iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g3 kullanıyorum ama iphone 6 gold almayı düşünüyorum,değiştirecek olursam baya zarar edicemde sizlerin kullanıcı yorumlarına ve düşüncelerinize ihtiyacım var,lg g3 de tek problem ısınma,iphone 6 nasıl ısınma sorunu var mı,bataryası nasıl dayanıklı mı,lütfen kullanıcılar yardımcı olun..

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar lg g3 kullanıyorum ama iphone 6 gold almayı düşünüyorum,değiştirecek olursam baya zarar edicemde sizlerin kullanıcı yorumlarına ve düşüncelerinize ihtiyacım var,lg g3 de tek problem ısınma,iphone 6 nasıl ısınma sorunu var mı,bataryası nasıl dayanıklı mı,lütfen kullanıcılar yardımcı olun..

Isınma sorunu pek yok bataryasıda bende 1 günü çok rahat çıkartıyor benim tavsiyem g3 bir yıl daha kullan daha sonra 6s çıkınca onu alırsın

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar,

Apple Iphone 6 64 GB kullanıyorum.
Son güncelleme gelmeden önce Wi-fi ve 3G de sorun yaşıyordum, güncelleme geldi düzelttiler ama bi kaç gündür yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Modemin başında olmama rağmen Wi-fi yi görmüyor, ayrıca 3G de Edge ye düşüyor.
Bu sorunu yaşayanlar var mı benim gibi acaba ?
Ayrıca telefonu kapaklı kılıfla kullanıyorum, arka kamera çizilmesin diye ama bu seferde telefonun bütün karizması yok oluyor.
Çizliir mi acaba kamera kılıfsız kullansam ?

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhaba Arkadaşlar,

Apple Iphone 6 64 GB kullanıyorum.
Son güncelleme gelmeden önce Wi-fi ve 3G de sorun yaşıyordum, güncelleme geldi düzelttiler ama bi kaç gündür yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Modemin başında olmama rağmen Wi-fi yi görmüyor, ayrıca 3G de Edge ye düşüyor.
Bu sorunu yaşayanlar var mı benim gibi acaba ?
Ayrıca telefonu kapaklı kılıfla kullanıyorum, arka kamera çizilmesin diye ama bu seferde telefonun bütün karizması yok oluyor.
Çizliir mi acaba kamera kılıfsız kullansam ?

Ben 1 aydır ip6 kullaniyorum baglanti sorunu yasamadim ve bi turlu kap ve jelatin alamadim sifir cizik,spigenin cam jelatinini siparis ettim kap konusunda silikon seffaf kilif almak istiyorum ama telefonda saglam olsun istiyorum kilifa o kadar para vermelimiyim sizce?

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple hep çıkardığı ios sürümlerinde neden afallıyor bilmem ama facebook ve whatsapp deli ediyo adamı arada donuyor ekranın yarısı gidiyor birden klavya ortadan kayboluyor ama basınca klavye işlevini devam ettiriyor ama ortada klavye yok? Arada ana sayfada donuyor mesela yeni geliştirdiği telefonu yan çevirince dönen ana ekran dönmesinde çok büyük hatalar var uygulamalar esnasında klavye dönmüyor ama işlevsel olarak klavye dönüyor (bazen) ama genede kalitesini çok belli ediyor bu hatalar gelip geçici gene iphone zirvede��������

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
fc37d73c097d933370484aadffdc8df2.jpg

6+ pil ömrü [emoji1] Nasıl ?

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon sadece Modern Combat 5'te rahatsız etmeyecek kadar ısındı, onun dışında hiç ısınma yok.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar app storeden uygulama güncelleyecektim bu hatayı verdi geçen günlerde clash of clansı bu hata yüzünden bir türlü kuramadım son çare olarak başka bir ios cihazdan yedekleyip kurabildim bu hatanın çözümünü bilen varmı
4840b83633f12fb291bd32ecbf026d0c.jpg

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G3 telefonumu sattım,11 kasımda apple storeden 16 gb lik gold modelini sipariş verdim,cihazım halen gelmedi ama artık bende sizdenim..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar ekran koruyucu film kullanmalı mıyım,ekran biraz bombeli ya ne yapmalıyım,film takınca saçma bi görüntü oluyor mu?

