[Root] Framaroot (Tek Tıklama ile Root Yapma)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nevdar_1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar; genel itibariyle konuyu toparlamak ve onemli bilgileri paylasmak istiyorum konu sahibinin de izni olursa.

Oncelikle bilinmesi gerekenler;

1) Bu ya da benzeri programlarla root yapmak icin tel modelinizin program listesi olmasi disinda, android surumunuzun jellybean alti olmasi gerekmekte. Sebebine gelince; bu programlar, telefonunuzdaki bir acigi kullanarak root yapiyorlar. Dolayisiyla siz surumunuzu guncellediginizde ya da guncel bi tel aldiginizda ureticiler, yayimladiklari yamalarla bu acigi kapamis oluyorlar ve program calismiyor.

2) Tel modeliniz listede yok ille calismaz diye hir kaide yok, deneyip gormeniz lazim. Kaybedecek birseyiniz yok calismazsa, en nihayetinde.

3) Bu programla rootlayamadiysaniz belki baska programlar sizin telefonunuz icindir. Mutlaka root yapmaniz gerekiyorsa onlari da deneyebilirsiniz.

4) Benim tavsiyem; azicik arastirma yapip yeterli bilgiyi edindikten sonra samsunglar icin odin ile rootlamaniz. En garanti yol bu cunku. Ustelik; surum derdi de yok.

5) Tum bu yapacaginiz islemler maalesef telefonu garantiden cikariyor. Ama bunun da cesitli cozum yollari var tabi ki. Mesela root yaptiginiz programla unroot edebilirsiniz ya da super user/ supersu icinden de unroot edebilirsiniz. Ancak framaroot ile root ettiyseniz KESINLIKLE ve KESINLIKLE yine bu programla unroot etmeniz yarariniza olacaktir. Aksi takdirde; yani framaroot ile root edip superuser ya da supersu ile unroot etmeye calisirsa iz basarili olsaniz dahi teliniz ilerde kapanip acilmama gibi ciddi sorunlar verecektir.
Son care olarak ya da benim gibi ugrasmak istemeyenler odinden direk stock sistemi kurabilirler. sammobile de orijinal surumleri bulabilirsiniz. Tabi ki son olarak; triangleaway yukleyip sayaci sifirlayip telinizi eski haline getirmeyi unutmayiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nevdar_1986 ve android3 size tşk etmek için yazdım benim cihazda S4 4.3 başka yol buluruz başka çaresi yok :D

nevdar_1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
nevdar_1986 ve android3 size tşk etmek için yazdım benim cihazda S4 4.3 başka yol buluruz başka çaresi yok :D

Bise degil. Umarim; az da olsa faydamiz dokunur. Bana kalirsa en garanti ve kedtirme yol; telin rootsuz dosyasini bulup ya da yedegini alip ardindan odinle saniyeler icinde root atmak. :)

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
çakma S4 GT-I9500 bile rootlandı kafanız rahat olsun (=

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler ilk defa samsunga yapıcamda odin yerine framaroot dene dediler nasıl yapılıyor tam olarak tarif edebilcek var mı bu .apk dosyasını ne yapıyoz :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler ilk defa samsunga yapıcamda odin yerine framaroot dene dediler nasıl yapılıyor tam olarak tarif edebilcek var mı bu .apk dosyasını ne yapıyoz :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben programı açıyorum Your device seems not vulnerable to exploit included in Framaroot diyo ne yapıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink::blink:s.a framaroot u yükledim karşıma bir ekran cıktı supersu unroot diyor alttada

boromir
faramirbarahiryazıyor ne yapmalıyım:hammer::hammer:

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
MEB tabletleri çalıştırmıyor söyliyim uğraşmak isteyen arkadaşlar için :thumbdown:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:blink::blink:s.a framaroot u yükledim karşıma bir ekran cıktı supersu unroot diyor alttada

boromir
faramirbarahiryazıyor ne yapmalıyım:hammer::hammer:
boromir ,)

feyziergezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy s2 kullanıcıyım 2 gün önce bellek dolu hatası aldım ve bunun yanında rehber galari ve mesajlara girerken ''android process acore'' hatası alıp giremiyordum sonunda sistemi resetledm tabi herşey normale döndü ama ilerde bu sistem bellği böyle kaldığı sürece gene aynı sorunu yaşarım diye vermiş olduğunuz yöntemle telefonu Root'ladım bı forumda okumuştum Root attıktan sonra usb bellek olarak adladıran kısımdan sistem belleğinin alanını genişletmiş adam şimdi bulamıyorum...

1-Sistem belleğini nasıl genişletebilirim ?
2-Usb bellekteki 11,50 gb alanı komple sistem belleğine atsak olurmu ?
3-Google'la gelen sinir bozucu şeyleri nasıl kaldırabilirim ''SuperSU'' yüklü şuan birde ''Titanium Backup'' yükledim onda varmı böyle özellıkler ?

Root konusundaki yardımınız için teşekkürler rica etsem şu benim 3 soruluk sıkıntılara bir yol gösterseniz :) İyi forumlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia s lt26 i için bu tarz bir uygulama bulabilirmiyim bu program ile root layamıyorum tel root yapılabilir diyor ama bir türlü root yapamadan pc den doğru atmaya çalıştım onda da hata verdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben lg optimus l5 II kullanıyorum onun varmı rootlama yolu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bi denedim wifi ve bluetooth açılmaz oldu o neden kaynaklanmış olabilir unroot denedim düzelmedi

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Merhaba.Acaba bu uygulama Android 4.4 KitKat yüklü Samsung Galaxy S4 i9500`de de çalışıyor mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar framaroot dan sonra telefon garanti dışına çıkıyormu ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

atillaahmetalp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 aldığımdan beri root ihtiyacı duymadım,
sadece radyoyu aktif etmek için root yapabilirim ama destekleyenler arasında göremedim.
Bilgisi olan arkadaşım paylaşırmı lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
admin çok teşekkürler 2 saat odinle uğraşmama gerek kalmadı saol.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardess bende xperia e warr birr turlu root atamıyomm nabcamm benn :(((