[Root] Framaroot (Tek Tıklama ile Root Yapma)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm beyler benim tel s2 plus framaroot 1.9.1 yada 1.8.1 ikisinide denedim ama sole bi yazi cikiyor (your device seems not vulnerable to exploit included in framaroot) ne yapmam gerekiyo

erdilstyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımınıza ihtiyacım var!
Samsung Galaxy Grand 1 4.2.2e root atmaya çalışıyorm hep hata veriyor hatta odinde bile yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler şu framaroot konusunda bir kaç sorum olacaktı. Olumsuz durumları göz ardı ederek, normal şartlarda düşünürsek:

1-Framaroot ile root işleminde veri kaybı yaşanır mı?

2-SD kartı çıkararak root işlemini yapsak bir sorunla karşılaşır mıyız?

3-Odin vs. gibi uygulamalarla yapılan işlemler daha güvrnilirdir diyenler var. Doğru mudur? Framarootun diğer işlemlerden farkı var mıdır?

4-Unroot işleminden sonra saati sıfırlama diye bir şeyden bahsediliyor. Nedir bu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung s5 snapdragon nasil yapabilirim...onceden tesekkurler

numberonexxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayende sm-n9006 China room lu NOT3 telefona root atabildim teşekkürler .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g pro lite nolur 4.4.2 kitkat rootlamam lazım çözüm kaç günden beri arıyorum nolur yardım edin

YIGITTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dikkat edin, root için cep telefonunuza yükleyeceğiniz programlar trojan, spyware çıkabilir.
Mesela Framaroot-1.x.x.apk dosyasının tüm versiyonlarında maleware var. Buda kullanıcılar için ciddi tehlike demek.

Araştırmak isteyenler için bu dosyadaki malware = Android/PUP.Lotoor 'dır.
Android cihazlarda root yetkileri elde etmek amacıyla güvenlik açıklarından yararlanmak için bir malware 'dir. Uzak bir web sitesine mobil cihazınızdan kullanıcı verilerinizi aktarabilir.