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5195522fd4b892c1ce620beab70f7c45.jpg

6plus 64 gb sarj suresi 5s ten sonra ilac gibi..fakat su anda ki ios surumu berbat dostum 5s in performansinin coook gerisinde

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sonunda ios stabilitesini kaybediyor. Steve bunları duysaydı kemikleri sızlardı..

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[h=2]
icon5.png
İphone 6 plus klavye[/h]
İyi günler ben iphone 6plus kullanıcısıyım sorum şudur mesela clash of clans oyunu oynar iken telefonu yan tutuyoruz ve haliyle klavyemizde yan tabi geniş klavyede yazı yazmak kolaylık ama Apple klavyeyi küçültmüş yanlarına gereksiz ikonlar yokmuş ben klavyeyi nasıl geniş bir şekilde yapabilirim bilenler yardımcı olursa sevinirim...:)
rdnXZ3.jpg
[/URL][/IMG]​

Arkadaşlar LG G3 telefonumu sattım,11 kasımda apple storeden 16 gb lik gold modelini sipariş verdim,cihazım halen gelmedi ama artık bende sizdenim..

Arkadaşlar ekran koruyucu film kullanmalı mıyım,ekran biraz bombeli ya ne yapmalıyım,film takınca saçma bi görüntü oluyor mu?
Kullanmalısın hatta paraya kıyıp kırılmaz ekran jelatini takdırmalısın, görünümünde sıkıntı yoktur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaslar ben dün telefonu aldım 6 plus ı ilk kurulurken yeni bir iphone olarak ayarla dedim belkide bundan olmus olabilir bilmiyorum ama kişi listesini getiremiyorum iclod dan bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz. 2 defa i cloud u sildim yükledim teli açtım kapattım ama gelmiyo kişi listesi. bu maile atma işi filan nasıl oluyo bilen anlatabilirm,i
saolun

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iPhone 6 plus 64 gb modelini sipariş edeli 3. haftaya giriyorum 4. haftaya kesin gelirmi

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
İcloud.com. Sitesine gir. Rehberde. Resimdeki yere tıkla. Tümü seç ve ardından Vcard olarak dışa aktarı sec. İtools kullanarak vcardı. Telefona aktarabilirsin

910fd4b95d24c5ec26d9f505f6d8499b.jpg

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
4s ten sonra 6plus 64gb beyaz aldım. Mutluyum huzurluyum:)

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
İos 8.1.1 çıkmış arkadaşlar deneyenler olursa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Whatsappa güncelleme ile 6 ve 6 plus desteği gelmiş.

Not : Yanlış anlaşılma olmasın . Güncelleme derken uygulama güncellemesinden bahsettim . İos 8.1.1 güncellemesiyle ilgisi yoktur .

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Whatsappa güncelleme ile 6 ve 6 plus desteği gelmiş.

Not : Yanlış anlaşılma olmasın . Güncelleme derken uygulama güncellemesinden bahsettim . İos 8.1.1 güncellemesiyle ilgisi yoktur .
Az önce yükledim yazılar falan çok küçük geldi sence nasıl olmuş?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Az önce yükledim yazılar falan çok küçük geldi sence nasıl olmuş?

6 plusta bana normal geldi . Zamanla gözümüz büyük yazıya alıştığı gibi zamanla küçüğüne de alışır . Çok sorum oluyorsa ayarlar > genel > erişilelirlik > büyütme modunu aktif edebilirsiniz .

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bende iPhone 6 plus 16 gb varda yaklaşık yani Çıktığı günden bu yana kullanıyorum ilk başta 2 gün dayanıyordu şimdi 1 gün dayanıyor acaba servise falan götürsemmi

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar benim telin ses açma tuşunun tam Ortasındaki metal aşınmış. Ezilmiş gibi oldu. Telefonda kullanılan aluminyum o kadar mı yumuşak bilgisi olan var mı?

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=412640]drakulagold[/MENTION] yok ses açıp kapatmak icin bir de foto çekmek icin kullanıyorum ama görünce bi kötü oldum moralim bozuldu

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaslar benim telin ses açma tuşunun tam Ortasındaki metal aşınmış. Ezilmiş gibi oldu. Telefonda kullanılan aluminyum o kadar mı yumuşak bilgisi olan var mı?

Resmini çekip atabilirmisin merak ettim nasıl olmuş

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
iPhone nun arkasında leke varda acaba ne ile çıkara biliriz