Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bide ekrana çift dokunarak açıp kapamak için bi şey var mi

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Note 4 için lg g3 teki gibi bi Quick memo uygulaması var mı markette buldum bi kac tane ama yetersiz kalıyor

G3'tekine benzer S Window var. One M8 gibi led cover da var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Knock On'dan bahsediyorsun. O malesef yok. LG de çift tıkla aç kapa olur. Lumia'da da sadece çift tıklama ile açma var.

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Rom fln yapılırken bu iki özellik eklenebilir mi acaba

seyyartayyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bir sıkıntı yok ama karşı taraftan ses gelmeme derken kastettiğin şeyi tam anlayamadım. Telefon çaldı açtın ve karşı tarafın sesi mi gelmiyor ? ( Operatör bazlı bir problem olabilir )

Evet hem öyle olabiliyor hem de örneğin birisini arayacaksın diyelim aradığın zaman bazen karşı tarafın sesi gelmiyor. Böyle olduğu zaman hoparlörü açıp kapatıyorum düzeliyor. (Arama halen devam ederken hoparlöre veriyorum sesi). Şimdiye kadar hep böyle yapınca düzeldi Düzelmemezlik yapmadı. Bunun haricinde telefon mükemmel. Bataryası da güzel yani. Canavar gibi kullanıyorum telefonu rahat 1 gün götürüyor. Bazen akşam eve gittiimde şarjı %50-60 oluyor şarjını bitirmeye çalışıyorum bitmiyor :)) İnşallah şu sesin gelmeme problemi güncellemeyle düzelir :/

ekrana dokunmadan açma özelliği var :) Ekranın üzerinde elini yavaşça sağa sola hareket ettirince açılıyor ekran :) (ha tabi ekran kilidin varsa o açılmıyor). bu özelliği aktif yapman lazım bunu istersen.

Ben aldım arkadaşlar güzel cihaz ama kılıf taktıgınızda o parlak cerceve alt ve üst taraf ciziliyor haberiniz olsun ben sgipen' in iki adet kılıfını aldım.
Spigen Galaxy Note 4 Case Neo Hybrid

Spigen Galaxy Note 4 Case Capsule

Çizmeyi nasıl başardın kardeşim. Ben telefonu aldığımda 20tl lik bir kılıf almıştım kapaklı. o kılıfı 20 sefer çıkarıp takmışımdır. Kılıf da sert plastik. Çizilme falan yapmadı. En sonunda o kılıfın kenarları kırıldı. Bende 2 gün önce spigen şeffaf kılıf aldım. 69 tl verdik kılıfa ama kılıf mükemmel. Kılıfı gören "uww kılıf ucuz bir şey değil dimi kaliteli duruyor" diyor :D ekranda da tpu koruma filmi var. Ekran üzerine düşerde kırılabilir onun haricinde dayanıklılık konusunda bir düşüncem yok.

7d71e14a649d48d578010107b7aef223.jpg

Bu normal mi açık uygulama yok ekran bostayken bu kadar ram

Normali bu şekilde. Boştayken de olsa nedense o 2gblik kısım hep dolu :) Ama kasma falan yapmıyor telefon. Demek ki o kullandığı rami çok uygulama açtığı zaman tedarik ediyor bir yerlerden :D

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
G3 teki quick memo gibi olmuyor direk üzerinde yazı yazıyorsun

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Vardir vardir note 3 dede vardi.ama ayarlardan bi kutucugu tıklamak gerekiyor.ama hatrlayamadim

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Onu ariyorum zaten şu anda ama bulamadım s3 te bile vardı o ayar

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Biraz daha kurcalayn göreceksiniz kesin.bende tesadufen bulmustum.uzulmustum duzenleme yok die ama varmis.4tede vardir kesin

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Tüm ayar menüsünü alt üst ettim ama yok sadece s s alınca arkadaki şu düzenleyen tıklayıp yapılıyor g3 teki gibi tek tuşla olmuyor pratik degil

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bu note 4 le beraber gelen dijiturk uygulaması paralı mı bilen var mı samsung premium üyelik hediye diyor ama sonradan para çıkar mı faturaya

hsynktn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eywallah anmen, kullaniyorum yavas yavas bakalim. Asil simdi beni gerip duran su arayuz. Takiliyor kasiyor surekli, gerci umrumda olmaz oyle seyler benim ama acaba benden kaynakli mi onu anlamam lazim. Uygulamalar kisminda ya da herhangi bir uygulamada en ufak bir kasma olmuyor. Ama tuskilidinden ciktigin ekran delirtiyor bazen, gelemiyor kendine. Ccleaner yukledim, surekli temizliyorum bellegi de. Kurdugum widgetler yuzunden olabilir mi acaba?

