Note 4 için lg g3 teki gibi bi Quick memo uygulaması var mı markette buldum bi kac tane ama yetersiz kalıyor
Bide ekrana çift dokunarak açıp kapamak için bi şey var mi
Bende bir sıkıntı yok ama karşı taraftan ses gelmeme derken kastettiğin şeyi tam anlayamadım. Telefon çaldı açtın ve karşı tarafın sesi mi gelmiyor ? ( Operatör bazlı bir problem olabilir )
ekrana dokunmadan açma özelliği varBide ekrana çift dokunarak açıp kapamak için bi şey var mi
Ben aldım arkadaşlar güzel cihaz ama kılıf taktıgınızda o parlak cerceve alt ve üst taraf ciziliyor haberiniz olsun ben sgipen' in iki adet kılıfını aldım.
Spigen Galaxy Note 4 Case Neo Hybrid
Spigen Galaxy Note 4 Case Capsule
![]()
Bu normal mi açık uygulama yok ekran bostayken bu kadar ram
Screen shot var ya ondandaNote 4 için lg g3 teki gibi bi Quick memo uygulaması var mı markette buldum bi kac tane ama yetersiz kalıyor
Eywallah anmen, kullaniyorum yavas yavas bakalim. Asil simdi beni gerip duran su arayuz. Takiliyor kasiyor surekli, gerci umrumda olmaz oyle seyler benim ama acaba benden kaynakli mi onu anlamam lazim. Uygulamalar kisminda ya da herhangi bir uygulamada en ufak bir kasma olmuyor. Ama tuskilidinden ciktigin ekran delirtiyor bazen, gelemiyor kendine. Ccleaner yukledim, surekli temizliyorum bellegi de. Kurdugum widgetler yuzunden olabilir mi acaba?
YokBu note 4 de radyo yokmu ben mi bulamiyom
Niye yok ki bu nasıl iş ya g3 alıyon radyo yok note 4 alıyon onda da yok
Note Edge Türkiye'ye gelmeyecek. Almanyada da imza kampanyası sonucu 500 tane sınırlı üretim yapılacak. 1,250 dolar civarı fiyatı. Türkiye'ye de gelmesin zaten. Yandan ekrana bir kavis verdiler diye 3000 lira para vermenin de bir anlamı yok.Ya arkadaslar nasil olurda note edge Azerbaycanda satisda bulunuyor hatta 1 hafta oluyor nerdeyse.Turkiyede tik yok. Bizde fiyati 900azn yani sizin parayla 2500 tl
Eywallah anmen, kullaniyorum yavas yavas bakalim. Asil simdi beni gerip duran su arayuz. Takiliyor kasiyor surekli, gerci umrumda olmaz oyle seyler benim ama acaba benden kaynakli mi onu anlamam lazim. Uygulamalar kisminda ya da herhangi bir uygulamada en ufak bir kasma olmuyor. Ama tuskilidinden ciktigin ekran delirtiyor bazen, gelemiyor kendine. Ccleaner yukledim, surekli temizliyorum bellegi de. Kurdugum widgetler yuzunden olabilir mi acaba?
arkadaşlar telefonumun hafıza kartını temizlemiştim pc den de baktım boştu içi sonra telefonu servise göndermiştim aldığımda kartı kaybettimm sanırım orda kaldı merak ettiğim içindeki verilere resimlere ulaşabilirler mi hafıza kartının içindeki yani