iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

hsynktn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar telefonumu degistirecegim ve iphoneden vazgecmek istemiyorum. Ama telefonun bataryasi hakikaten cok dusunduruyor beni, 4s kullanicisiyim ve telefonumdaki tek problemim batarya. Gunde 4 defa sarj ediyorum telefonu ve yine de yetmiyor. Plus fazla buyuk geldigi icin 6 almak istiyorum. 3g yi cok fazla kullanan biriyim, genelde karma olarak yorumlanmis bataryasi telefonun. Ben 3g acikken youtube ya da browserde kac saat saglam kalacagini merak ediyorum telefonun. Hic bu sekilde kullanan ve bu yonde pil omrunun ne kadar dayandigini soyleyebilecek var mi?

Ritchie

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dayansa ne olcak, 3 ay sonra günde 3 kez şarj a devam.

dogussonmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonumu degistirecegim ve iphoneden vazgecmek istemiyorum. Ama telefonun bataryasi hakikaten cok dusunduruyor beni, 4s kullanicisiyim ve telefonumdaki tek problemim batarya. Gunde 4 defa sarj ediyorum telefonu ve yine de yetmiyor. Plus fazla buyuk geldigi icin 6 almak istiyorum. 3g yi cok fazla kullanan biriyim, genelde karma olarak yorumlanmis bataryasi telefonun. Ben 3g acikken youtube ya da browserde kac saat saglam kalacagini merak ediyorum telefonun. Hic bu sekilde kullanan ve bu yonde pil omrunun ne kadar dayandigini soyleyebilecek var mi?

6 nin En Fazla Bu Kullanimda 6-8 Saat Dayanacani Dusunuyorum. 3g diye. Ben Plus Kullaniyorum 24 Saat 3g sadece. Ama Karma kullaninca 1 gun 8 saat ve 10 saat Kullanim. Hice Yakin 3g de Durumsa 2 gun 3 Saatt 7 saat Kullanim Rekorum

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
6 nin En Fazla Bu Kullanimda 6-8 Saat Dayanacani Dusunuyorum. 3g diye. Ben Plus Kullaniyorum 24 Saat 3g sadece. Ama Karma kullaninca 1 gun 8 saat ve 10 saat Kullanim. Hice Yakin 3g de Durumsa 2 gun 3 Saatt 7 saat Kullanim Rekorum
İPhone için mükemmel sonuç :clap:

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bende de 6 space grey var ama şarj olayından hiç memnun değilim açıkcaıs ama mutlaka çözeceklerdir en azıdan daha iyi seviyeye gelecektir.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim 64gb silver plusımda özellikle multi tasking falan açarken hafif fps düşmesi oluyor. Normal midir dostlar?
Plus baltalayıcılar hiç cevap vermesin bu arada :D

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu aksam 5s 16 gb modelinden 6 plus 64 gb modeline gecis yaptim/5s 7.1 surumunde canavar gibidydi ve 12 aylik cihazdi simdi sifir son model cihaz 8.2 surumunde kasıyor tepkime suresi 5s e gore cok gec geliyor sanki mercedesten inip renoya binmis gibiyim klavye bile tepkimesi yavas..ios stabilligini kaybediyor belkidr

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim 64gb silver plusımda özellikle multi tasking falan açarken hafif fps düşmesi oluyor. Normal midir dostlar?
Plus baltalayıcılar hiç cevap vermesin bu arada :D

Kardesim ayni problemi su anda yasiyorum ve gercekten sinir bozucu

dead_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 16 GB aldım gayet güzel menmun kaldım..

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
16 GB yetmez diye iphone 6 plus 64 GB gold aldım .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada bugün parayı gonderdim 22 kasımda gelir tahmini diyor daha erken gelmezmi yaz çünkü Goodda bimekste vatanda var .SS Apple storede neden yok.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
16 GB yetmez diye iphone 6 plus 64 GB gold aldım .

Bu arada bugün parayı gonderdim 22 kasımda gelir tahmini diyor daha erken gelmezmi yaz çünkü Goodda bimekste vatanda var .SS Apple storede neden yok.
Bimeks teknosa media markt buralarda hiçbir şekilde iphone 6 plus yok.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
iPhone 6 64 gb aldım yarın gelecek inşallah pişman olmam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de 4s kullanıcısıydım. Günde en az 3 kez şarj ediyordum. Sırf şarj Yüzünden iPhone 6 plus aldım. Şarjına inanamıyorum. Sabah 7:30 da şarja alıyorum. Sürekli elimde whatsapp sık kullanıyorum, podcast dinliyorum, 3gyi zaten hiç kapatmıyorum, telefon görüşmem çok fazladır. Akşam 19:00 da eve geldiğimde yüzde 50 nin üzerinde şarjım oluyor. Şarj konusu çok iyileştirilmiş. Başka telefon kullananlara belki normal geliyordur ama 4s ten sonra bu şarj adeta bana ilaç oldu. Şarjı gidiyor arkadaş bu telefonun. Bitmiyor. Az kullanan sadece aramadan aramaya kullanan bir Arkadaşımın şarjının 2 gün gittiğine de Şahit oldum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dün akşam bende Media Markt'dan İphone 6 Plus 16 GB siparışi verdim inşallah en yakın zamanda teslim ederler

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
ben de ip6 16 gb space Gray ile aranıza katıldım :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ne iphonmuş 2 ay oldu neredeyse hala ellerinde ürün yokmuş.
6 plus 64gb (16gb bulunuyor heryerde)
bugün kontrol ettim teslim tarihi 5/7 kasım yazmışlar bakalım.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
iPhone 6 silver 64 gb aldım gerçekten çok güzel bir cihaz hiç pişman olmadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar whatsapp ta bi sıkıntı yaşıyorum bendede iphone 6 silver var. whatsapp ı açında ekran büyük oluyo klavye büyüyor yani ekran boyutu büyüyo buna nasıl bir çözüm bulabiliriz.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
arkadaşlar whatsapp ta bi sıkıntı yaşıyorum bendede iphone 6 silver var. whatsapp ı açında ekran büyük oluyo klavye büyüyor yani ekran boyutu büyüyo buna nasıl bir çözüm bulabiliriz.

Whatsapp henüz iphone 6 için güncelleme almadı bendede aynı şekilde gözüküyor güncelleme gelmesini beklemek lazım

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Denetim ve bildirim merkezi bi süre sonra ıp6 da kilit ekranı haricinde açılmıyor. Anca telefonu yeniden başlatınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine açılmıyor . Bir Çözümü var mı yoksa Güncelleme mi bekleyeceğim ?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Denetim ve bildirim merkezi bi süre sonra ıp6 da kilit ekranı haricinde açılmıyor. Anca telefonu yeniden başlatınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine açılmıyor . Bir Çözümü var mı yoksa Güncelleme mi bekleyeceğim ?

Bende böyle bir sorun yok valla tavsiyem cihazını restore et

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Daha dün aldım . Bütün ayarları yapıp Uygulamaları yükleyip 8.1 güncellemesini Yaptım . Yedek Alıp restore edip yedeği geri yüklesem olur mu ?

Olur. Bazen otadan güncellemelerde ufak tefek hatalar olabiliyor.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Güncelleme yapmadan önce de vardı ama. Yine de olur mu ?

Valla aklıma restoreden başka bir çözüm gelmiyor yedek alıp restore et sen sonra yedeğini yüklersin ondan sonra bak sorunun devam ediyormu yazarsın buraya

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bu arada bildirim ve denetim merkezini assistivetouchdan açılabiliyor ama sürterek açılmıyor.