağım bazılarında yanında 2 veya 3 tane ekran koruyucu film hediyesi var o şekilde birşey denk gelirse çok daha iyi olur internet üzerinden ilk defa alışveriş yapacağım için güvenilir bir link gönderebilecek var mı? bir tane buldum link ama aldığım ürünün gelmemesinden fln korkuyorum :(
Cam ekran koruyucu film kullanan varsa yorumlarınızı da alabilirim sizce gerekli mi şimdilik gerek yok diye düşünüyorum ilerde alırım tabi (sanırım)..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
arkadaşlar benim note 4 de ekranın sağ tarafı özellikle yukarı kısmı sola nazaran biraz daha koyu (ve ya ışıklı) . klavye açıldığında bariz belli oluyor. soldakı renkler daha iyi. servise gösterdiğimde sıkıntı yok efekti böyle dediler. sizdedede böyle bir şey varmı ?
Bende öyle bir sorun yok hocam göze göre değişik olabilir ama en Son 6 ay önce göz muayenesi oldum çatır çatır görüyoruz yani Allaha Şükür olsa fark edebilirim diye düşünüyorum bende söylediğiniz gibi bir şey yok her yer eşit renklerde hatta bak ☆#0☆# yap renkleri teker teker aç farklılık var sa bunu servise göster.

kartallemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bu durumla ben de karşılaştım, mediamarktten ilk çıktığı gün almıştım, akşam eve giderken karanlıkta farkına vardım, 1 gün idare ettim ama sonra gözümü daha rahatsız etmeye başladı 2300 liralık sıfır cihazda böyle bi durum olması..

Servise gitmeden MediaMarkt'e gittim, insiyatif kullanarak müşteri memnuniyeti için birebir değişim yaptılar. 2. cihazda da aynı durum oldu. Ümraniye teknik servisi sizin karşılaştığınız gibi buna arıza değil dedi, ama ben bu durumun tema veya efekt olmadığından emindim. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim. Onlar da Kadıköy BAŞARIya yönlendirdiler. Kadıköy Başarı dikkat çekmeyecek nitelikte olduğunu söylediler durumu görememişler güya. İnatla devam ettim şikayete. Almadan tekrar bıraktım. Sonunda ÜCRET İADESİ aldım. Siz de sonuna kadar peşinde durun hakkınızı arayın. Gerekirse beni örnek gösterin. Kendi standlarında bile 4 cihazdan 1i böyle..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Servise gitmeden MediaMarkt'e gittim, insiyatif kullanarak müşteri memnuniyeti için birebir değişim yaptılar. 2. cihazda da aynı durum oldu. Ümraniye teknik servisi sizin karşılaştığınız gibi buna arıza değil dedi, ama ben bu durumun tema veya efekt olmadığından emindim. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim. Onlar da Kadıköy BAŞARIya yönlendirdiler. Kadıköy Başarı dikkat çekmeyecek nitelikte olduğunu söylediler durumu görememişler güya. İnatla devam ettim şikayete. Almadan tekrar bıraktım. Sonunda ÜCRET İADESİ aldım. Siz de sonuna kadar peşinde durun hakkınızı arayın. Gerekirse beni örnek gösterin. Kendi standlarında bile 4 cihazdan 1i böyle..[/QUOTE]

peki kardeş ne önerirsin? bana ücreti geri iade etseler bile yeni bi note 4 alayımmı? telefona da baya alışmıştım. ilk defadır android cihaz böyle hoşuma gitmişken

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Telefonun bu parlak kenarları hep kılcal kılcal çizik odlu iyi mi beyaz kısım da atacak gibi duruyor :blink:

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bende de yan tarafları elimle sıkınca kendi kendine uygulamalar açılıyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar konunun yukarısına yazmıstım şarj adaptörüm yok ve hiçbir teknoloji mağazasında da bulamadım açıkçası elinde satılık note 4 şarj adaptörü sadece adaptör kablo mevcut, adaptör satan var mı,
normal 2amperşik şarj adaptörü alsam aynı hızlı şarj olayını yapabilir mi?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Normal bi telefon bayiinde var ordan al
Normal bir bayi derken samsung bayisine sordum yok dediler, diğer bayiler uzaktaydı gitmedim, normal sokak telefoncusu diyorsanız orjinal note 4 adaptörü satan yok, hepsi yan sanayi. Hani olur ya evde 2 tan aynı adaptörden olur biri satmak ister ben alırım ücreti mukabilinde :)

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Şarjla standart hepsi birbirine uyar amper uysun yaterli illa samsung olması gerekmiyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Şarjla standart hepsi birbirine uyar amper uysun yaterli illa samsung olması gerekmiyor
Hocam siz ve bilmeyen arkadaşlar için söyliyim note 4 te ki hızlı şarj için hızlı bu şarj adaptörü diğerlerinden farklı oluyor gücü v.s. arkadaşımızın attığı resime bakarsanız9v 1.67 ve 5v 2 A verebildiğini görüyoruz şuan elimde normal orjinal adaptör var s4 ten kalan hızlı şarj özeliğini bu adaptör ile kullanamıyorum kendi adaptörü olması gerekiyor.

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ben hiç yoktan iyidir babında söyledim şu An hiç yapamıyorsunuz bu durumdan kurtulmak için uygun bi fikir verdim note 4 orjinal şarjı samsung servislerinde var hiç bi yerde bulamazsanız eğer ümraniye subesinde var

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben hiç yoktan iyidir babında söyledim şu An hiç yapamıyorsunuz bu durumdan kurtulmak için uygun bi fikir verdim note 4 orjinal şarjı samsung servislerinde var hiç bi yerde bulamazsanız eğer ümraniye subesinde var
Teşekkür ederim hocam anladım anlatmak istediğinizi ama ben hızlı şarj için arıyoyum keyfi yani, avcılar servis te bulamadık, en kısa sürede gelecek dediler bakalım ne zaman gelecek, hocam ümraniye şubede fiyat yazıyordur fiyatına dikkat ettiniz mı acaba ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Teşekkür ederim hocam anladım anlatmak istediğinizi ama ben hızlı şarj için arıyoyum keyfi yani, avcılar servis te bulamadık, en kısa sürede gelecek dediler bakalım ne zaman gelecek, hocam ümraniye şubede fiyat yazıyordur fiyatına dikkat ettiniz mı acaba ?
Tablet şarj aletlerine bakabilirsiniz. Onlarınki de güçlüdür. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Öneri için teşekkür ederim tab 4 mevcut 2A çıkışlı adaptör koymuşlar kutuya hızlı şarj yok onda.
Hızlı şarjda ne yazması gerekiyor? Yeni çıktı herhalde ben bilmiyorum da. :)

Ekleme: Benim tabletin şarj adaptörü şu şekilde.
8F7jfrS.jpg

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Fiyat a bakmadım ben de arada g3 şarjı kullanıyorum sorun yok zaten çoğunlukla araç ta olduğum için araç şarjı kullanıyorum