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Eywallah anmen, kullaniyorum yavas yavas bakalim. Asil simdi beni gerip duran su arayuz. Takiliyor kasiyor surekli, gerci umrumda olmaz oyle seyler benim ama acaba benden kaynakli mi onu anlamam lazim. Uygulamalar kisminda ya da herhangi bir uygulamada en ufak bir kasma olmuyor. Ama tuskilidinden ciktigin ekran delirtiyor bazen, gelemiyor kendine. Ccleaner yukledim, surekli temizliyorum bellegi de. Kurdugum widgetler yuzunden olabilir mi acaba?

Telefonu aldığım da ilk iş nova launcher prime kurmak oldu.. Bidünya Program yükledim.. Hiç takılma yok..

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Menu de ve sağ alttaki tuşla açık uygulamaları kapatırken takılma oluyo bide ara sıra klavyede takılma oluyo 2500 tl verip aldığım tel é bide harici bir Launcher yüklemek istemezdim ama galiba bende yükleyerek sbp 3 d yi düşünüyorum

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Niye yok ki bu nasıl iş ya g3 alıyon radyo yok note 4 alıyon onda da yok

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Uzaktan kumandası d smartı görmüyor sadece tv nin sesini acıyı kapıyor o kadar

axadzade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaslar nasil olurda note edge Azerbaycanda satisda bulunuyor hatta 1 hafta oluyor nerdeyse.Turkiyede tik yok. Bizde fiyati 900azn yani sizin parayla 2500 tl

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Niye yok ki bu nasıl iş ya g3 alıyon radyo yok note 4 alıyon onda da yok

TRT bandrol ücreti ödemek istemedikleri için radyo yok. Eğer radyo olsaydı telefonu 200-300 lira daha pahalıya alırdın.

Ya arkadaslar nasil olurda note edge Azerbaycanda satisda bulunuyor hatta 1 hafta oluyor nerdeyse.Turkiyede tik yok. Bizde fiyati 900azn yani sizin parayla 2500 tl
Note Edge Türkiye'ye gelmeyecek. Almanyada da imza kampanyası sonucu 500 tane sınırlı üretim yapılacak. 1,250 dolar civarı fiyatı. Türkiye'ye de gelmesin zaten. Yandan ekrana bir kavis verdiler diye 3000 lira para vermenin de bir anlamı yok.

Ben ne launcer kurdum ne de başka bişey. Arayüzde ve uygulamalarda takılma geç uyanma tuş kilidi ekranında tık yok. Yağ gibi akıyor telefon. Sadece tek sıkıntısı herhangi bir uygulama açıkken home tuşuna bastığımda ana ekrana 2 saniye kadar sonra dönmesi. Maaşallah uçak mübarek :)

charger987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonumun hafıza kartını temizlemiştim pc den de baktım boştu içi sonra telefonu servise göndermiştim aldığımda kartı kaybettimm sanırım orda kaldı merak ettiğim içindeki verilere resimlere ulaşabilirler mi hafıza kartının içindeki yani

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
arkadaşlar telefonumun hafıza kartını temizlemiştim pc den de baktım boştu içi sonra telefonu servise göndermiştim aldığımda kartı kaybettimm sanırım orda kaldı merak ettiğim içindeki verilere resimlere ulaşabilirler mi hafıza kartının içindeki yani

Servise içerisinde sim kart, hafıza kartı veya üzerinde takılı bir akesuar ile gönderirsen onlar geriye gelmez. Servise göndermeden hafıza kartını içinden almalıydın. Bazı uğraştırıcı yöntemlerle veriler geriye getirilebilir. Ama öyle bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. Uğraşmazlar. Hafıza kartın boş ise ikinci el pazarında satılır. Dolu olsa bile silinip satılır. İçin rahat olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 4 gün oldu bende note 4 alalı ama facebook swarm ve widgette takılmalar söz konusu onun haricinde kasma yok bu da ister istemez can sıkıyor sizce normalmi bu veya bir çözüm yolu var mı