HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Evet fotoğrafta biraz zulüm ona katılmadan edemeyeceğim. =)
Ben de aksine yanında verdikleri kılıftan tiksindim. Sağı solu soyulur gibi oldu, köşe bölümlerde özellikle. USB ve 3.5mm girişlerini kapatan bölüm nefret ettiğim bir özellik zaten, tek kelimeyle nefret, bir de üstüne yalama oldu tabii esnek malzeme olunca, kapanmayıp sürekli sarkmaya başladı, attım gitti.
ebay'den 4-5 tane kapak aldım, StarWars, Jack Daniel's falan, tasarımları çok tatlı ama arkası düz olsun diye cins bir malzemeden yapmışlar ve çok sert kaplıyor telefonu. Çıkartmak istediğimde resmen telefonu kıracaktım (iyi ki iP6 Plus değil ekieki:p) ben de takmadım bir daha.

Çıplak takılıyoruz.=)
Silikon kılıf benimde Yalama oldu dediğin gibi usb kapağı kapanmıyor. En iyisi çıplak kullanmak zaten ama yine de kıyamıyoruz.
Nerede alüminyum gövde nerede premium hissiyat millet görmüyorum bile. [emoji1] [emoji4]

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Merhaba arkadaşlar, aranıza bende katıldım.

Discovery, Nexus derken sonunda kendimi M8' de buldum. Normalde E8 alacaktım ama 200 - 300 TL farkı için plastik kasaya gerek duymayarak M8 aldım. İlk izlenimlerim ise tip olarak gerçekten çok hoş ve yakışıklı telefon. En hayran kaldığım nokta ise sesi. Muazzam bir ses çıkışı var gerçekten.

Telefon elime geçtiği gibi direk ekrana kırılmaz cam taktırdım. Kutusundan çıkan kılıfı ile kullanmaya başladım.

İlk Android deneyimim olduğundan performans konusunda pek birşey diyemeyeceğim.

Kamerasını ise niye yerden yere vuruyorlar anlamadım. DSLR makina performansı mı bekliyorlarsa...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Discovery, Nexus derken sonunda kendimi M8' de buldum. Normalde E8 alacaktım ama 200 - 300 TL farkı için plastik kasaya gerek duymayarak M8 aldım. İlk izlenimlerim ise tip olarak gerçekten çok hoş ve yakışıklı telefon. En hayran kaldığım nokta ise sesi. Muazzam bir ses çıkışı var gerçekten.

Telefon elime geçtiği gibi direk ekrana kırılmaz cam taktırdım. Kutusundan çıkan kılıfı ile kullanmaya başladım.

Kamerasını ise niye yerden yere vuruyorlar anlamadım. DSLR makina performansı mı bekliyorlarsa...
Hayırlı olsun güle güle kullan.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bi cihaz beni her anlamda tatmin ediyor iyiki HTC var. 😊

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Sağolun, teşükkür ederim.

E8 olarak HTC One E8' den bahsetmiştim. Birkaç özelliği dışında M8' in plastik kasalı modeli. Daha yeni çıktı sayılır ülkemizde.

Sağolun, teşekkürler.
Hmmm tamam anladim tesekkurler.son bisey daha nekadara aldiniz.fiyat farkliliklari varda

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar bisey danismak istedim.gold ve kirmizi arasinda kaldim.sizler bayan olsaydinz hangisini tercih ederdiniz acaba.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97

Kutudan cikan ekran koruyucu nasil bisey fotografini cekip atabilirmisiniz acaba.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar bisey danismak istedim.gold ve kirmizi arasinda kaldim.sizler bayan olsaydinz hangisini tercih ederdiniz acaba.
İki renk de çok hoş.
Bence kırmızı ama siz kendinize hangi rengi yakıştırıyorsanız onu tercih edin.

3282bc31546e32b4d493cb4325b28c2c.jpg

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ecem hanim sizde suan hangi rengi var.tlfndan genel anlamda memnunmusunuz.ben lg g3ten gecicem.sizce degermi
Bende açık gri var. Telefondan gerçekten çok memnunum. Verdiğiniz paraya kesinlikle değecek. Bu telefondan sonra bilgisayar bile çok kullanmıyorum artık. Tereddütleriniz varsa bile hiç düşünmeyin derim.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Bende açık gri var. Telefondan gerçekten çok memnunum. Verdiğiniz paraya kesinlikle değecek. Bu telefondan sonra bilgisayar bile çok kullanmıyorum artık. Tereddütleriniz varsa bile hiç düşünmeyin derim.
Tamam süper.cok tesekkur ederim.ön kamerasi cok guzel die duydum.gercekten öylemi.sizce

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Live MakeUp bir ara aktifleştirmiştim, baktım ki suratı düzleyeceğim diye ne kadar köreltebilirse o kadar köreltiyor. =) Zaten selfie çekmekten tiskindiğim için tamamen kapattım =)
Ön kamera oldukça başarılı evet, ama cam elementleri birincil kamera gibi değil neticede. Kedimle goygoy pozları kovalamıyorsam yine çevirip arka kamerayla yapıyorum ben çekimleri =)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Live MakeUp bir ara aktifleştirmiştim, baktım ki suratı düzleyeceğim diye ne kadar köreltebilirse o kadar köreltiyor. =) Zaten selfie çekmekten tiskindiğim için tamamen kapattım =)
Ön kamera oldukça başarılı evet, ama cam elementleri birincil kamera gibi değil neticede. Kedimle goygoy pozları kovalamıyorsam yine çevirip arka kamerayla yapıyorum ben çekimleri =)
Aciklama icin tesekkurler.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar m8 in mobil veriyi cabuk bitirdigini duydum.sizcede öylemi acaba.19güne 2 gb net yiyormus

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Arkadaslar m8 in mobil veriyi cabuk bitirdigini duydum.sizcede öylemi acaba.19güne 2 gb net yiyormus

Telefona çamur atanların işi işte :)

Sen paketine dikkat edip video izleme, indirmene dikkat ettikten sonra niye dolsun ki.