S
SDN Okuru
SDN Okuru
hangi rengi aldınız?
hangi rengi aldınız?
arkadaslar bende almayı düşünüyorum sormak istediğim bişey var 8gb kapasitesi olduğu için programları yükledikçe kasmaya yavaşlamaya başlacaktır bunun için harici micro sd hafızasını artırrarak uygulamaları sd ye kurmak mümkünmü böyle çözebilirmiyim hafıza sorununu lütfen yardımcı olun ??
Tabikide cıkarArkadaslar peki telefona root atma olayı nedir garanti kapsamı dışına çıkarmı??
Valla miniler bana gore pahali buda oyle ama hala s5 mini vs varken bu daha guzel geliyorpeki 1000 tl edermi? almalımıyız?
arkadaşlar benim telefondan beklentim şık bir görünüm ve ortalama bir kamera. Onun dışında whatsapp,instagram,vine,youtube ve chrome uygulamalarını stabil çalıştırması. yani gta vs. oynamasam da olur. Sizce moto g2 mi bu telefon mu f/p ürünü? Moto g2 nin saf android olması kullanımı zorlaştırıyor demişti bir arkadaş o yüzden kararsızım. Sizce lg g3 beat mi moto g2 mi?
Moto g2 de saf android var bu yuzden biraz daha hızlı ama ben olsam beat alirim lg nin birbirinden guzel ozellikleri var knock on code kumanda bussuru vararkadaşım git bi mağzaya al eline iki telefonuda hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.
ikiside çok farklı değil bildiğim kadarı ile
ben beat aldım memnunum
menusu epey hoşuma gitti ikonlar falan tarzıda güzel ve hoş geldi aldım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben film aldım
pahalıda bi şey değil taktırdım gitti
kafaya takılacak bir sorun değil bence
taktır kafan rahat etsin
G3 BeatZenfone 5 mi? yoksa lg g3 beatmı? hangisini tercih edersiniz?
Kardesimin zenfone u var gayet hzli takilmio ama ekrani iyi degil beyaz sarimtrak bide g2m var ondan biraz buyuk ama ekrani kucuk g2 den tasarm olarak sık fakat gereksis yerleri var zenfone 5 in ben olsam g3 mini alrm ama zenfone 5 teki donanm daha iyiZenfone 5 mi? yoksa lg g3 beatmı? hangisini tercih edersiniz?