• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

Arkadaslar telefonumu degistirecegim ve iphoneden vazgecmek istemiyorum. Ama telefonun bataryasi hakikaten cok dusunduruyor beni, 4s kullanicisiyim ve telefonumdaki tek problemim batarya. Gunde 4 defa sarj ediyorum telefonu ve yine de yetmiyor. Plus fazla buyuk geldigi icin 6 almak istiyorum. 3g yi cok fazla kullanan biriyim, genelde karma olarak yorumlanmis bataryasi telefonun. Ben 3g acikken youtube ya da browserde kac saat saglam kalacagini merak ediyorum telefonun. Hic bu sekilde kullanan ve bu yonde pil omrunun ne kadar dayandigini soyleyebilecek var mi?

Dayansa ne olcak, 3 ay sonra günde 3 kez şarj a devam.

Arkadaslar telefonumu degistirecegim ve iphoneden vazgecmek istemiyorum. Ama telefonun bataryasi hakikaten cok dusunduruyor beni, 4s kullanicisiyim ve telefonumdaki tek problemim batarya. Gunde 4 defa sarj ediyorum telefonu ve yine de yetmiyor. Plus fazla buyuk geldigi icin 6 almak istiyorum. 3g yi cok fazla kullanan biriyim, genelde karma olarak yorumlanmis bataryasi telefonun. Ben 3g acikken youtube ya da browserde kac saat saglam kalacagini merak ediyorum telefonun. Hic bu sekilde kullanan ve bu yonde pil omrunun ne kadar dayandigini soyleyebilecek var mi?

6 nin En Fazla Bu Kullanimda 6-8 Saat Dayanacani Dusunuyorum. 3g diye. Ben Plus Kullaniyorum 24 Saat 3g sadece. Ama Karma kullaninca 1 gun 8 saat ve 10 saat Kullanim. Hice Yakin 3g de Durumsa 2 gun 3 Saatt 7 saat Kullanim Rekorum

6 nin En Fazla Bu Kullanimda 6-8 Saat Dayanacani Dusunuyorum. 3g diye. Ben Plus Kullaniyorum 24 Saat 3g sadece. Ama Karma kullaninca 1 gun 8 saat ve 10 saat Kullanim. Hice Yakin 3g de Durumsa 2 gun 3 Saatt 7 saat Kullanim Rekorum
İPhone için mükemmel sonuç :clap:

bende de 6 space grey var ama şarj olayından hiç memnun değilim açıkcaıs ama mutlaka çözeceklerdir en azıdan daha iyi seviyeye gelecektir.

Benim 64gb silver plusımda özellikle multi tasking falan açarken hafif fps düşmesi oluyor. Normal midir dostlar?
Plus baltalayıcılar hiç cevap vermesin bu arada :D

Arkadaslar bu aksam 5s 16 gb modelinden 6 plus 64 gb modeline gecis yaptim/5s 7.1 surumunde canavar gibidydi ve 12 aylik cihazdi simdi sifir son model cihaz 8.2 surumunde kasıyor tepkime suresi 5s e gore cok gec geliyor sanki mercedesten inip renoya binmis gibiyim klavye bile tepkimesi yavas..ios stabilligini kaybediyor belkidr

Benim 64gb silver plusımda özellikle multi tasking falan açarken hafif fps düşmesi oluyor. Normal midir dostlar?
Plus baltalayıcılar hiç cevap vermesin bu arada :D

Kardesim ayni problemi su anda yasiyorum ve gercekten sinir bozucu

16 GB yetmez diye iphone 6 plus 64 GB gold aldım .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada bugün parayı gonderdim 22 kasımda gelir tahmini diyor daha erken gelmezmi yaz çünkü Goodda bimekste vatanda var .SS Apple storede neden yok.

16 GB yetmez diye iphone 6 plus 64 GB gold aldım .

Bu arada bugün parayı gonderdim 22 kasımda gelir tahmini diyor daha erken gelmezmi yaz çünkü Goodda bimekste vatanda var .SS Apple storede neden yok.
Bimeks teknosa media markt buralarda hiçbir şekilde iphone 6 plus yok.

iPhone 6 64 gb aldım yarın gelecek inşallah pişman olmam.

Ben de 4s kullanıcısıydım. Günde en az 3 kez şarj ediyordum. Sırf şarj Yüzünden iPhone 6 plus aldım. Şarjına inanamıyorum. Sabah 7:30 da şarja alıyorum. Sürekli elimde whatsapp sık kullanıyorum, podcast dinliyorum, 3gyi zaten hiç kapatmıyorum, telefon görüşmem çok fazladır. Akşam 19:00 da eve geldiğimde yüzde 50 nin üzerinde şarjım oluyor. Şarj konusu çok iyileştirilmiş. Başka telefon kullananlara belki normal geliyordur ama 4s ten sonra bu şarj adeta bana ilaç oldu. Şarjı gidiyor arkadaş bu telefonun. Bitmiyor. Az kullanan sadece aramadan aramaya kullanan bir Arkadaşımın şarjının 2 gün gittiğine de Şahit oldum.

Dün akşam bende Media Markt'dan İphone 6 Plus 16 GB siparışi verdim inşallah en yakın zamanda teslim ederler

Ne iphonmuş 2 ay oldu neredeyse hala ellerinde ürün yokmuş.
6 plus 64gb (16gb bulunuyor heryerde)
bugün kontrol ettim teslim tarihi 5/7 kasım yazmışlar bakalım.

iPhone 6 silver 64 gb aldım gerçekten çok güzel bir cihaz hiç pişman olmadım

arkadaşlar whatsapp ta bi sıkıntı yaşıyorum bendede iphone 6 silver var. whatsapp ı açında ekran büyük oluyo klavye büyüyor yani ekran boyutu büyüyo buna nasıl bir çözüm bulabiliriz.

arkadaşlar whatsapp ta bi sıkıntı yaşıyorum bendede iphone 6 silver var. whatsapp ı açında ekran büyük oluyo klavye büyüyor yani ekran boyutu büyüyo buna nasıl bir çözüm bulabiliriz.

Whatsapp henüz iphone 6 için güncelleme almadı bendede aynı şekilde gözüküyor güncelleme gelmesini beklemek lazım

Denetim ve bildirim merkezi bi süre sonra ıp6 da kilit ekranı haricinde açılmıyor. Anca telefonu yeniden başlatınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine açılmıyor . Bir Çözümü var mı yoksa Güncelleme mi bekleyeceğim ?

Denetim ve bildirim merkezi bi süre sonra ıp6 da kilit ekranı haricinde açılmıyor. Anca telefonu yeniden başlatınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine açılmıyor . Bir Çözümü var mı yoksa Güncelleme mi bekleyeceğim ?

Bende böyle bir sorun yok valla tavsiyem cihazını restore et

Bu arada bildirim ve denetim merkezini assistivetouchdan açılabiliyor ama sürterek açılmıyor.